ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/2

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 24 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου ολοκληρώνεται το μεσημέρι στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων με τη Σελήνη στην Παρθένο. Είναι η στιγμή να δούμε με μεγαλύτερη ευκρίνεια και καθαρότητα στο βλέμμα τα πράγματα στη ζωή μας, να διαχωρίσουμε την πραγματικότητα (Παρθένος) από τη φαντασία (Ιχθύες) και να επιδιώξουμε να οργανώσουμε και να συστηματοποιήσουμε καλύτερα την καθημερινότητα μας και τις ρουτίνες μας. Φυσικά είναι η ιδανική Πανσέληνος και για να απαλλαχτούμε από οτιδήποτε τοξικό στη ζωή μας είτε αυτό αφορά σχέσεις είτε καταστάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων δίνει μια επιρροή βοηθητική για θέματα που αφορούν τον τομέα της καθημερινότητας, της υγείας, της φυσικής σας κατάστασης και εργασίας. Είναι η κατάλληλη επιρροή για να διαχωρίσετε την ήρα από το στάρι, να καθαρίσετε τον χώρο σας από οτιδήποτε παρακωλύει τη ροή της ενέργειας δηλαδή ό,τι είναι ανώφελο και απλά καταλαμβάνει χώρο στις ντουλάπες ή γενικότερα στο σπίτι ή τη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων δίνει μια πιο ευχάριστη νότα καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο και σας καλεί να ανακαλύψετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας, να το ρίξετε λίγο έξω, να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια, τα παιδιά σας αν είστε γονείς και τους αγαπημένους σας φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων σήμερα φέρνει στο προσκήνιο κυρίως θέματα που άπτονται της οικογένειας και του σπιτιού. Μπορεί να σκέφτεστε αλλαγές που θέλετε να κάνετε μακροπρόθεσμα στο χώρο σας είτε με τη μορφή μιας ανακαίνισης, αναδιακόσμησης, συμβίωσης ή αλλαγής σπιτιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαν παιδιά της Σελήνης, το Σάββατο η επιρροή της Πανσελήνου θα είναι και για σας ορατή στην ψυχολογία σας. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων αυξάνοντας την περιέργεια σας για το
μέλλον και ενεργοποιώντας μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες τα επαγγελματικά ή σπουδαστικά σας σχέδια.

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται το Σάββατο είναι σχετικά ουδέτερη για το δικό σας ζώδιο και εστιάζει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και κυρίως στα οικονομικά σας ζητήματα. Με την Πανσέληνο αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε καλύτερα το ισοζύγιο εσόδων- εξόδων και να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να ελέγξετε το πορτοφόλι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μοναδική Πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιο σας πραγματοποιείται το μεσημέρι του Σαββάτου και φέρνει τα κοσμικά φώτα επάνω σας. Συνήθως μια Πανσέληνος μεγεθύνει τα συναισθήματα μας. Έτσι ανάλογα με τη διάθεση στην οποία βρίσκεστε θα νιώθετε πιο έντονα είτε κάτι θετικό είτε αρνητικό. Μπορεί τώρα να έχετε αποτελέσματα ή ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο για την κατεύθυνση που μπορεί να πάρουν τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων εστιάζει την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα, σε θέματα που αφορούν στο παρελθόν, στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης αλλά και στη δουλειά. Πιθανώς όμως με αυτό το φεγγάρι να έρχεται και το τέλος μιας κατάστασης είτε σε θέματα σχέσεων είτε σε θέματα δουλειάς κυρίως για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων δεν είναι αρνητική για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Εστιάζει την προσοχή σας στη συλλογική δουλειά, στους συνεργάτες, στους ομοϊδεάτες σας, στις ομάδες στις οποίες μπορεί να μετέχετε, στους στόχους σας για το μέλλον αλλά και στους φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου, ολοκληρώνεται το Σάββατο φέρνοντας τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας σχεδίων σε προτεραιότητα στην ζωή σας για τις δυο επόμενες εβδομάδες. Είναι η στιγμή σας αγαπητοί μου Τοξότες να τραβήξετε την προσοχή στον εργασιακό σας χώρο, να σας γίνει μια ωραία πρόταση συνεργασίας ή να εκτιμηθεί η δουλειά που κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων είναι θετική για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Μάλιστα σας παροτρύνει να ξεκουραστείτε λίγο, να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες και μάλιστα θα έλεγα ότι θα ήταν ιδανική για μια μικρή απόδραση. Το σημαντικό είναι να διακόψετε λίγο την ρουτίνα έστω και για δυο μέρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα στον άξονα της ασφάλειας συναισθηματικής και κυρίως οικονομικής σας βάζει σε σκέψεις αλλά και σε δράση μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες για να καταφέρετε να φέρετε μεγαλύτερη ισορροπία και στους δυο τομείς. Ενδεχομένως και κάποιο οικογενειακό θέμα με αυτό το φεγγάρι να έρχεται στο προσκήνιο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα του ζωδίου σας με την Παρθένο ολοκληρώνεται σήμερα εστιάζοντας την προσοχή σας στα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Αν είστε σε μια «χλιαρή» σχέση ή συνεργασία μπορεί μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες να έχετε δεύτερες σκέψεις και να αποχωρήσετε ή να ψαχτείτε με κάτι καινούριο τόσο σε αισθηματικό επίπεδο όσο και επαγγελματικό.