ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου προχωρώντας στον Ζυγό το βράδυ της Κυριακής ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα ξημερώνοντας Δευτέρα θα σχηματίσει εκεί νέα Σελήνη.

Το Σάββατο η όψη αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη φαντασία, την ονειροπόληση, τις τάσεις φυγής αλλά και τη σύγχυση. Η μέρα προσφέρεται για να το ρίξουμε λίγο έξω, ενώ παράλληλα ενισχύει τη νοσταλγία για τις καλές στιγμές του παρελθόντος.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν ένα πιο απαιτητικό γουηκέντ. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στα δυο ζώδια που κυβερνά ο ανάδρομος Ερμής τους Διδύμους και την Παρθένο πολλές φορές αντιλαμβανόμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό την επιρροή του καθώς μπορεί να συμβαίνουν απρόοπτα, εκνευριστικές καθυστερήσεις ή μπερδέματα στην επικοινωνία.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και αν είστε πειθαρχημένοι θα είστε και αποδοτικοί. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα του Σαββατοκύριακου ένα πλάνο και καθορίστε όσα χρειάζεται πραγματικά να γίνουν. Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους στόχους σας. Αυτό πρέπει να το προσέξετε λίγο περισσότερο το Σάββατο με την αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά το Σάββατο καθώς σας απασχολούν η δουλειά και τα οικονομικά σας. Είναι πιθανόν να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Ή ότι κάποιοι συμφωνούν απόλυτα με τη δράση σας και άλλοι εναντιώνονται χωρίς να έχουν να σας προτείνουν μια καλύτερη λύση. Μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και η μέρα θα κυλήσει. Το βράδυ αναζητήστε τη διασκέδαση. Έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, το σύντροφο και τους φίλους σας, ενώ αν είστε και καλλιτέχνες μπορεί να έχετε έμπνευση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που σας απασχολεί περισσότερο ή σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Μην περιμένετε να κλείνουν υποθέσεις αυτή την περίοδο. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας γιατί οι εξελίξεις θα έρθουν έστω και καθυστερημένα τον Οκτώβριο. Ακόμη προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο, στρέφει την προσοχή σας στην επικοινωνία. Μπορεί να έχετε επαφές για δουλειά, συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες και να βρίσκεστε σε νοητική εγρήγορση. Αν αναζητάτε δουλειά ή δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας,μην απογοητεύεστε. Θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί γιατί ακόμη οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως θέλετε καθώς είμαστε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου Ερμή. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο σάς προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέους πόρους για να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Είναι ταυτόχρονα μέρες που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας με κάθε τρόπο γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις. Προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, συγκεντρωθείτε σε όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας. Προσέξτε τα έξοδα καθώς θα είστε επιρρεπείς σε αγορές που δεν σας χρειάζονται απαραίτητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής και θα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις και να κάνετε επίκεντρο στην ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Βάλτε όρια σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν τον χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή σας ακόμη κι αν είναι άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον. Βέβαια άγχος θα υπάρχει ή μπορεί να σας πιάσουν ανασφάλειες ή να έχετε κάποια σύγχυση σε σχέση με τους στόχους ή τις σχέσεις σας. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου στην Παρθένο και μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι ή ανόρεχτοι. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα επαγγελματικά, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Με τον ανάδρομο Ερμή και την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώναδεν είναι εύκολο να συντονίζεστε με τους συνεργάτες ή με τους άλλους ανθρώπους στο περιβάλλον που κινείστε. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου και θα βοηθήσει σας να επιτύχετε στους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία, την επαφή με φίλους και συνεργάτες ενώ δεν αποκλείεται να συζητάτε και με άτομα που έπαιξαν ρόλο στη ζωή σας στο παρελθόν. Ίσως ταυτόχρονα να βλέπετε και διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου ενεργοποιώντας τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Θα σας απασχολήσει περισσότερο ο τομέας των επαγγελματικών, με μια σχετική αγωνία. Μην πιεστείτε το Σάββατο να λύσετε εκκρεμότητες καθώς η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα δεν βοηθά ιδιαίτερα να είστε συγκεντρωμένοι και το μυαλό σας θα ταξιδεύει. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά και οι αντιδράσεις να είναι σπασμωδικές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από την θέση της στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Σε συνδυασμό με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα. Προσέξτε όμως γιατί κάπως έτσι μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Μη ξεχνάτε ότι έχουμε κι ανάδρομο Ερμή. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου. Από αυτή τη θέση στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Βάλτε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, μελετήστε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ και γενικά μην αφήνετε τίποτα στην τύχη καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνει πιο δύσκολη την καθημερινότητα σας. Ακόμη το Σάββατο μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας από αυτά που κάνετε και να θέλουν την βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις σας, ενώ μπορεί να υπάρχει έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία, καθώς η Σελήνη ενεργοποιεί από αυτή την θέση τον ανάδρομο φαινομενικά Ερμή κι από την άλλη η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί σύγχυση. Τα θέματα της δουλειάς μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Θα είναι δύσκολο να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα, αφού τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν μετά τις 2/10.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο από 23/09/2022 – 02/10/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/09/2022 – 25/09/2022