ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 23 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εμπνεύσεις και ιδέες από απρόβλεπτες πλευρές αρκεί να είμαστε δεκτικοί. Σήμερα σχηματίζεται και η όψη εξαγώνου Ήλιου – Δία. Αυτή είναι μια από τις τυχερές όψεις του μήνα που φέρνει αισιοδοξία, τύχη, βοηθά να επιτύχουμε στόχους, να έχουμε καλύτερες προοπτικές στις διεκδικήσεις μας, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες.

Το βράδυ της Δευτέρας ο Ερμής ανάδρομος οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Ταύρου. Θα παραμείνει ανάδρομος στον Ταύρο μέχρι τις 4/6 που θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής ανάδρομος οπισθοχωρεί στον Ταύρο απόψε το βράδυ και έτσι μέχρι τις 3/6 μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποιες οφειλές, οικονομικά θέματα και να κάνετε καλύτερη οργάνωση στα έσοδα και τα έξοδα σας. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κόψετε γιατί είναι περιττό και σας επιβαρύνει; Μπορεί να «σφίξετε» λίγο την διαχείριση σας για να μην αγχώνεστε;

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα μπορεί να προσφέρει στους γεννημένους κοντά στις 21/4 και μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα καθώς Ήλιος και Δίας συναντιούνται σε όψη εξαγώνου. Το βράδυ της Δευτέρας λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο σας μέχρι τις 4/6 που γυρίζει ορθός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δευτέρα μπορεί να σας βρει σε μια κατάσταση που πρέπει να μοιράσετε την προσοχή σας τόσο στα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σας θέματα και να αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση ως αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία και μην ταλαιπωρείτε πολύ τον οργανισμό σας. Με εξαίρεση τις πρώτες δυο ημέρες που θα ταλαιπωρηθείτε λίγο περισσότερο το υπόλοιπο της εβδομάδας είναι πιο βατό.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή σήμερα το βράδυ περνά στο ζώδιο του Ταύρου ανάδρομος ο Ερμής η τάση να αφαιρείστε και να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε τις επόμενες δέκα ημέρες μπορεί να είναι πολύ έντονη ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς προσέχετε και την οδήγηση αλλά και το μεταφορικό σας μέσο. Προσέξτε ιδιαίτερα οτιδήποτε έχει σχέση και με τον κόσμο της τεχνολογίας και των υπολογιστών.

ΛΕΩΝ

Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με το σύντροφο σας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι μπορεί να έχετε την αίσθηση του επείγοντος εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα δεν ευνοεί την ευθυκρισία κι αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να αδικήσετε κάποιον ή να νιώσετε εσείς αδικημένοι. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και πιεστικοί σήμερα. Το βράδυ ο κυβερνήτης σας Ερμής οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας του στις 4/6. Σε αυτό το διάστημα προτιμήστε τη διπλωματία και μη σας πιάνουν κρίσεις ειλικρίνειας γιατί μπορεί εύκολα να παρεξηγηθούν.

ΖΥΓΟΣ

Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα ιδιαίτερα αν εργάζεστε, με τους συνεργάτες σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με την λογική σας. Το βράδυ ο ανάδρομος Ερμής οπισθοχωρεί στο ζώδιο του Ταύρου και στρέφει την προσοχή σας στα θέματα των οικονομικών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ουρανό και μπορεί να σας κάνει να έλκεστε από τύπους οι οποίοι μπορεί να σας γοητεύουν μεν από την άλλη μπορεί να σας δημιουργήσουν και προβλήματα μακροπρόθεσμα. Καλύτερα να αποφύγετε ούτως ή άλλως δεσμεύσεις αυτή την περίοδο πριν το μετανιώσετε για τα καλά το επόμενο διάστημα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πιέσεις αγαπητοί μου Τοξότες μπορεί να γίνουν πιο ασφυκτικές από σήμερα καθώς επιστρέφει στον Ταύρο ανάδρομος κι ο Ερμής δημιουργώντας μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα δουλειάς ή στις σχέσεις με τους συναδέλφους ή τους πελάτες σας. Είναι πολύ σημαντικό επίσης την ενέργεια και τη φροντίδα που παρέχετε στους άλλους να την αφιερώσετε και στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η είσοδος του ανάδρομου Ερμή σήμερα το βράδυ στον Ταύρο επηρεάζει τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας και σας κάνει κάπως αφηρημένους. Προσέξτε τόσο την επικοινωνία σας με τους άλλους αλλά και την οδήγηση και γενικότερα τις μετακινήσεις σας. Από την άλλη η ανάδρομη πορεία του μέχρι τις 3/6 μπορεί να σας κάνει να έχετε διαφωνίες είτε με φίλους είτε με συγγενείς ή να μην βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνοι.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει πολύ παρορμητικούς σε σχέση με αγορές και γενικώς με τα έξοδα σας. Θα πρέπει όμως να είστε συγκρατημένοι αν δεν θέλετε να βγείτε εντελώς εκτός προϋπολογισμού. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου εσάς θα σας επηρεάσει η είσοδος του ανάδρομου Ερμή στον Ταύρο που μπορεί να δώσει λύσεις αν στο παρελθόν σας απασχόλησε ένα οικονομικό θέμα είτε με εφορίες, τράπεζες, δάνεια, κάρτες, ασφάλειες, κληρονομικά ή διατροφές.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν νιώθετε ότι θέλετε να εκφράσετε σε κάποιον τα συναισθήματα σας, αν κάτι δεν πήγε καλά και θέλετε τώρα να τα ξαναβρείτε ή έστω να γλυκάνετε την κατάσταση, να σπάσετε τον πάγο σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύετε στο μυαλό σας. Χρειάζεται λίγη πίστη, ενσυναίσθηση και μια καλή κουβέντα. Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου από σήμερα θα αρχίσετε να επηρεάζεστε από τον ανάδρομο Ερμή στον Ταύρο για τις επόμενες 10 ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 23/05/2022 – 29/05/2022