ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/3

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στην Παρθένο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί. Η αντίθεση με την Αφροδίτη, το τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό αλλά και η αντίθεση με τον Ποσειδώνα προσθέτουν μια πιο θετική διάσταση στις επαφές και τη διάθεση μας αλλά οδηγούν και σε υπερβολές. Παρόλα αυτά είναι κατάλληλες μέρες για να διαχειριστούμε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα και πιθανώς να λύσουμε και κάποια από αυτά.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο με τη Σελήνη στην Παρθένο σας προσγειώνει στην καθημερινότητα, στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης είναι καλές μέρες για έρευνα. Το Σάββατο προχωρά στους Ιχθύς και ο κυβερνήτης σας Άρης ο οποίος σας καλεί να μην πιέζετε καταστάσεις μέσα στο επόμενο διάστημα και μέχρι τις 30/04.

ΤΑΥΡΟΣ

H Σελήνη από την Παρθένο είναι θετική προς εσάς και επιτρέπει στην ενέργεια να ρέει ανεμπόδιστα. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις μέρες αυτές σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανικές μέρες και για να ασχοληθείτε και με την εμφάνιση σας ή τα θέματα γενικότερα της ομορφιάς. Επίσης η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς το Σάββατο θα σας απαλλάξει από πολλά άγχη του προηγούμενου διαστήματος, αφού μέχρι τις 30/04 θα είναι υποστηρικτικός προς το ζώδιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα ξεκινά η επιρροή του Άρη από τους Ιχθύς που θα διαρκέσει μέχρι τις 30/04. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα φιλόδοξη περίοδος για το ζώδιο σας ειδικά σε θέματα καριέρας. Θα είστε πιο πολυάσχολοι απ’ όσο συνήθως, θα καταπιάνεστε με πολλά αλλά οι προσπάθειες που θα καταβάλλετε θα ανταμειφθούν γι’ αυτό μη δυσανασχετείτε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να διατηρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στον χρόνο που διαθέτετε στη δουλειά αλλά και στην προσωπική σας ζωή και φυσικά να προσέχετε ιδιαίτερα την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι καλές όψεις της Σελήνης μπορεί να αποφέρουν τόσο σε ερωτικό όσο και οικονομικό επίπεδο. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να έχετε μια κατάκτηση σε μια έξοδο σας που θα σας μαγνητίσει ιδιαίτερα το βράδυ του Σαββάτου. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθύς το Σάββατο θα είναι ιδιαίτερα θετική προς το ζώδιο σας ενώ μέχρι τις 30/04 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο θα έχετε την τάση να ανοίξετε τους ορίζοντες σας επαγγελματικούς, πνευματικούς, ταξιδιωτικούς.

ΛΕΩΝ

Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις το Σάββατο είναι μια θετική μέρα ειδικά τις απογευματινές ώρες. Το Σάββατο όμως παίρνει θέση στον τομέα των οικονομικών και ο Άρης που προχωρά στους Ιχθύς. Μέχρι τις 30/04 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο σας καλεί να γίνετε λίγο πιο αυστηροί και πιο πειθαρχημένοι στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα σας και βέβαια αν έχετε χρέη, οφειλές από το παρελθόν να δείτε πως μπορείτε να τα διακανονίσετε, για να μην σας κυνηγούν στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, είναι πολύ ενεργητική στις όψεις της βάζοντας σας σε σκέψεις για κάποια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε το Σάββατο. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε το Σάββατο για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το βράδυ του Σαββάτου προσφέρεται πολύ περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανόν να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για οικονομικά θέματα τα οποία μπορεί να σας βαραίνουν από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για αργότερα. Το Σάββατο θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Ίσως υπάρχει και μια εξέλιξη σε ερωτικό επίπεδο. Είναι πιθανόν να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο μέσω του φιλικού σας κύκλου αν είστε μόνες-οι. Αν έχετε σχέση, μπορεί να βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, να περάσετε καλύτερα και να είστε πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας, θα είναι το Σάββατο και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και κάποιες συζητήσεις ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Το Σάββατο όμως περνά και ο Άρης στους Ιχθύς μέσα στον τομέα της οικογένειας, του σπιτιού αλλά και της βαθύτερης ψυχολογίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο αν δεν έχετε κάνει κάποια ταξιδιωτικά πλάνα για το τριήμερο κανονίστε να περάσετε κάποιες ώρες μακριά από το σπίτι αλλάζοντας περιβάλλον και κάνοντας δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά και μια αίσθηση ανεμελιάς. Ο Άρης προχωρά το Σάββατο στους Ιχθύς κάνοντας πιο πολυάσχολη την καθημερινότητα σας μέχρι τις 30/04 που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα μπορεί να υπάρχουν και κάποια ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια σε θέματα οικογενειακά αλλά το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία μπορεί να βοηθήσει να βρείτε λύσεις. Το Σάββατο έχουμε όμως και την έξοδο του Άρη από το ζώδιο σας και την είσοδο του στους Ιχθύς μέσα στον τομέα των οικονομικών. Αυτή η επιρροή είναι θετική γιατί μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο για να βγάλετε περισσότερα χρήματα αλλά από την άλλη πρέπει να προσέξετε τα έξοδα που κάνετε ιδιαίτερα αυτά που γίνονται παρορμητικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Θετικό το Σάββατο για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε ακόμη κι αν δεν εργάζεστε. Μολονότι δεν θα είναι ξεκούραστο γουηκέντ για σας εν τούτοις θα είναι αρκετά ικανοποιητικό από τις επαφές σας. Το Σάββατο προχωρά στο ζώδιο σας και ο Άρης και το 24ωρο δεν θα φτάνει κάποιες φορές μέχρι τις 30/04 για να τα φέρετε όλα εις πέρας.