ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 23 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα έχουμε αλλαγή ζωδίου και για τον Ήλιο που προχωρά στην Παρθένο σημαίνοντας την έναρξη των γενεθλίων του 6ου ζωδίου στον ζωδιακό. Χρόνια πολλά Παρθένοι! Σας περιμένει μια έντονη γενέθλια χρονιά σε θέματα καριέρας!

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευαίσθητη, συναισθηματική και δημιουργεί μεγαλύτερη διακύμανση στις διαθέσεις μας. Μας καλεί να προστατεύσουμε περισσότερο τον εαυτό μας αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε γι’ αυτούς. Με το τετράγωνο προς τον Χείρωνα μπορεί να νιώθουμε ότι δεν λαμβάνουμε την αγάπη ή τη στήριξη που θέλουμε από τους άλλους κι αυτό να μας κάνει κάπως πιο «κουμπωμένους» αλλά με το εξάγωνο προς τον Ουρανό αν αποβάλλουμε την ανάγκη μας να τα ελέγχουμε όλα και όλους θα χαλαρώσουμε και θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις επαφές μας.

ΚΡΙΟΣ

Κάποιοι μπορεί να σκέφτεστε σε αυτή τη φάση μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, κάποιες αγορές για το σπίτι ή ακόμη και την αγορά ή ενοικίαση ενός ακινήτου. Ακόμη μπορεί να προγραμματίζετε να περάσετε κάποιες μέρες με στενούς συγγενείς ή στο πατρικό σας ή ακόμη σε ένα τόπο που έχετε ισχυρές αναμνήσεις. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας περιόδου η οποία εκτείνεται μέχρι τις 22.9 που θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα δουλειάς και υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικότερα όλες οι επόμενες ημέρες θα έχουν έμφαση στα θέματα επικοινωνίας, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους αλλά και σε επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε και για αναψυχή για τους πιο τυχερούς. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ θετική μέρα για να την αξιοποιήσετε προωθώντας τη δουλειά σας και διαφημίζοντας τα ταλέντα σας. Ο Ήλιος στην φιλική σας Παρθένο από σήμερα θα ενισχύσει τις επιθυμίες σας, θα βελτιώσει τις προσωπικές σας επαφές και θα κάνει θέματα παιδιών προτεραιότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι μπορεί να έχετε μια πρόταση για δουλειά, άλλοι μπορεί τώρα να στήνετε τη δική σας επιχείρηση ενώ παίζει και το σενάριο να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις πιο ουσιαστικές και αποδοτικές για το πορτοφόλι σας. Ίσως υπογράφετε τώρα μια νέα οικονομική συμφωνία που θα σας αποφέρει μακροπρόθεσμα. Ο Ήλιος στην Παρθένο από σήμερα θα στρέψει την προσοχή σας μέχρι τις 22/9 σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας. Ακόμη μπορεί να οργανώσετε τώρα ένα νέο ξεκίνημα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με δυνατές όψεις έρχεται η μέρα που είναι βοηθητικές για να έχετε νέες ιδέες, καλή στρατηγική και νέα σχέδια για το μέλλον που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε και να σημειώσετε πρόοδο παντού αρκεί να δείξετε αυτοπεποίθηση και να μην σας πιάσουν οι γνωστές σας ανασφάλειες. Επωφελημένοι θα είστε τόσο σε θέματα σπουδών για τους νεότερους, σεμιναρίων κτλ. όσο και σε επαγγελματικά θέματα. Με κάποιον τρόπο φαίνεται να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά και η χαρισματική σας προσωπικότητα. Από την άλλη μπορεί να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές ακόμη και στην εμφάνιση σας.

ΛΕΩΝ

Άλλοι μπορεί να περνάτε περισσότερο χρόνο κλεισμένοι στο σπίτι γιατί διαβάζετε για επερχόμενες εξετάσεις αν σπουδάζετε, άλλοι γιατί μπορεί να είναι οι συνθήκες τέτοιες που αναγκάζεστε να περιοριστείτε και να μην είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί. Άλλοι μπορεί να κάνετε μυστικές συζητήσεις για τα μελλοντικά σας επαγγελματικά βήματα. Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό είναι να μη βιάζεστε σε αυτή τη φάση, να πάρετε το χρόνο σας και να αφιερώσετε λίγες ώρες παραπάνω στον εαυτό σας να ξεκουραστεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαγγελματικές συναντήσεις και ανταλλαγή απόψεων με τους ανθρώπους που εργάζεστε μαζί μπορεί να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα σήμερα όπως και τις επόμενες μέρες. Ακόμη μπορεί να προκύψει μία διαπραγμάτευση. Είναι βασικό σε αυτή τη διαπραγμάτευση να εξασφαλίσετε αυτά που είναι βασικά για σας και δεν πειράζει αν υποχωρήσετε σε κάτι που είναι ήσσονος σημασίας. Σήμερα είναι μια μέρα για να δείξετε αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό και να παρασύρετε και άλλους με τη θετική σας διάθεση.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι οι υπερβολές και να έχετε λίγη περισσότερη ευελιξία στο πρόγραμμα σας. Σήμερα πάντως είναι από τις μέρες που μπορεί να έχετε και μια ευχάριστη οικονομική έκπληξη. Από σήμερα ο Ήλιος προχωρά στην Παρθένο στο ζώδιο πριν το δικό σας εγκαινιάζοντας ένα διάστημα που πολλά θα δουλεύουν σε παρασκηνιακό επίπεδο, θα έχετε την τάση να δουλεύετε πιο μοναχικά ή δεν θα είστε τόσο πρόθυμοι να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με τους άλλους. Ακόμη το διάστημα αυτό του ενός μήνα μέχρι να ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια, προσφέρεται για να ασχοληθείτε και με θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιοι ανάλογα και με την ηλικία σας μπορεί να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών. Ίσως γίνετε δεκτοί σε κάποια σχολή, ή αποφασίσετε ένα μεταπτυχιακό. Αλλά και σε θέματα δουλειάς θα είστε πιο φιλόδοξοι, πιο αποφασισμένοι να βελτιώσετε τις συνθήκες της καριέρας σας. Θα είστε πιο πειστικοί όταν μιλάτε με άλλους συνεργάτες ή προϊσταμένους. Για κάποιους άλλους Σκορπιούς η σημερινή μέρα μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία για να σχεδιάσετε ένα ταξίδι για το γουηκέντ. Ο Ήλιος στην Παρθένο από σήμερα θα διαφοροποιήσει θετικότερα την καθημερινότητα και οι σχέσεις θα μπουν σε προτεραιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι όψεις είναι αρκετά θετικές για να οργανώσετε καλύτερα τα έσοδα και τα έξοδα σας και να έχετε επιτυχία και σε κάποια καινούρια επένδυση. Ακόμη είναι μια καλή στιγμή να κλείσετε εκκρεμότητες στη δουλειά σας. Αν ασχολείστε με την έρευνα είναι μια ιδιαίτερα θετική μέρα για τα ευρήματα σας. Ίσως σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα με τον σύντροφο σας αν είστε παντρεμένοι ή σοβαρά δεσμευμένοι. Πάντως τα επίπεδα της ενέργειας σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένα κάτι που μπορείτε να αξιοποιήσετε προς όφελος σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε τα κακώς κείμενα, να συζητήσετε αρκετά πάνω στις διαφορές που μπορεί να έχετε και να βγάλετε κάποια συμπεράσματα για την πορεία αυτών των σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Φυσικά θα πρέπει να είστε και καλός ακροατής. Είναι σημαντικό να κατανοείτε ακριβώς και την άλλη πλευρά. Ακόμη μπορεί τώρα να μπαίνετε στη διαδικασία υπογραφής κάποιας συμφωνίας ή συμβολαίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πιο σημαντικό θα είναι να βρείτε ένα τρόπο να κατευνάσετε το στρες στον οργανισμό σας. Κυρίως αυτό που προέρχεται από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Φαίνεται πως αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Και ναι μεν αυτό θα βοηθήσει και σε οικονομικό επίπεδο από την άλλη μπορεί να αποδυναμώσει τις άμυνες του οργανισμού σας αν δεν τον φροντίζετε. Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο από σήμερα μέχρι τις 22/9 στρέφει την προσοχή σας στα οικονομικά και βοηθά να τα βάλετε σε τάξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, τα παιδιά, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τη διασκέδαση, τα σπορ, τα χόμπι ευνοούνται ιδιαίτερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο ενώ μπορεί να έχετε και κάποιες πληροφορίες ή ειδήσεις που έρχονται απρόβλεπτα και μπορεί να σας χαροποιήσουν. Η είσοδος του Ήλιο στην Παρθένο, θα στρέψει την προσοχή σας σε σχέσεις και συνεργασίες και θα σας επιτρέψει μέχρι τις 22/9 να εγκαινιάσετε μια νέα δέσμευση.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο από τις 24/08/2022 έως τις 23/01/2023: Ποια ζώδια θα βρουν το θάρρος να αλλάξουν τη ζωή τους;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/08/2022 – 28/08/2022

Άρης στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει από τις 20/08/2022 έως τις 25/03/2023