ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 23 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, το τρίγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό κυριαρχεί και αυτή είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και τυχερές όψεις για ταξίδια, για εξερευνήσεις ενός νέου μέρους, κουλτούρας, για
επαγγελματικές υποθέσεις, για θετικά νέα σε θέματα σπουδών, για να κάνουμε αιτήσεις, να στείλουμε
βιογραφικά, να κανονίσουμε εξόδους, εκδρομές ή απλώς να ξεκινήσουμε διακοπές.

Με μία φράση, το πιο εξωστρεφές και χαρούμενο Σαββατοκύριακο από πλευράς αστρολογικών επιρροών ξεδιπλώνεται μπροστά μας με τη Σελήνη στους Διδύμους να συναντά και τις δυο μέρες τους πλανήτες σε θετικές μόνο όψεις.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους γίνεστε πιο πρόθυμοι για επαφές και επικοινωνία με τους άλλους, ταξίδια και εκδρομές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και με μια ροή και τις δυο μέρες στις εξελίξεις χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσετε εσείς πολύ. Θα μπορέσετε πιο εύκολα να λύσετε τα όποια προβλήματα σας, να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε αλλά και να εντυπωσιάσετε τους άλλους με το λόγο και τη διάθεση σας. Σήμερα είναι η ιδανική μέρα αν έχετε να κάνετε μια επαγγελματική συζήτηση, να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να προβληθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Ανάλαφρο και γλυκό το Σαββατοκύριακο ξεκινά με ωραίες εμπνεύσεις ή κάποια προαισθήματα θετικά που μπορεί άμεσα να βγουν αληθινά. Σήμερα, το τρίγωνο του Ερμή κυβερνήτη των οικονομικών σας με τον Δία
στον Κριό που σχηματίζεται είναι πολύ βοηθητικό τόσο για θέματα οικονομικά όσο και για θέματα που αφορούν το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να βρείτε και μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία για μια αγορά, ενοικίαση, πώληση. Ακόμη αν είστε σε φάση να ζητήσετε μια αύξηση ή ψάχνετε να βρείτε συμπληρωματικό εισόδημα έχετε μπροστά σας δυο εξαιρετικές μέρες για να
κάνετε τις κινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία θα είναι γεμάτο επαφές, συζητήσεις,
μετακινήσεις, ευκαιρίες για γνωριμίες και συναθροίσεις. Οι άλλοι θα είναι πιο ανοιχτοί απέναντι σας, πιο πρόθυμοι να καλύψουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες και θα συμπεριφέρονται με πιο όμορφο τρόπο. Δεν είναι απίθανο να δεχτείτε μάλιστα και κάποια πρόταση ή προσφορά και σε επαγγελματικό επίπεδο ή να βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας ή να βρείτε ακόμη ένα νέο ενδιαφέρον ή χόμπι που θα σας ενθουσιάσει.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να δείτε τα πρώτα θετικά σημάδια μιας υπόθεσης που σας είχε δημιουργήσει στρες. Το τρίγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό δείχνει ότι έρχεται μια θετική αλλαγή στην επαγγελματική σας κατεύθυνση που μπορεί να επηρεάζει και τον οικονομικό τομέα με καλά αποτελέσματα. Αν έχετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις ή να συμφωνήσετε σε κάποια θέματα είναι οι καταλληλότερες ημέρες να το κάνετε.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι μόνο τα γενέθλιά σας που σας φέρνουν στο επίκεντρο, αλλά και η υπέροχη όψη τριγώνου
από τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σας με τον Δία στον Κριό που κυριαρχεί και τις δυο μέρες. Ιδανικό Σαββατοκύριακο για να ξεκινήσετε διακοπές ή αν δεν έχετε άδεια να πάτε ένα ταξιδάκι μόνο για το διήμερο, να γνωρίσετε νέους φίλους και άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, να έχετε καλές ιδέες και έμπνευση στα επαγγελματικά αλλά κυρίως να είστε μαζί με τους φίλους σας, τους συνεργάτες σας και όσους άλλους έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το Σαββατοκύριακο βρίσκει τη Σελήνη στους Διδύμους στον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού σας στάτους ενώ ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Δία στον Κριό που ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας και σας κάνει να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά για τον εαυτό σας.  Αν είχατε ένα συγκεκριμένο στόχο το προηγούμενο διάστημα και τον έχετε επιτύχει τότε πραγματικά αξίζει να δώσετε τα εύσημα στον εαυτό σας γι’ αυτή σας την προσπάθεια και να μοιραστείτε τη χαρά σας και με τα πρόσωπα που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ

Άκρως κοινωνικό Σαββατοκύριακο καθώς ο Ερμής από τον Λέοντα σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία στον Κριό που κυριαρχεί και τις δυο μέρες. Το πως θα εκμεταλλευτείτε αυτές τις δυο μέρες σαφώς είναι δικό σας θέμα αλλά αν έχετε δύσκολα πράγματα να κάνετε, μια συζήτηση που χρειάζεστε ας πούμε την εύνοια της τύχης ή έχετε να διαπραγματευτείτε κάτι μη χάσετε αυτές τις δυο μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την όψη Ερμή – Δία μάλλον θα προτιμήσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στην οργάνωση κάποιων θεμάτων προκειμένου να γλιτώσετε αρκετό στρες από την εβδομάδα που έρχεται και θα είναι πιεστική. Έστω λίγες ώρες θα βοηθήσουν να απαλλαγείτε από κάποιες απαιτητικές δουλειές στην εργασία ή ακόμη και στο χώρο του σπιτιού.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής από τον φιλικό σας Λέοντα συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία στον Κριό που βρίσκεται μέσα στον τομέα του έρωτα, του πάθους, της φήμης, της δημιουργίας, των παιδιών. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή αυτή για να σχεδιάσετε κάποιες επαφές με φίλους, να ταξιδέψετε, να ξεκινήσετε διακοπές ή
για να συζητήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια είτε αφορούν τις σπουδές ή τα επαγγελματικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό βοηθά σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αγοραπωλησίες και γενικότερα σε ό,τι αφορά τα οικονομικά και τα θέματα του σπιτιού. Αν έχετε να
πάρετε μια απόφαση για ένα επαγγελματικό θέμα ή για μια συμφωνία θα βοηθηθείτε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Αν χρειάζεστε εκτός από τις δικές σας ικανότητες διαπραγμάτευσης και το χέρι της τύχης δοκιμάστε να
κανονίσετε σήμερα τα ραντεβού σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ένα τόσο απαιτητικό διάστημα για σας που εκτείνεται μέχρι τις 20/8 τέτοιες μέρες σπανίζουν. Καταρχάς το Σάββατο σχηματίζεται το τυχερό τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που ενισχύει τις σχέσεις σας σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Δεν είναι απίθανο να δεχτείτε μια προσφορά μάλιστα και σε επαγγελματικό επίπεδο την οποία πρέπει να σκεφτείτε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι καθοριστική για να λάβετε αυτό που θέλετε. Το τυχερό τρίγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό μπορεί να φέρει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις αυτό το Σαββατοκύριακο στα μέτωπα της δουλειάς και των οικονομικών και να σας ξεμπλοκάρει με κάποιο τρόπο. Είναι πολύ πιθανό να λάβετε κάποια αύξηση ή ένα μπόνους ή ακόμη μπορεί να υπάρχει μια επαγγελματική προσφορά που να σας ενδιαφέρει. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα που κάνετε από παρόρμηση και χωρίς να τα έχετε υπολογίσει καλά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα