ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 25 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Χρόνια πολλά για την εθνική μας εορτή! Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ζώδιο του Αιγόκερου από τα ξημερώματα δίνοντας στη μέρα ένα χαρακτήρα πιο παραδοσιακό και οι σημαντικές της όψεις είναι το τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Χείρωνα στον Κριό και το τρίγωνο με τον Ουρανό, δημιουργώντας τάση για απρόοπτες εξελίξεις αλλά που στην πλειοψηφία τους έχουν θετικό χαρακτήρα. Μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους είτε είναι οι άνθρωποι της οικογένειας είτε της δουλειάς μας είτε ακόμη κι αυτοί που έχουμε δοσοληψίες μαζί τους στην καθημερινότητα μας, μπορεί να δώσουν ένα πιο γλυκό και χαλαρό χαρακτήρα στην ημέρα μας.

Η ενσυναίσθηση, το νοιάξιμο για όσους περνούν πιο δύσκολα με την όψη Σελήνης – Χείρωνα θα είναι πιο έντονη. Ας κρατήσουμε αυτή την ευαίσθητη ματιά σε αυτές τις δύσκολες εποχές κι ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε άνθρωποι ακόμη κι αν κάνουμε λάθη ακόμη κι αν δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάθη μας. Αν μπορούμε έστω να βοηθήσουμε λίγο τους άλλους είτε πρακτικά είτε με μια καλή κουβέντα και δυο λόγια στήριξης το μεγαλύτερο όφελος θα είναι δικό μας!

 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού εξ αντανακλάσεως. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο. Μολονότι είναι αργία σήμερα και με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας, μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ εσείς είστε πιο ψύχραιμοι. Από την άλλη, ίσως σήμερα σας αποκαλύπτεται κάτι που σας δίνει το απαραίτητο κομμάτι που έλειπε από το παζλ στα επαγγελματικά σας. Πιθανώς όμως να υπάρχει μια έκπληξη και σε οικονομικό επίπεδο που να έρχεται σαν από μηχανής θεός και να λύσει ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Ιδανική μέρα για να βρεθείτε με την οικογένεια σας και να περάσετε παραδοσιακά τη μέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη Σελήνης – Ουρανού, σας κάνει πιο πρόθυμους σήμερα να βγείτε εκτός «του κουτιού» και να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο τους στόχους σας κι ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει αυτή την περίοδο. Είναι ακόμη εξαιρετική μέρα για να εξερευνήσετε τις δυνατότητες που σας δίνει η τεχνολογία, προκειμένου να κάνετε κάποιες αγορές ή να χρησιμοποιήσετε έξυπνες εφαρμογές, που θα κάνουν την δουλειά ή την ζωή σας πιο εύκολη στο μέλλον. Σήμερα, εκτός από απρόβλεπτοι μπορεί να είστε και πιο ανοιχτοί στους άλλους και να νιώθετε πιο ισχυρούς τους δεσμούς που σας δένουν. Είναι μια υπέροχη μέρα αν θέλετε να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις και να χαρείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα σε τρίγωνο με τον Ουρανό, απαιτεί να σκεφτείτε και να προσεγγίσετε με διαφορετικό ίσως τρόπο τις καθημερινές σας συνήθειες, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται τεράστιες αλλαγές. Χρειάζεται μια νεωτεριστική προσέγγιση στα πράγματα για να αποδώσουν καλύτερα στην καθημερινότητα σας. Η ανάγκη σας για ξεκούραστη θα είναι υπερτονισμένη αλλά τα άγχη για το μέλλον της δουλειάς και των οικονομικών δεν θα λείψουν. Από την άλλη η Σελήνη μες τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο μπορεί να φέρει κάποια απρόβλεπτα νέα. Μπορεί να λάβετε μια βοήθεια. Προσέξτε όμως την παρόρμηση στις αγορές κυρίως αυτές που κάνετε on-line από την άνεση του σπιτιού σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνώντας στον Αιγόκερω κάνει προτεραιότητα τις σχέσεις σας σήμερα τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Αυτό φυσικά σημαίνει αυξημένες απαιτήσεις από όλους προς το πρόσωπο σας κι εσάς ακόμη μια φορά να χρειάζεται να κουβαλήσετε ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων. Όμως το τρίγωνο με τον Ουρανό αν το αξιοποιήσετε αντιστρέφοντας τα πράγματα δηλαδή να ζητήσετε εσείς βοήθεια από τους άλλους μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα. Όσο κι αν είναι δύσκολο να δείξετε «αδύναμοι» δεν είναι κακό μερικές φορές να δεχόμαστε βοήθεια. Ακόμη σήμερα μπορεί να μάθετε κάτι αποκαλυπτικό για ένα πρόσωπο από το στενό περιβάλλον σας. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας και οι επαφές με τους άλλους θα είναι ως επί τω πλείστων ευχάριστες.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Κάποιες απρόβλεπτες αλλά μικρές αλλαγές μπορεί να προκύψουν σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες στην καθημερινότητα σας με την όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό. Αυτές μπορεί να αφορούν τόσο στο χώρο της δουλειάς όσο και στην οικογένεια. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και δείτε το σαν μια άσκηση ετοιμότητας ή σαν ένα τρόπο για να μάθετε κάτι καινούριο στην ζωή σας. Είναι μια μέρα που ίσως βγείτε εκτός χρόνου σε κάτι προγραμματισμένο ή που μπορεί ξαφνικά να προκύψει κάτι μη αναμενόμενο. Χωρίς να είναι δύσκολη η μέρα ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο υπομονετικοί. Από την άλλη μπορεί ως από μηχανής θεός να παρουσιαστεί μια ευκαιρία σε θέματα δουλειάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια ιδιαίτερα δημιουργική και διασκεδαστική μέρα ξημερώνει για σας αγαπητοί μου Παρθένοι και θα έχετε έμπνευση αλλά και καλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε με ό,τι καταπιάνεστε. Ακόμη μπορεί να έχετε κάποιο ευχάριστο νέο για τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Ίσως από τις πιο άνετες και όμορφες μέρες αυτής της εβδομάδας που ακόμη κι ο παράγοντας «απρόβλεπτο» που δημιουργεί η όψη Σελήνης – Ουρανού, μπορεί να έχει θετική επιρροή στην καθημερινότητα σας. Ευνοούνται ακόμη και τα συναισθηματικά σας ενώ δεν αποκλείεται να σας κάνει κλικ και ένα άτομο από αυτά που επικοινωνείτε μέσω κοινωνικών δικτύων. Εξαιρετική μέρα και για μια εκδρομή ή απλώς για κάποια έξοδο για να αλλάξετε παραστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας σήμερα. Ενώ μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Σήμερα αυτά τα δυο μπορεί να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει. Τα οικονομικά για άλλη μια φορά φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολήσουν έντονα, ίσως γιατί μπορεί να προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη ή ένα έξοδο που δεν είχατε υπολογίσει. Με λίγη πειθαρχία και καλή οργάνωση όμως θα το αντιμετωπίσετε επιτυχώς. Απλά μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα αγοράζοντας ό,τι σας γυαλίζει. Βάλτε την κάρτα σε ένα συρτάρι και ξεχάστε την. Η όψη Σελήνης – Ουρανού φυσικά θα μπορούσε να δείχνει και ένα έκτακτο μπουναμά. Σας το εύχομαι! Πάντως η μέρα έχει έμφαση πιο πολύ στην οικογένεια και το σπίτι και στον παραδοσιακό τρόπο γιορτής της εθνικής μας εορτής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας για σας. Από το πρωί έχετε απίστευτη ενέργεια και μπορείτε να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας πιο εύκολα, όσες κι αν είναι. Η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι. Το μυαλό σας επίσης είναι συγκεντρωμένο και μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις και να κάνετε και τις σωστές κινήσεις. Η μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία. Θα νιώθετε πιο ζωηροί και ενθουσιώδεις στις επαφές σας με τους άλλους. Μάλιστα αν έχετε κάτι δύσκολο να τακτοποιήσετε ή χρειάζεται να κάνετε κάποιες συναλλαγές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα που σας ταιριάζει περισσότερο ενεργειακά. Θετική η Παρασκευή και για την ερωτική σας ζωή. Ιδιαίτερα αν θέλετε να κάνετε ένα πρώτο βήμα. Να πιάσετε συζήτηση με το αντικείμενο του ενδιαφέροντος σας. Να δώσετε «πράσινο» φως.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευνοϊκή όψη Σελήνης – Ουρανού είναι βοηθητική για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις καθημερινές σας ρουτίνες, να οργανώσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας και να κάνετε ό,τι χρειάζεται για να νιώθετε ικανοποιημένοι. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω ή να σας μαγειρέψετε το αγαπημένο σας φαγητό. Είναι από τις μέρες που ξαφνικά μπορείτε να βρείτε λύση σε ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Ακόμη επειδή η Σελήνη θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών ενδέχεται να προκύψει και μια οικονομική βοήθεια ή μια πληροφορία θετική για ένα οικονομικό θέμα που σας ζόριζε. Ένα πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να ζητήσει την βοήθεια σας. Ή απλώς να θέλει κάποιον να μιλήσει. Δείξτε κατανόηση και μην το αρνηθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη επιστρέφει στο μηνιαίο ταξίδι της πίσω στο ζώδιο σας. Σήμερα με την θετική της όψη προς τον Ουρανό, θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που αφορούν στο σπίτι ως ακίνητο ή την οικογένεια σας. Ταυτόχρονα θα έχετε και πιο εξωστρεφή διάθεση. Θα θέλετε να μοιραστείτε πράγματα που σας αφορούν και με τους φίλους ή ακόμη και τους γνωστούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να πιάσετε και την κουβέντα με ένα άγνωστο άτομο και κάπως να νιώσετε κολακευμένες-οι. Η όψη αυτή ευνοεί και τα virtual φλερτ! Μπορεί να παθιαστείτε με μια ιδέα ή κάτι να σας αγγίξει προσωπικά από όλες τις αδικίες που γίνονται γύρω μας. Να θέλετε με μαχητικό πνεύμα να το επικοινωνήσετε μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης που συμμετέχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμη κι εσείς οι αεικίνητοι Υδροχόοι χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ξεκούραση παραπάνω. Αλλά όσο κι αν το επιθυμείτε σήμερα κάποιες υποχρεώσεις ή ανάγκες των άλλων θα παρεμβληθούν και θα χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμα σας. Από την άλλη μπορεί να είναι κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος. Γι’ αυτό να θέλετε να αποφύγετε την δράση. Όμως έτσι δεν καταφέρνετε κάτι αφού με στρες είναι δύσκολη κι η χαλάρωση που επιδιώκετε. Δώστε λοιπόν λίγο χρόνο να επιλύσετε τα δύσκολα. Μετά θα δείτε πόσο πιο άνετοι θα νιώθετε και πόσο πιο πολύ θα ξεκουραστείτε, αφού το μυαλό σας θα ησυχάσει. Πάντως το τριήμερο ξεκινά με τάσεις φυγής. Καλά θα κάνετε να βρείτε τρόπο να αλλάξετε παραστάσεις και να έχετε νέες εικόνες που θα αναζωογονήσουν τη διάθεση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Χείρωνα σας κάνει πιο ευαίσθητους και χρωματίζει τα λόγια σας με το συναίσθημα σας. Αυτό όσο όμορφο μπορεί να είναι σε μια προσωπική σχέση, τόσο μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σε μια επαγγελματική ή σε επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Επειδή τα λόγια σας μπορεί να βγαίνουν κάπως αφιλτράριστα σήμερα, προσέξτε που απευθύνεστε και τι λέτε. Η μέρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητική για τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις σας. Μάλιστα αν είστε μόνες-οι μπορεί κάποια-ος να σας κάνει κλικ. Για σας τόσο η σημερινή όσο και η αυριανή είναι από τις πιο κοινωνικές μέρες του μήνα. Mε έμφαση στους φίλους, τη διασκέδαση και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποιος είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου σας

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες