ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 24/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη, 24 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Και η σημερινή μέρα είναι από αυτές που μπορεί να έχουμε μια θολούρα ή οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας να μην είναι σωστές. Ας είμαστε λοιπόν λίγο πιο διστακτικοί για να πιστέψουμε κατευθείαν ό,τι μας σερβίρεται ως αλήθεια. Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στην ζωή μας.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη σε όλη την διάρκεια της ημέρας και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το εξάγωνο με τον Κρόνο και τα τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα.
Καθώς οι δυο πλανήτες ο Ερμής και ο Ποσειδώνας, συναντήθηκαν σε σύνοδο χθες βράδυ, ενεργοποιούνται ξανά από το πέρασμα της Σελήνης.

ΚΡΙΟΣ

Ευτυχώς η Σελήνη θα σχηματίσει και εξάγωνο με τον Κρόνο κι έτσι με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων που μπορεί να στρέφονται σε σας για βοήθεια. Από την άλλη, ώρα με την ώρα μπορεί να δυναμώνουν οι τάσεις φυγής σας είτε έχετε κανονίσει κάτι για το τριήμερο είτε όχι. Όμως ποτέ δεν είναι αργά. Το βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα δεν είναι πολύ βοηθητικά για να πάρετε μια σημαντική απόφαση σήμερα καθώς μπορεί να λείπουν δεδομένα και να μην έχετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων μπροστά σας. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ και την κρίση σας λίγο πιο αδύναμη.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Όμως σε αυτή την περίπτωση θα είναι δύσκολο σήμερα να βγάλετε ξεκάθαρα συμπεράσματα. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Η μέρα είναι εξαιρετική αν θέλετε να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους ή το σύντροφό σας και γενικώς για να είστε πιο χαλαροί από το απόγευμα κι έπειτα με τα προγράμματα σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει να φέρετε εις πέρας σήμερα κι αν η προσοχή σας είναι διασπασμένη δεν θα καταφέρετε τους ημερήσιους στόχους σας. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε την διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε την φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Με τα τετράγωνα Σελήνης – Ερμή- Ποσειδώνα μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε και μια χαρά θα κυλήσει η μέρα. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, το σύντροφο και τους φίλους σας μετά την δουλειά σας. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στην μέρα σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε εντατικά με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας, με τα άτομα που συμβιώνετε, με ένα ακίνητο ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως μην περιμένετε να κλείνουν υποθέσεις αυτή την περίοδο. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας γιατί οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από την επόμενη εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα επειδή η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή να προσαρμοστείτε σε επιβαλλόμενες αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας ας πούμε. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας προσεκτικά τις προτεραιότητες σας. Εξαιρετικό το βράδυ για μια έξοδο και γενικώς για να χαλαρώσετε από τις υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας με τα δικά του θέματα. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική ενώ οι βραδινές ώρες θα σας προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες ξεκούρασης και ψυχαγωγίας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα, αλλά σαφώς είναι αρκετά θετική στο σύνολό της και θα σας δώσει και την ευκαιρία τις βραδινές ώρες που η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας να αδειάσετε το μυαλό σας από τα πρέπει και να χαλαρώσετε ή να διασκεδάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Επειδή έρχεται ένα αρκετά απαιτητικό τέλος εβδομάδας με την Σελήνη στο ζώδιο σας, θα πρέπει να έχετε ενέργεια αλλά και καλή ψυχολογία για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις, τις ευθύνες αλλά και να έχετε κέφια να ασχοληθείτε και με τις προσωπικές σας επιθυμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί την συλλογική εργασία. Βέβαια τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα μπορεί να δείξουν διάφορα εκνευριστικά στην καθημερινότητα σας στην επαφή σας με τους άλλους ή σε οικονομικά ζητήματα. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε γιατί εύκολα θα αποσπάται η προσοχή σας από άλλα πράγματα και βάλτε προτεραιότητες στην μέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Από την άλλη, επειδή η Σελήνη σήμερα σχηματίζει τετράγωνα με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας μπορεί να νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά σήμερα και οι αντιδράσεις να είναι σπασμωδικές. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διαλέξτε σωστά τις προτεραιότητες σας. Πολύ πιο άνετο θα είναι το βράδυ σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποιος είναι ο Αριθμός Πεπρωμένου σας

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες