ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 24 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα προάγει την επικοινωνία, ευνοεί τις
επαφές και την ερωτική μας ζωή.

Τη σημερινή μέρα, το κλίμα εξακολουθεί να είναι καλό, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Δία
και τον Ερμή ενεργοποιώντας ακόμη μια φορά τη μεταξύ τους όψη τριγώνου. Ευνοούνται οι οικογενειακές σχέσεις και δραστηριότητες, η ενασχόληση με τα θέματα του σπιτιού ή του εξοχικού μας, οι επαφές με φίλους και η ενεργή μας παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, μιλήστε ξεκάθαρα για όσα σας απασχολούν. Δείξτε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει ή έχετε σχέση μαζί του, κάντε τις προτάσεις ή καταθέστε τις ιδέες σας στους συνεργάτες σας. Αν έχετε να κάνετε αγορές τεχνολογίας ή μέσων επικοινωνίας και μεταφοράς μπορεί να βρείτε καλές ευκαιρίες.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, αδράξτε την ευκαιρία να βρεθείτε μ’ ένα φίλο ή το σύντροφό σας στη φύση, στη θάλασσα ή σε ένα κοντινό προορισμό, αν δεν είστε ήδη διακοπές, που θα μπορέσετε να χαλαρώσετε χωρίς να
αγωνιάτε για προγράμματα. Ή αν έχετε να κάνετε κάποιες επισκευές ή αλλαγές στο χώρο του σπιτιού να κάνετε λίστα με τα απαραίτητα υλικά και ενέργειες που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή μέρα έχει πιο κοινωνική διάσταση καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σας ενεργοποιεί με δυο όψεις προς τον Ερμή και τον Δία το μεταξύ τους τρίγωνο. Αν είχατε καιρό να μιλήσετε με κάποιον και τον σκεφτόσασταν, αν σας έλειψαν φίλοι ή άτομα που λόγω των συνθηκών της πανδημίας τους προηγούμενους μήνες είχατε περιορισμένες επαφές μαζί τους κάντε την κίνηση να ξανασυνδεθείτε και θα περάσετε υπέροχα!

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ιδανικό αυτό το Σαββατοκύριακο για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, να το περιποιηθείτε αλλά και να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας να χαλαρώσετε μετά από μια απαιτητική εβδομάδα και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες και τους πιο δικούς σας ανθρώπους. Μη ξεχνάτε την παρουσία της Αφροδίτης στο
ζώδιο σας αυτή την περίοδο που μπορεί να βοηθήσει και στην ερωτική σας ζωή με θετικό τρόπο. Αν είστε γεννημένοι τέλος Ιουνίου εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για να βγείτε, να γνωρίσετε κόσμο και ας είστε δεκτικοί σε προσκλήσεις φίλων για εξόδους.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες, φροντίστε να είστε ειλικρινείς με τους άλλους ακόμη κι αν ξέρετε ότι μια αλήθεια που θα πείτε μπορεί να μην τύχει καλύτερης υποδοχής σε σχέση με άλλες ημέρες του μήνα. Σε ένα διάστημα που εκτείνεται μέχρι τις 20/8 που είναι απαιτητικό για εσάς το να έχετε μπροστά σας δυο πιο ξένοιαστες μέρες σημαίνει ότι πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε λεπτό τους που θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι απίθανο να γιορτάζετε κάποια επιτυχία σας αυτές τις μέρες είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε ακόμη και σε προσωπικό. Δεν έχει σημασία αν είναι κάτι μικρό ή μεγάλο. Καθώς σαν άνθρωποι έχετε το ανικανοποίητο και τείνετε να υποβαθμίζετε αυτό που πετυχαίνετε είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε αυτή τη στάση απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό. Κατά τα άλλα φαίνεται ότι είναι ένα πολύ κοινωνικό Σαββατοκύριακο ενώ ενδέχεται πέρα από προσκλήσεις που μπορεί να έχετε να συζητάτε πιθανώς και μυστικά κάποια επαγγελματικά ή οικονομικά σας σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Είναι στο δικό σας χέρι το πώς θα εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες για συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις. Ακόμη κι αν ψάχνετε μια δουλειά ή κάποια χρήσιμα τηλέφωνα, οι μέρες προσφέρονται καθώς το πιθανότερο είναι να γοητεύσετε τους άλλους με την πρώτη εντύπωση. Εξαιρετική η επιρροή και στην ερωτική σας ζωή είτε είστε μόνοι και στο ψάξιμο είτε έχετε σχέση. Δείξτε αυτό που αισθάνεστε και φανείτε θαρραλέοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους δίνει ένα ενθουσιώδη και εξωστρεφή τόνο και στις δυο μέρες και σίγουρα μια βόλτα ή μια έξοδος βραδινή με αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι μια καλή επιλογή. Αν είστε σε φάση που ψάχνεστε επαγγελματικά μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα πρόταση που ίσως έχει κι ένα θετικό οικονομικό αντίτιμο που θα σας κάνει να νιώσετε πιο ασφαλείς σε αυτό το επίπεδο. Η όψη Ερμή – Δία ευνοεί και υπογραφές συμφωνιών, συμβολαίων, αγοραπωλησίες και γενικώς τις δοσοληψίες σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους να ενεργοποιεί την όψη Ερμή – Δία και τις δυο μέρες δεν είναι απίθανο να έχετε και ευχάριστες εξελίξεις σε ό,τι αφορά και την ερωτική σας ζωή. Μπορεί τώρα να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει ή μπορεί να ξανανάψει η φλόγα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Ή γιατί όχι να έχετε και
μια επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτά που πρέπει να σκεφτείτε αγαπητοί μου Αιγόκεροι είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που σας απασχολούν και πως θα καταφέρετε να βρείτε τις λύσεις που θέλετε. Θέματα της οικογένειας ή της ακίνητης περιουσίας σας μπορεί πιο εύκολα να συζητηθούν και να βρείτε λύσεις που ικανοποιούν όλους.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βόλτες με φίλους, έξοδοι, εκδρομές είναι μέσα στα σενάρια και της σημερινής μέρας, που θα σας φτιάξουν τη διάθεση, θα σας επιτρέψουν να διασκεδάσετε και να χαλαρώσετε. Από την άλλη αν είστε μόνοι-ες μπορεί να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Επειδή η εβδομάδα που έρχεται θα είναι πιο απαιτητική για όλους κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ώρα αυτού του γουηκέντ!

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να βιάζεστε να ολοκληρώσετε κάποιες δουλειές είτε στο σπίτι είτε εκκρεμότητες της εβδομάδας που τελειώνει και τις έχετε μεταφέρει στο Σαββατοκύριακο. Θα καταφέρετε παρόλα αυτά να χαρείτε με την οικογένεια σας κάποιες κοινές δραστηριότητες και γενικώς να έρθετε πιο
κοντά τους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα