ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 24 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο μέχρι το απόγευμα και συγκεκριμένα μέχρι στις 16:09, που εισέρχεται στον Λέοντα. Από τις 12:40 το μεσημέρι μέχρι τις 16:09 θα είναι σε φάση κενής πορείας. Το πρωί θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μια όψη ονειροπόλησης, αλλά και μεγαλύτερης ενσυναίσθησης. Στην πορεία της στον Καρκίνο θα ολοκληρώσει την αντίθεση της με τον Πλούτωνα, κι έτσι στο ξεκίνημα της μέρας μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο και ένταση.

Η τελευταία της όψη όσο παραμένει στον Καρκίνο θα είναι το εξάγωνο με τον Ερμή μια θετική όψη για συζητήσεις, επικοινωνία, ταξίδια. Καθώς περνά στον Λέοντα, αποκτά πιο εξωστρεφή διάθεση, ενώ το βράδυ της Τετάρτης σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη. Θα είναι ένα πιο χαρούμενο και διασκεδαστικό βράδυ γι’ αυτό προγραμματίστε τα σχέδια σας έτσι ώστε να το χαρείτε. Σήμερα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Ουρανός.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί το ξεκίνημα της ημέρας να μην σας βρίσκει από πλευράς διάθεσης στα καλύτερα σας, αλλά από το απόγευμα αλλάζουν πολύ τα πράγματα. Τις πρωινές ώρες νιώθετε πιεστικές τις απαιτήσεις των άλλων στη δουλειά ή στο σπίτι, ενώ οι οικονομικές ή επαγγελματικές ανασφάλειες να σας προκαλούν άγχος. Καθώς η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Λέοντα η διάθεσή σας βελτιώνεται κι είστε έτοιμοι να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας με αυτοπεποίθηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το χιούμορ σώζει όταν έχουμε να διαχειριστούμε πιο απαιτητικές καταστάσεις. Μπορεί σήμερα ένας συγγενής, ένας συγκάτοικος ή ο/η σύντροφός σας να σας φορτώνουν με δικές τους υποχρεώσεις κι εσείς πρέπει να το διαχειριστείτε με ηρεμία. Ίσως χρειάζεται να εξηγήσετε πόσο πιεσμένοι είστε με απλά λόγια και σίγουρα πολύ χιούμορ.Από το απόγευμα κι έπειτα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι το απόγευμα έχετε τις καθημερινές και πρακτικές έγνοιες σας να σας απασχολούν, όμως στην πορεία της μέρας τα πράγματα βελτιώνονται και η διάθεση σας γίνεται πιο εξωστρεφής και χαρούμενη. Η Σελήνη από τον Λέοντα, από τις 16:09 προσφέρεται για συζητήσεις, επαφές ή και για συμφωνίες. Το βράδυ της Τετάρτης προσφέρεται για εξόδους, για να συναντήσετε φίλους και γενικώς να είστε πιο ανοιχτοί και επικοινωνιακοί.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινώντας τη μέρα σας, μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή ταλαιπωρημένοι σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο. Κάτι μπορεί να μην σας ικανοποιεί όπως γίνεται ή μπορεί να υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σας κι ένα συνεργάτη ή τον σύντροφο σας. Το εξάγωνο της Σελήνης από το ζώδιο σας με τον Ερμή πριν περάσει σε φάση κενής πορείας στις 12:40, σας βρίσκει σε πιο επικοινωνιακή φάση και μπορεί να συζητήσετε με φίλους κι αυτό να σας φτιάξει τη διάθεση. Από το απόγευμα κι έπειτα θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε ό,τι θέλετε.

ΛΕΩΝ

Μέχρι το απόγευμα οι υποχρεώσεις και οι πρακτικές ανάγκες έχουν προτεραιότητα και δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να είστε πολύ αισιόδοξοι. Στην πορεία όμως τα πράγματα διαφοροποιούνται, καθώς η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας, ζωντανεύει αναπτερώνει την καλή σας διάθεση κι έτσι το βράδυ της Τετάρτηςέχετε περισσότερη όρεξη να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή ακόμη και να φλερτάρετε αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδιαίτερα συναισθηματικοί μπορεί να είστε σήμερα και να παίρνετε πολύ προσωπικά όσα σας λένε οι άλλοι. Πριν αντιδράσετε, προσπαθήστε να αναλύσετε τα δικά σας συναισθήματα και γιατί είστε τόσο εύθικτοι σήμερα. Το απογευματάκι με τη Σελήνη στον Λέοντα ενδεχομένως να έχετε κάποιες υποχρεώσεις από τη ή μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια συζήτηση με ένα συνεργάτη σε πιο προσωπικό τόνο. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε περισσότερη κούραση και να θέλετε απλώς να αράξετε στο σπίτι και να μην κάνετε τίποτε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Μέχρι το απόγευμα είναι πολύ πιο απαιτητική η μέρα και ίσως περιλαμβάνει εμπόδια ή αυστηρή κριτική από κάποιους. Από την άλλη μπορεί σήμερα να σας βαραίνουν κάποια οικογενειακά ζητήματα ή θέματα που αφορούν στο σπίτι. Όλα αυτά μπορεί να κυλήσουν πολύ πιο άνετα τις απογευματινές ώρες με τη Σελήνη στον Λέοντα. Κάποιο τηλεφώνημα με ένα φίλο-η θα σας φτιάξει τη διάθεση και μια έξοδος με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα απογειώσει τα κέφια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα της δουλειάς είναι η απόλυτη προτεραιότητά σας σήμερα. Μπορεί να σκέφτεστε το μέλλον της καριέρας σας ή μπορεί να έχετε κάποιες επαφές με προϊσταμένους και ανωτέρους στη δουλειά που θα ζητήσουν τη γνώμη σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας για να εισπράξετε την εκτίμηση τους. Μπορεί ακόμα να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας δουλειάς ή μιας δικής σας επιχείρησης. Μην χάνετε την αισιοδοξία σας και εστιαστείτε περισσότερο στον εαυτό σας παρά στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το μεσημέρι, η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα,μπορεί να σας προβληματίσει περισσότερο με τα θέματα της καθημερινότητα σας ή με τα οικονομικά σας όμως από το απόγευμα η διάθεση σας θα φτιάξει. Η Σελήνη περνά στον Λέοντα και σας βοηθά να επικοινωνήσετε πιο σωστά όσα σας ενδιαφέρουν με το περιβάλλον σας. Θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους συνομιλητές σας για τις θέσεις σας. Αν έχετε κάτι δύσκολο να διεκπεραιώσετε σήμερα προτιμήστε τις βραδινές ώρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο έντονα το βάρος των απαιτήσεων των άλλων μέχρι το μεσημέρι καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Πολλές φορές οι άλλοι απευθύνονται σε σας για να βάλετε σε τάξη στο χάος και τα καταφέρνετε, όμως στο τέλος δε μένει η ενέργεια για να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα το απόγευμα ίσως φέρει μια επαγγελματική πρόταση με ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Μην κοινοποιήσετε κάτι αν δεν κλείσει πρώτα η δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια ζητήματα που αφορούν στη δουλειά ή τα θέματα της φυσικής κατάστασης θα σας απασχολήσουν μέχρι το απόγευμα. Η ψυχολογία σας μπορεί να μην είναι στα καλύτερα της το πρωί όμως στην πορεία της μέρας με την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα, ξαναβρίσκετε την καλή σας διάθεση και μπορεί να κάνετε κάποιες επαφές με φίλους και συνεργάτες. Το αποψινό βράδυ προσφέρεται και για ένα όμορφο ερωτικό τετ α τετ με το ταίρι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να φέρετε εις πέρας τα πρακτικά θέματα της δουλειάς σας. Θα είστε πιο δυναμικοί και πιο αποφασιστικοί σε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Η είσοδος της Σελήνης στον Λέοντα το απόγευμα θα είναι βοηθητική και για να πάρετε αποφάσεις για τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Καιρός να ξαναμπείτε σε φόρμα κάνοντας μικρές αλλαγές στην καθημερινότητα σας και να τις διατηρήσετε και στη διάρκεια του χειμώνα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 24/08/2022 έως τις 23/01/2023: Ποια ζώδια θα βρουν το θάρρος να αλλάξουν τη ζωή τους;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/08/2022 – 28/08/2022

Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 20/08/2022 έως τις 25/03/2023