ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 24 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες είναι πιο ευχάριστη για τις σχέσεις και τις επαφές μας με τους άλλους. H Σελήνη βρίσκεται όλη μέρα στον Ταύρο, όμως η πολύ δυναμική όψη συνόδου της με τον Ουρανό που θα γίνει ακριβείας μετά τα μεσάνυχτα κάνει τη μέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού.

Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας για να καταφέρετε να κοιμηθείτε γαλήνια.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δημιουργεί ένα πιο νευρικό πλαίσιο στην ημέρα. Είναι βέβεια και ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν συγκεντρωθείτε σε αυτά που αποτελούν προτεραιότητες. Φροντίστε να αποφύγετε τα παρορμητικά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα αλλά και κάπως νευρική. Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε κάποια πράγματα; Αυτά τα ερωτήματα σάς γεννιούνται σήμερα, ακόμα κι αν δεν απαντηθούν άμεσα. Οι πρωινές ώρες είναι αρκετά πιο ευχάριστες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι πιθανόν να υπάρχει κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά, ή να σας απευθύνονται άτομα στο χώρο εργασίας προκειμένου κάτι να σας πουν ή να σας αποκαλύψουν. Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι. Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε σε προτεραιότητα τους δικούς σας στόχους. Παράλληλα σήμερα θα βιώσετε όλη τη γκάμα των συναισθημάτων και θα συζητήσετε για πολλά και διαφορετικά πράγματα. Μιλήστε με φίλους σταματήστε να ανησυχείτε για το αύριο και κοιτάξτε πως θα περάσετε κάπως διασκεδαστικά.

ΛΕΩΝ

Άλλη μια μέρα που η πίεση στη δουλειά μπορεί να σας ταλαιπωρήσει. Ίσως όμως πρέπει να δείτε πώς εκλαμβάνουν την παρουσία και τη δουλειά σας και οι συνεργάτες σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις με συναδέλφους ή συγγενείς ειδικά τις απογευματινές ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο, είναι θετική και η σύνοδος με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες βοηθά τόσο στις επαφές σας όσο και στις καθημερινές δοσοληψίες σας. Οι συζητήσεις σας με τους άλλους θα είναι πιο ευχάριστες. Κάποιοι μπορεί μάλιστα να αποφασίζετε να φύγετε μια εκδρομή. Από το απόγευμα οι συζητήσεις σας θα είναι έντονες γενικότερα.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μια εξαιρετική όψη για θέματα σχέσεων και για τα οικονομικά σας. Από το απόγευμα η Σελήνη θα κινηθεί σε ευθυγράμμιση με τον Ουρανό κάνοντας τη μέρα κάπως απρόβλεπτη. Δεν είναι απίθανο να αποκαλυφθεί κάτι για μια σχέση ή συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλά και διάφορα σήμερα μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σας στη δουλειά ή στο σπίτι. Είστε πολύ ικανοί να τα φέρετε εις πέρας όλα και μάλιστα παράλληλα, αλλά είναι πιθανόν κάτι να σας ξεφύγει. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος και πανικό. Ψυχραιμία κι όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άλλη μια μέρα που μπορεί η δουλειά να σας φαντάζει βουνό. Από την άλλη είναι μια μέρα που καλά θα κάνετε να βρείτε μια διέξοδο σε λίγη άσκηση. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο σας κάνει πιο διεκδικητικούς αλλά θα πρέπει να προσέξετε αυτά που λέτε για να μην ακουστούν επιθετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ταύρο είναι βοηθητική για να αναδείξετε τις ικανότητές σας στη δουλειά. Είναι εξαιρετική όψη για τις σχέσεις σας επίσης. Προς το βράδυ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και μπορεί να φέρει κάποια απρόοπτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα ξεκινά με τη σύνοδο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Ταύρο. Αν έχετε χρόνο και περίσσεια ενέργεια ασχοληθείτε με το χώρο του σπιτιού. Από το απόγευμα κι έπειτα αρχίζει να επηρεάζει η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό και μπορεί να νιώθετε ότι κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα καθώς υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Με έμφαση στην επικοινωνία έρχεται η Παρασκευή. Μπορεί να προκύπτει και μια ευκαιρία να αλλάξετε παραστάσεις και να κάνετε μια εκδρομή. Προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Προσέξτε ακόμη και πόσο καφέ θα πιείτε.