ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/02

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι αστρολογικές συνθήκες εναρμονίζονται με τη γιορτή της Αποκριάς και είναι σχετικά πιο ήπιες και πιο ταξιδιάρικες. Η Σελήνη το Σάββατο θα βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της, δηλαδή στον Ταύρο, κάνοντας τις μέρες μέχρι την Κυριακή ιδανικές για να το ρίξουμε έξω και να ικανοποιήσουμε τις αισθήσεις μας. Η Σελήνη στον Ταύρο αγαπά το καλό φαγητό, το καλό κρασί, τις τέχνες, το άγγιγμα, τη συντροφικότητα και κυνηγά τις γήινες απολαύσεις με κάθε τρόπο.

ΚΡΙΟΣ

Το τριήμερο της Αποκριάς έρχεται με διαφορετική ενέργεια για εσάς. Ήδη φιλοξενείτε στο ζώδιο σας την Αφροδίτη και τον Δία, ένα δίδυμο που σας κάνει ακαταμάχητους στους άλλους, ανεβάζει τη διάθεση σας και σας οδηγεί να αναζητάτε τις απολαύσεις, την καλή ζωή, τις εξόδους με φίλους αλλά και τις αγορές. Με τη Σελήνη στον Ταύρο το Σάββατο μπορεί να σας ανοίξει η όρεξη να ξοδέψετε προκειμένου να περάσετε καλά κι εκεί είναι που πρέπει να προσέξετε να έχετε μέτρο γιατί εύκολα μπορεί να καταφύγετε σε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο σας προδιαθέτει να αλλάξετε παραστάσεις και να δείτε διαφορετικά τοπία, ανθρώπους που θα σας κάνουν να ξεφύγετε λίγο από τη ρουτίνα. Η μηνιαία συνάντηση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας δημιουργεί μεγαλύτερη ανησυχία ενώ δεν είναι απίθανο να έχετε και κάποια σύγκρουση με ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον ή να έχετε ένα μεγάλο όγκο υποχρεώσεων που πρέπει να φέρετε εις πέρας πριν κάνετε τα πλάνα σας για τις Απόκριες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο σας δημιουργεί τάσεις φυγής όχι αυτές που αναφέρονται βέβαια σε ένα ταξίδι αλλά αυτές που θα επιθυμούσατε να φύγετε από τα προβλήματα και τις έγνοιες που σας βασανίζουν σε αυτή τη φάση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνουν κάπως ανήσυχους μέσα σας είτε με θέματα της δουλειάς είτε ακόμη και της υγείας για κάποιους ενώ μπορεί πιο εύκολα να προχωράτε σε συμπεράσματα και να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον φιλικό σας Ταύρο το μυαλό σας είναι στους φίλους, τις παρέες, τις εξόδους και τις εκδρομές. Η Σελήνη θα βρίσκεται μέσα στον 11ο τυχερό σας οίκο είτε είστε Καρκίνοι είτε έχετε ωροσκόπο Καρκίνο και είναι ίσως το πρώτο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου που ευτυχώς συμπίπτει και με τις Απόκριες που μπορείτε να χαλαρώσετε λίγο, να μην σκέφτεστε διαρκώς τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και να το ρίξετε έξω.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο είναι κάπως πιο σύνθετη μέρα που δεν σας επιτρέπει να χαλαρώσετε όσο θα θέλατε. Το μυαλό σας άσχετα με το που θα βρίσκεστε θα είναι σίγουρα στον τομέα της καριέρας και της κατεύθυνσης της ζωής σας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα ή κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας. Αλλά αυτό σε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά το τριήμερο της Αποκριάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η θέση της Σελήνης στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου στον τομέα επικοινωνίας σας κάνει ιδιαίτερα εξωστρεφείς και θα θέλετε να εκφράσετε τις απόψεις σας και τις σκέψεις σας με ιδιαίτερα παθιασμένο τρόπο. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ταύρο μπορεί να φέρει κάποιες απρόσμενες εξελίξεις ή και απρόοπτα σε επαφές αλλά και στις μετακινήσεις σας. Αν ταξιδεύετε προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και να μη βιάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ταύρο το Σάββατο και τη συνάντηση της με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο θα υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση μέσα σας είτε για κάποιο οικονομικό ζήτημα είτε ακόμη και για κάτι συναισθηματικό. Γενικώς θα είστε κάπως ταραγμένοι και θα έχετε την τάση να διογκώνετε τα πράγματα. Ό,τι κι αν προκύψει όμως καλό θα ήταν να μην μπείτε σε διαδικασία να πάρετε αποφάσεις ή να πείτε πράγματα χωρίς να τα φιλτράρετε πρώτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι σας το Σάββατο στο ζώδιο του Ταύρου στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων και επαφών και θα έχετε αρκετή εξωστρέφεια. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό όμως μπορεί να λειτουργήσει με ένα προβοκατόρικο τρόπο. Σε κάποια συνάντηση ή συζήτηση μπορεί με κάποιο τρόπο να υπάρξει μεγαλύτερη ένταση κι αντί να ρίξετε τους τόνους τελικά να κόψετε γέφυρες. Καλά θα κάνετε να λειτουργήσετε με περισσότερη αυτοπειθαρχία και αυτά που θα πείτε να τα έχετε σκεφτεί αρκετά πιο πριν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο μέσα στον τομέα της καθημερινότητας, της εργασίας και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Η σύνοδος με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα ή μπορεί ακόμη να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε. Προσπαθήστε να ιεραρχήσετε τις υποχρεώσεις σας ώστε να σας μείνει χρόνος για μια έξοδο ή και για να ξεκουραστείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο, ερωτικό και άκρως δημιουργικό τριήμερο σας περιμένει με τη Σελήνη στον Ταύρο. Αυτή η γήινη ενέργεια ταιριάζει απόλυτα στο ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας και θα νιώθετε πιο ελεύθεροι στην καθημερινότητα σας. Είναι το απόλυτο τριήμερο για να πάτε ένα ταξίδι, να ξεκινήσετε διακοπές ή να κάνετε γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ουρανό δεν σας αφήνει να γειωθείτε εύκολα και σας δημιουργεί μια εσωτερική ανησυχία ή ένα ανικανοποίητο. Από την άλλη η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει κάποια αναστάτωση στο πρόγραμμά σας και απρόοπτα κυρίως σε θέματα οικογενειακά ή στο σπίτι. Αν εμπλέκεστε συναισθηματικά σε μια κατάσταση και νιώθετε ότι δεν μπορείτε να βρείτε λύσεις, λίγη αποστασιοποίηση θα σας βοηθήσει.

ΙΧΘΥΕΙΣ

Ίσως το πιο ενδιαφέρον, ευχάριστο, ταξιδιάρικο γουηκέντ του Φεβρουαρίου. Η Σελήνη στον Ταύρο για σας είναι σούπερ επικοινωνιακή και ταξιδιάρα καθώς αφορά τον 3ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου που σχετίζεται με τις επαφές, την επικοινωνία, τα ταξίδια. Ακόμη κι αν δεν έχετε πρόγραμμα να φύγετε κάποιο ταξίδι ενδεχομένως να έχετε μια ξαφνική πρόσκληση από ένα φίλο για να πάτε μια εκδρομή. Να είστε αυθόρμητοι και δεκτικοί σε προσκλήσεις.