ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 23 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Την Κυριακή η Σελήνη θα παραμείνει στον Αιγόκερω και θα σχηματίσει μόνο θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό και μας καλεί να μη θέσουμε περιορισμούς στον εαυτό μας και στον τρόπο που σκεφτόμαστε. Τίποτε δεν μπορεί να μας σταματήσει αν έχουμε ξεκάθαρο στόχο και είμαστε πρόθυμοι να δουλέψουμε σκληρά για να τον επιτύχουμε.

ΚΡΙΟΣ

Με τις όψεις της Σελήνης προς τον Κρόνο και τον Ουρανό την Κυριακή μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας αλλά δε χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Γι’ αυτό μη βιάζεστε να εξαγάγετε συμπεράσματα ή να προχωρήσετε σε δράσεις που μπορεί να τις μετανιώσετε αργότερα. Πάρτε τον χρόνο σας και σκεφτείτε με ένα διαφορετικό τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή η Σελήνη στον Αιγόκερω στον απόηχο της Σαββατιάτικης Πανσελήνου και σε τρίγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας σας καλεί να δείτε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να πιστέψετε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Βρείτε κάτι να σας εξελίσσει. Κάνετε χώρο για το καινούριο στην ζωή σας, τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά αλλά  μη σας πιάνει ανυπομονησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κάποια λύση σε ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Αρκεί να σκεφτείτε λίγο πιο ευέλικτα ή με ένα διαφορετικό τρόπο μια κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα, είναι η καλύτερη τακτική ειδικά αν βλέπετε ότι υπάρχουν άνθρωποι είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό περιβάλλον που δεν τα σέβονται. Ακόμη μπορεί να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Δείξτε αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα και μπορεί να διεκδικήσετε πιο εύκολα μια θέση που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Η Κυριακή είναι μέρα «λάντζας» με την έννοια ότι θα χρειαστεί να κάνετε όλα αυτά τα μικρά πράγματα για να υπάρχει ένα πιο σταθερό περιβάλλον στη δουλειά ή το σπίτι. Από την άλλη το τρίγωνο με τον Ουρανό σας προσφέρει την έμπνευση αλλά και τη μαχητικότητα που χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε στο χώρο της δουλειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη να παραμένει στον Αιγόκερω την Κυριακή βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει χαρά, βρείτε πως θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πως μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και μπορεί να σας δώσουν χαρά αρκεί να κάνετε τις σωστές σκέψεις και τις σωστές κινήσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Κι όσο το πιέζετε τόσο δεν βγαίνει. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό την Κυριακή σας προτρέπει να μοιραστείτε το πρόβλημα ή τις σκέψεις σας με τον σύντροφο ή και κάποιο στενό σας συνεργάτη γιατί πιθανώς να σας δώσει μια καλή συμβουλή ή ιδέα που θα σας ξεμπλοκάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω μέχρι το βράδυ και  είναι έντονη  η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας, να συζητήσετε με πολύ έμπιστα και φιλικά σας πρόσωπα και γενικότερα να ανοίξετε την καρδιά σας και να βγάλετε από μέσα ό,τι σας απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή εξακολουθεί η πορεία της Σελήνης στον Αιγόκερω, η οποία σας κάνει να εστιάζετε στο πως θα βγάλετε περισσότερα χρήματα ή πως γενικά θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Από το να πιέζετε όμως καταστάσεις σε σχέση με τα οικονομικά, δείτε πως συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση τους. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να δείχνει κάποιες απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να κάνετε στον χώρο της δουλειάς ή ακόμη και σε θέματα που αναφέρονται στη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε περισσότερη εσωτερική ανησυχία. Ίσως οι ανασφάλειες σας σχετικά με την εμφάνιση, την προσωπικότητα σας να γίνονται πιο έντονες αυτές τις μέρες. Αποφύγετε όμως να κάνετε παρέα και με ανθρώπους που σας ασκούν κριτική ή επιτείνουν την αίσθηση απογοήτευσης. Θα προσέξετε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες επίσης την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Την Κυριακή καθώς η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και βρισκόμαστε στον απόηχο της χθεσινής Πανσελήνου, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να κρατήσετε για τον εαυτό σας τις σκέψεις σας, να περάσετε περισσότερο χρόνο ίσως και μόνοι  σας, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε- δώσε. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση περισσότερο, βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με τη σωματική και ψυχική σας υγεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες. Ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να δείτε ένα φίλο-η! Το πρωί μπορεί να έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικό ή οικονομικό. Από την άλλη θα έχετε κίνητρο να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των οικονομικών σας και να βρείτε τρόπους να τα αυξήσετε ή να εξισορροπήσετε τα έξοδα.