ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα τα ξημερώματα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη του Νοεμβρίου. Το φεγγάρι αυτό θα μας απαλλάξει από την ένταση και τη βαριά διάθεση που δημιούργησαν οι εκλείψεις το προηγούμενο διάστημα.

Αυτή η νέα Σελήνη κρύβει μέσα της την ελπίδα ότι τα πράγματα μπορεί να ξαναγεννηθούν και να γίνουν καλύτερα, ακόμη κι αν τώρα περνάμε πιο ζορισμένα στην καθημερινότητα μας. Θέματα διεθνών σχέσεων, παιδείας, θρησκείας, ταξιδιών, νομοθεσίας επηρεάζει περισσότερο η νέα Σελήνη και δείχνει εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

ΚΡΙΟΣ

Οι θετικές όψεις της νέας Σελήνης μπορεί να σας δώσουν έμπνευση ή μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε παρακάτω από τα κύρια θέματα που σας απασχολούν. Από την άλλη μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα με εντελώς διαφορετικές πεποιθήσεις και «πιστεύω» από σας ή με διαφορετικές κουλτούρες ίσως διαμένοντες στο εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια κοντά στις 21 Απριλίου. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της το επόμενο διάστημα ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων. Γενικώς αυτές τις μέρες και για τις επόμενες 2 εβδομάδες οι σημαντικές σας προτεραιότητες είναι τα οικονομικά και οι βαθύτερες σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στην περίπτωση σας αυτός ο τομέας είναι των «σημαντικών» άλλων στη ζωή σας. Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σημαντικοί άλλοι δεν είναι απαραίτητα μόνο ο σύντροφος μας ή ο συνεργάτης μας αλλά και ο δικηγόρος, και ο σύμβουλος στην επιχείρηση μας κτλ. Οι σχέσεις αγαπητοί μου Δίδυμοι χρειάζονται δουλειά και καθημερινή τροφή για να ανθίζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης μπορείτε με αυτό το φεγγάρι να έχετε θετικά αποτελέσματα. Κάποιες μικρές αλλαγές στη διατροφή σας, η ευκαιρία για λίγη παραπάνω κίνηση θα κάνουν θαύματα σε λίγο καιρό από τώρα. Φυσικά αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα ένα τσεκάπ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κανονίσετε.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες αυτό το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα του έρωτα, του πάθους, της δημιουργίας, της ψυχαγωγίας αλλά και των παιδιών. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει μια ερωτική γνωριμία. Αν έχετε ήδη μια σχέση και τον τελευταίο καιρό την παραμελήσατε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την δυναμώσετε και να την ανανεώσετε. Φαντασία έχετε δεν έχετε παρά να την αξιοποιήσετε καταλλήλως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών στο χώρο του σπιτιού από μια απλή αλλαγή στυλ και διακόσμησης μέχρι μετακόμιση ενώ άλλοι μπορεί να σκέφτεστε την πιθανότητα ενός νέου ξεκινήματος ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο με έδρα το χώρο του σπιτιού. Τα θέματα μιας γυναίκας είτε είναι μητέρα, σύντροφος, κόρη θα σας απασχολήσουν επίσης εμμέσως.

ΖΥΓΟΣ

Μέσα στο διάστημα των επόμενων μηνών ιδιαίτερα οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, φαίνεται ότι θα έχετε πολλά να πείτε, να επικοινωνήσετε, να διεκδικήσετε. Πιθανώς να έχετε και αρκετές μετακινήσεις και ταξιδάκια. Αν ψάχνετε να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, αν έχετε να περάσετε από κάποια συνέντευξη, αν ψάχνετε το κατάλληλο διάστημα για να στείλετε βιογραφικά ή για να κάνετε μια κουβέντα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας για να προωθήσετε μια ιδέα σας τότε αυτό το διάστημα είναι ακριβώς μπροστά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιρροή της νέας Σελήνης είναι ιδιαίτερα έντονη στις δυο εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά βοηθητική, προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να χαμογελάσετε πλατιά από την άνοιξη και έπειτα. Ίσως ακόμη μέσα στο επόμενο διάστημα της επιρροής της να προκύψουν νέοι πόροι εσόδων από κάποια καινούρια δουλειά που θα κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλια σας με μια υπέροχη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας που αποτελεί πραγματικά ένα δώρο σ’ αυτά τα γενέθλια σας. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους που θα σας δώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στα επαγγελματικά είτε όπου έχετε ανάγκη για ένα νέο και εμπνευσμένο ξεκίνημα. Φυσικά η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τι είναι αυτό που σας ξεκουράζει περισσότερο; Τι σας ψυχαγωγεί; Πως χαλαρώνετε; Όλα αυτά πρέπει να ψάξετε να βρείτε χωρίς υπερπροσπάθειες όμως. Αν έχετε ανάγκη από ξεκούραση, από ύπνο, από μια κουβέντα σε χαμηλούς τόνους με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε ή με τον σύντροφο σας τότε η νέα Σελήνη και οι επόμενες δυο εβδομάδες που επηρεάζει θα σας επιτρέψει να κάνετε όλα τα παραπάνω, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να νιώσετε αναζωογονημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καιρός να θέσετε τους νέους στόχους σας, να κάνετε νέες επαφές και σχέσεις, να βρείτε στήριγμα σε συνεργάτες και φίλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επίσης η νέα Σελήνη ευνοεί οτιδήποτε αφορά στα μέσα τεχνολογίας ή την αξιοποίηση τους για την προώθηση της δουλειάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή κάποιοι στόχοι σας να υλοποιηθούν. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια κατάλληλη επαγγελματική πρόταση που θα υλοποιηθεί μέχρι την άνοιξη. Ή μπορεί να έχετε εσείς μια ιδέα για μια επιχείρηση ή την προώθηση της δουλειάς σας που μπορεί να σας φέρει ψηλά. Τολμήστε να σκεφτείτε κάτι νέο, κάτι που αξιοποιεί την τεχνολογία και μην φοβάστε τίποτε!