ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου.

Ο Ερμής, ολοκληρώνει την πορεία του στον Σκορπιό κι από σήμερα το απόγευμα θα περάσει στον Τοξότη, φέρνοντας μεγαλύτερη ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια σε όλα τα ζώδια. Από τη νέα του θέση θα μας βοηθήσει να μην χανόμαστε στις λεπτομέρειες και να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η Σελήνη παραμένει το πρωί στον Καρκίνο και σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα, που συνοδεύεται από ένταση για το ξεκίνημα της μέρας της. Πριν αποχωρήσει από το ζώδιο αυτό, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ευχάριστη σήμερα για όλα τα ζώδια προς το βράδυ.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Αρχίζει η εποχή της εξωστρέφειας για εσάς. Οι επαφές και οι συζητήσεις για θέματα εργασίας και σπουδών ευνοοούνται ιδιαίτερα με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη. Ίσως ακόμα να μιλήσετε για ένα σχέδιο για μία επιχείριση που έχετε στο μυαλό σας καιρό. Οι ιδέες θα γεννιούνται ευκολότερα κι εσείς θα ανυπομονείτε να τις μοιραστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ:

Οι οικονομικές ανησυχίες συνεχίζονται και με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη. Πληρωμές και τακτοποιήσεις οφειλών, διακανονισμοί χρεών και νέες πηγές εισοδημάτων μπορεί να προκύψουν από τη νέα θέση του. Επίσης σας καλλιεργεί την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους αυτά που έχετε ανάγκη. Ακόμα κι αν γίνεται δυσάρεστοι είναι καιρός να φωνάξετε βοήθεια. Η μέρα ξεκινά με ένταση στην επικοινωνία και προς το βράδυ προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο Ερμής περνά απέναντί σας στον τομέα των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Κάπως έτσι σας οδηγεί να ανακαλύψετε όλες τις πιθανότητες να συνεργαστείτε με άλλους για να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Παράλληλα θα νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε με άλλους τις σκέψεις και τις αγωνίες σας κι αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει. Το βράδυ μπορείτε να κανονίσετε μία έξοδο με φίλους για να περάσετε όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Ερμής στον Τοξότη σας καλεί να βάλετε πρόγραμμα σε όλα όσα σάς απασχολούν στη ζωή σας. Μπορεί η περίοδος αυτή να έχει πολλές απαιτήσεις αλλά ρυθμίζοντας την καθημερινότητά σας θα νιώθετε πολύ καλύτερα. Η μέρα ξεκινά με πίεση και πρέπει να αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας στη ζωή ή την δουλειά σας.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Η πίεση στην αρχή της μέρας σας κάνει να μην θέλετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας. Ίσως νιώθετε ότι οι υποχρεώσεις της δουλειάς και οι προσδοκίες των άλλων σας «πνίγουν». Αντιμετωπίστε τα πράγματα με υπομονή κι έχετε στο νου σας ότι ο Ερμής στον Τοξότη θα δώσει φτερά στη δημιουργικότητά σας και θα σας γεμίσει με θετική διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του καρκίνου προκαλεί πόλωση τις πρωινές ώρες. Ίσως νιώθετε ότι κάποιος σας αδικεί στην εργασία σας ή ότι κάποιος φίλος δεν είναι τόσο στο πλευρό σας όσο εσείς για εκείνον. Το απόγευμα με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη το να συγκρατήσετε τα λόγια σας αν κάτι σας ενοχλεί θα γίνει αρκετά δύσκολο. Προσέξτε την υπερβολή στις αντιδράσεις σας. Θέματα ακινήτων και ακίνητης περιουσίας ίσως σας απασχολήσουν.

ΖΥΓΟΣ:

Το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη θα απαλύνει την πίεση που νιώθετε σήμερα, διευκολύνοντάς σας στην επικοινωνία, τις δοσοληψίες και τις επαφές σας. Οι ρυθμοί θα γίνουν μεν πιο απαιτητικοί αλλά εσείς θα ανταποκρίνεστε καλύτερα σε αυτές αφού η κρίση σας θα δουλεύει πιο αποτελεσματικά. Αν έχετε μπροστά σας συμφωνίες και υπογραφές, αφήστε τις για τις επόμενες ημέρες.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Τις πρωινές ώρες ίσως νιώθετε μελαγχολία ή ίσως σας φταίνε κάποιοι που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, όπως θα επιθυμούσατε. Το μεγάλο άγχος στην καθημερινότητά σας σταματά από σήμερα με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη και στη δουλειά επέρχεται μία ισορροπία. Η τακτοποίηση των οικονομικών θεμάτων σας γίνεται επιτακτική πριν τις γιορτές και θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις σπατάλες.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας από το απόγευμα και σας βοηθά να γίνετε πιο τολμηροί στο λόγο και την σκέψη σας. Αν υπάρχει κάτι σημαντικό που θέλετε να πείτε, να κάνετε πρόοδο στη δουλειά ή τις σπουδές σας, τώρα ξεκινά μία πολύ θετική περίοδος για εσάς. Το άγχος θα είναι αυξημένο αλλά ανάλογη άύξηση θα έχει και η αποδοτικότητά σας. Η σημερινή μέρα ίσως σας κουράσει ξεκινώντας πιεστικά αλλά το βράδυ σας περιμένει χαλαρό και όμορφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι τάσεις φυγής σας ίσως μεγεθυνθούν αυτή την περίοδο όπως επίσης και η ανάγκη σας για ησυχία και απομόνωση στη ζωή σας. Αυτοί που είναι κοντά σας, δεν θα μείνουν μακριά ούτε σε αυτό το διάστημα και ίσως ανοιχτείτε κάνοντας κουβέντα για όσα σας απασχολούν. Ίσως υπάρχει κάποιο έντονο παρασκήνιο στη ζωή σας που θα ξεκαθαρίσει από τις 13 Δεκεμβρίου και μετά. Το πρωί θα νιώσετε αρκετή πίεση κι ίσως ότι κάποιος παίζει παιχνίδια δύναμης με σας προσωπικά ή επαγγελματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Εξωστρέφεια και συνέργεια φέρνει ο Ερμής για εσάς περνώντας στον Τοξότη. Από εδώ και πέρα μπορείτε να συνεργαστείτε ευκολότερα με άλλους για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Επίσης φαίνεται ότι θα γίνετε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο και θα πρέπει να προσέξετε την έκθεση. Η μέρα ξεκινά με ένταση και εκνευρισμό στον χώρο εργασίας. Προσέξτε την υγεία σας γιατί το στρες σας επηρεάζει.

ΙΧΘΥΕΣ:

Μέχρι τις 13/12 με τον Ερμή στον Τοξότη το μυαλό σας θα απασχολεί περισσότερο η επαγγελματική σας κατάσταση. Θα προσπαθήσετε ίσως να διευρύνετε το πελατολόγιό σας ή θα αλλάξετε πράγματα στην εργασία σας. Προσοχή χρειάζεται στη βιασύνη και τις υπερβολές. Η μέρα ξεκινά με άγψος για μία προσωπική σχέση για τα θέματα των παιδιών ή των συνεργατών και των φίλων σας. Το απόγευμα θα είναι πιο ευχάριστο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/11/2021 – 28/11/2021

Τι συμβαίνει όταν μια έκλειψη επηρεάζει τον αστρολογικό μας χάρτη; Σε ποιον τομέα θα έχουμε αλλαγές;

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Ποια τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους;