ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/3

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η αντίθεση με την Αφροδίτη, το τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό αλλά και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσθέτουν μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας αλλά οδηγούν και σε υπερβολές. Παρόλα αυτά είναι κατάλληλες μέρες για να διαχειριστούμε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά.

ΚΡΙΟΣ

Η περίοδος αυτή θα είναι βοηθητική κυρίως για να απαλλαγείτε από ό,τι δεν χρειάζεστε. Για κάποιους από σας μπορεί να κλείνει ένας κύκλος σε μια κατάσταση, δουλειά ή και σχέση. Άλλωστε εκεί που κλείνει μια πόρτα θα ανοίξει μια καινούρια κι αυτό θα το διαπιστώσετε από τον Μάιο που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο ο Άρης. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό για να προετοιμάσει την έκλειψη της Δευτέρας που επηρεάζει τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Εγκαινιάζει μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο καθώς προχωρά στον τομέα των φίλων, των συνεργατών, των κοινωνικών σας επαφών. Και μολονότι όλο αυτό θα είναι διασκεδαστικό μπορεί να έχετε τόση ζήτηση που δύσκολα θα βρίσκετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ώστε να σας φροντίσετε. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό για να προετοιμάσει την έκλειψη της Δευτέρας που για το δικό σας ζώδιο επηρεάζει τους τομείς υγείας και εργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θα είστε πιο πολυάσχολοι απ’ όσο συνήθως, θα καταπιάνεστε με πολλά αλλά οι προσπάθειες που θα καταβάλλετε θα ανταμειφθούν γι’ αυτό μη δυσανασχετείτε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να διατηρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε στη δουλειά αλλά και στην προσωπική σας ζωή και φυσικά να προσέχετε ιδιαίτερα την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε την τάση να ανοίξετε τους ορίζοντες σας επαγγελματικούς, πνευματικούς, ταξιδιωτικούς. Αυτό σημαίνει περισσότερα ταξιδάκια, σχέδια για τα επαγγελματικά πιθανώς όμως και επιστροφή στα θρανία για κάποιο σεμινάριο, ένα μεταπτυχιακό κτλ. Θα είστε πιο περίεργοι και πιο ανοιχτοί σε προκλήσεις. Κυρίως όμως πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό ετοιμάζοντας την έκλειψη της Δευτέρας που σας επηρεάζει σε θέματα οικογένειας και σπιτιού.

ΛΕΩΝ

Μολονότι δεν είναι η πιο εύκολη επιρροή αυτή – η Σελήνη στην Παρθένο – για το ζώδιο σας, γιατί αγγίζει και την ψυχολογία σας δημιουργώντας αρκετές ανασφάλειες, οι προσπάθειες που θα καταβάλλετε τώρα θα πιάσουν τόσο μελλοντικά. Ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί και σε θέματα υγείας. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό για να προετοιμάζει την έκλειψη της Δευτέρας που εσάς επηρεάζει τους τομείς της επικοινωνίας και των μετακινήσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στη διάρκεια της παραμονής του Άρη μέχρι το τέλος Απριλίου θα έχετε πολλά να πείτε, να διαπραγματευτείτε και να αποφασίσετε για την πορεία είτε μιας προσωπικής, είτε μιας επαγγελματικής σχέσης. Σαφώς είναι ένα διάστημα που θα σας τρέξει αρκετά αναφορικά με τις υποχρεώσεις σας και θα πρέπει να δείξετε ευελιξία και προσαρμοστικότητα.

ΖΥΓΟΣ

Μέχρι τις 30/04 που θα παραμείνει στους Ιχθύς και ο Άρης, το ζώδιο σας καλεί να νοιαστείτε περισσότερο για την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, να βρείτε την κατάλληλη διατροφή ή άσκηση για να τονώσετε το σώμα σας και τις κατάλληλες πρακτικές προκειμένου να χαλαρώνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποστηρικτικός προς το ζώδιο σας θα είναι και ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης που προχωρά στους Ιχθύς και θα βοηθήσει να διασκεδάσετε περισσότερο, να ερωτευθείτε, να έχετε καλύτερη σχέση με μικρότερη σε ηλικία άτομα, να ενισχύσετε τη φήμη σας. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό, προετοιμάζοντας την έκλειψη της Δευτέρας που για σας αφορά θέματα υγείας και ψυχολογίας. Πιθανώς όμως να δημιουργήσει κι ένα μεγαλύτερο παρασκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μέχρι τις 30/04 προσέξτε περισσότερο θέματα υγείας δικά σας και των στενών συγγενών σας, αλλά βρείτε χρόνο και να ξεκουράζεστε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Θα είναι μια απαιτητική περίοδος αλλά και αρκετά παραγωγική. Το βράδυ της Κυριακής η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ζυγό προετοιμάζοντας την πρώτη έκλειψη της χρονιάς που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα και επηρεάζει τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες, τους στόχους σας και την συμμετοχή σας σε ομάδες, οργανώσεις κτλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε ένα σωρό πράγματα να κάνετε σε επίπεδο δουλειάς ή σπουδών κι ανάμεσα σε αυτά θα θέλετε να βλέπετε φίλους, να βγαίνετε, να ταξιδεύετε, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γενικά θα είστε «ασταμάτητοι» για ένα σωρό καλούς λόγους. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρέπει να προσέξετε τα έξοδα που κάνετε ιδιαίτερα αυτά που γίνονται παρορμητικά και χωρίς να έχετε σκεφτεί αν τα έχετε απόλυτα ανάγκη. Προσπαθήστε να είστε πιο πειθαρχημένοι και στο πνεύμα της οικονομίας που απαιτεί να έχετε ο Κρόνος που έχει εγκατασταθεί από πέρυσι στον τομέα αυτόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τη μια θα είστε πιο φιλόδοξοι και θα κυνηγάτε την επιτυχία κι από την άλλη θα υπάρχουν μέρες που θα νιώθετε ότι έχετε ξεμείνει από ενέργεια. Προσπαθήστε να κάνετε οικονομία δυνάμεων, προσέξτε περισσότερο την υγεία σας και βρείτε χρόνο μέσα στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας να ξεκουράζεστε.