ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Μεγάλο Σάββατο, 23 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα. Ευνοούνται οι διασκεδαστικές δραστηριότητες, η εξωστρέφεια και οι χαλαρές επαφές με φίλους και συγγενείς. Οι όψεις της παρόλα αυτά δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές κυρίως την Κυριακή της Λαμπρής.

Συγκεκριμένα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο αργά το βράδυ με τον Κρόνο κάνοντας τη μέρα κάπως ασταθή. Βρισκόμαστε λίγο πριν την πρώτη έκλειψη της χρονιάς που θα λάβει χώρα το επόμενο Σάββατο 30 Απριλίου κι επειδή πάντα οι φάσεις της Σελήνης επηρεάζουν και τις μετεωρολογικές και τις γεωφυσικές συνθήκες στον πλανήτη μας μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα περάσουμε όμορφα αυτές τις άγιες ημέρες που τις περιμένουμε μετά από δύο χρόνια.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Υδροχόο και θα έχετε σε γενικές γραμμές καλύτερη διάθεση για να κανονίσετε κάποιες διασκεδαστικές δραστηριότητες με επίκεντρο τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το Μεγάλο Σάββατο είναι σίγουρα μια πιο ευχάριστη ημέρα. Προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε σε πολλά έξοδα. Μπορεί να δείξετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας σε αυτούς που αγαπάτε χωρίς να υποφέρει το πορτοφόλι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σαββατοκύριακο του Πάσχα μπορεί να σας απασχολήσουν είτε κάποια επαγγελματικά ζητήματα είτε κάποιες υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει απέναντι στην οικογένεια. Το Μεγάλο Σάββατο είναι αρκετά πιο ήπια ως μέρα από το μεσημέρι κι έπειτα. Μπορεί να ευχαριστηθείτε με την οικογένεια σας και τους φίλους σας το βραδινό γιορτινό τραπέζι, κάποια έξοδο ή ό,τι άλλο έχετε κατά νου και γενικώς να ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια αλλαγή παραστάσεων, ένα ταξίδι θα ήταν ιδανικά για εσάς τους Διδύμους αλλά ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό για όλους σας, με τις τάσεις φυγής που θα έχετε δεν θα ήταν κακή ιδέα να πάτε κάπου μια εκδρομή για να αλλάξετε παραστάσεις και να γιορτάσετε όπως θέλετε την Ανάσταση. Η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου. Είναι μια ιδιαίτερα εξωστρεφής επιρροή για το ζώδιο σας και σούπερ επικοινωνιακή. Μπορεί να κανονίσετε και κάποιες εξόδους ή έστω μια βόλτα στην πιο κοντινή παραλία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Μεγάλο Σάββατο είναι πιο ήπια μέρα από πλευράς αστρολογικών επιρροών. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε ένα ουδέτερο προς το δικό σας ζώδιο και θα σας απασχολήσουν τα προσωπικά σας ζητήματα και η ικανοποίηση των επιθυμιών σας. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα σας. Μπορεί να το παρακάνετε και να καταφύγετε σε υπερβολές προκειμένου να ευχαριστήσετε όχι μόνο τον εαυτό σας αλλά και αυτούς που αγαπάτε. Δεν χρειάζεται επιβαρύνετε το πορτοφόλι σας για να περάσετε καλά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου δίνει έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των επαφών προσθέτοντας μεγαλύτερη εξωστρέφεια. Έτσι είτε έχετε διάθεση και έχετε κανονίσει είτε όχι κάποιος θα εμφανίζεται απρόοπτα για να σας παρασύρει σε κάποια δραστηριότητα. Θα μπορούσατε να περάσετε πολύ καλά ιδιαίτερα το Μεγάλο Σάββατο που οι όψεις είναι πιο ήπιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον λίγο «άχαρο» 6ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα φαίνεται ότι θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με υποχρεώσεις είτε της δουλειάς είτε του σπιτιού. Βέβαια οι όψεις της Σελήνης δείχνουν ότι μπορεί κάτι να σας απασχολήσει που δεν το είχατε υπολογίσει γι’ αυτό φανείτε ευέλικτοι όσο μπορείτε στα προγράμματα σας. Το Μεγάλο Σάββατο είναι σαφώς πιο ήπιο κι ό,τι κι αν έχετε κανονίσει θα το ευχαριστηθείτε.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Το Μεγάλο Σάββατο η Σελήνη από τον Υδροχόο σας καλεί να είστε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας προς τους άλλους και πιο αυθόρμητοι ως προς τα πράγματα που θα επιλέξετε να κάνετε. Είναι σίγουρα πιο ευχάριστη ημέρα για σας και μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να ακολουθήσετε το πρόγραμμα που έχετε κατά νου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο θα επιδιώξετε να ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, με το σπίτι, την οικογένεια ή τους πολύ στενούς σας φίλους που σας ξέρουν πολύ καλά. Το Μεγάλο Σάββατο είναι πιο άνετο από πλευράς όψεων. Προσφέρεται για να κανονίσετε πιο άνετα τη μέρα και να περάσετε όπως θέλετε με τη συντροφιά των δικών σας ανθρώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και δεν είναι απίθανο να αποφασίσετε έστω και την τελευταία στιγμή να απολαύσετε τις μέρες αυτές μακριά από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Γενικώς οι φίλοι ή οι στενοί συνεργάτες που έχετε μαζί τους φιλικές σχέσεις θα βοηθήσουν να περάσετε πιο ευχάριστα αυτό το Πάσχα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο  σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα δίνοντας έμφαση σε όλα όσα επιθυμείτε να κάνετε και σας δίνουν ικανοποίηση. Προσέξτε όμως τις αυξημένες προσδοκίες αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να κάνετε παρορμητικά με τη Σελήνη στον τομέα των οικονομικών. Μπορείτε να γιορτάσετε και με πνεύμα οικονομίας και να μη στερηθείτε τίποτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Πάσχα δημιουργώντας μια έξτρα πίεση και σε συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί να έχετε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα, να έχετε καταστρώσει σχέδια και να έχετε ενθουσιασμό για όλα αυτά, δε σημαίνει όμως ότι τον συμμερίζονται κι οι άλλοι στη ζωή σας. Προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις ανάγκες των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν δεν είχατε να σκεφτείτε ή να κάνετε ένα σωρό πράγματα και μπορούσατε να διαθέσετε όλο το χρόνο σας για να ασχοληθείτε με αυτά που σας ενδιαφέρουν τότε αυτό το Σαββατοκύριακο θα ήταν ιδανικό. Όμως τέτοιες πολυτέλειες δεν προβλέπονται καθώς οι όψεις που δημιουργούνται παραπέμπουν σε κάποιες υποχρεώσεις ή εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα περάσετε όμορφα βέβαια ιδιαίτερα το Μεγάλο Σάββατο που έχει όλες τις καλές προδιαγραφές από πλευράς όψεων.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ήλιος στον Ταύρο: Ο συμβολισμός

Kλήρος της τύχης σε οίκο: Σε ποιον τομέα έχετε τύχη στη ζωή σας

10 χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Ταύρου