ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 23/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 23 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για σημαντικές αποφάσεις καθώς η κρίση μας θα επηρεάζεται από το συναίσθημα μας ή από τους άλλους γύρω μας. Τα βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώνεται η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που δημιουργεί ένα πέπλο ομίχλης στην καθημερινότητα μας με πολλή αβεβαιότητα και σύγχυση. Είναι η όψη των ψευδών ειδήσεων, της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας αλλά και της φαντασίας, του ονείρου, των συμβολισμών. Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Τοξότη.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι μια απαιτητική ημέρα στον χώρο της δουλειάς καθώς δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε σε λεπτομέρειες κι έτσι ελλοχεύει ο κίνδυνος για λάθη. Παρόλα αυτά είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να γίνετε λίγο πιο δημιουργικοί ακόμη και σε ένα επάγγελμα ρουτίνας. Πιθανώς να χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μοναχικά ή να κάνετε μια έρευνα. Παίζει φυσικά να υπάρχει κι ένα έντονο παρασκήνιο στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας πτοεί αφού όλα θα αποκαλυφθούν την περίοδο που θα περάσει στο ζώδιο σας ο Ερμής από τις 27/3 μέχρι τις 11/4.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι και να γίνεται και η δουλειά σας όπως θέλετε. Ακόμη είναι πιθανόν να αντιμετωπίζετε σύγχυση ή και απογοήτευση ή στρες στην επίτευξη ενός στόχου, γι’ αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί. Αντί να βλέπετε με στραβό μάτι αυτή την περίοδο, δείτε την σαν την ευκαιρία να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα του παρελθόντος, να περιποιηθείτε καλύτερα το έργο που θέλετε να παρουσιάσετε ή να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στον τομέα των φίλων και των συνεργατών.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Επειδή θα επικρατεί πολλή σύγχυση και ασυνεννοησία γενικότερα θα χρειαστεί να γίνετε και πιο επεξηγηματικοί με τους άλλους και πολύ υπομονετικοί όταν δεν δείχνουν να αντιλαμβάνονται με το πρώτο αυτό που λέτε. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί κάποια σύγχυση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα σημειώσετε πρόοδο γενικά, απλώς για κάποιο λόγο σήμερα ίσως και αύριο να μην έχετε καθαρή εικόνα για πράγματα που θέλετε να κάνετε.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε αρκετά στον τομέα της επικοινωνίας ειδικά αν κάνετε κάποιο επάγγελμα στον χώρο της επικοινωνίας ή των επαφών με κόσμο. Προσεκτικά πρέπει να βαδίζετε και σε θέματα δοσοληψιών με τους άλλους ακόμη και σε αυτά που σας φαίνονται αρκετά επιφανειακά. Ακόμη είναι μια μέρα που ίσως δύσκολα θα μπορείτε να πείσετε όσους διαφωνούν μαζί σας καθώς όλοι θα είναι πιο διστακτικοί.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε χρεώσεις, τους αφύσικα φουσκωμένους λογαριασμούς και ό,τι άλλο χτυπά περίεργα στο μάτι ή το αυτί σας. Κατά τα άλλη η μέρα με την Σελήνη στον Τοξότη σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση. Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση ή μια ρήξη προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, να κάνετε κάποιο διάλογο ή έστω να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με σας τους ίδιους σε σχέση με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας. Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια.

ΖΥΓΟΣ

Φροντίστε τον οργανισμό σας, τις άμυνες, τραφείτε καλύτερα και κυρίως προσπαθήστε να χαλαρώνετε το νευρικό σας σύστημα που θα χορεύει ειδικά στο χώρο της δουλειάς. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση με συνεργάτες ή πελάτες αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Η Σελήνη στον Τοξότη εστιάζει το ενδιαφέρον σας στα θέματα της επικοινωνίας με τους άλλους και δεν είναι τόσο δύσκολη για το ζώδιο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα που αφορούν στα παιδιά, μια εγκυμοσύνη ή την προσπάθεια απόκτησης ενός απογόνου είναι ακόμη μερικά από τα σενάρια της όψης που θα σας προβληματίσουν. Σε κάθε περίπτωση ο Απρίλιος θα έρθει με περισσότερες λύσεις σε όλα τα παραπάνω γι’ αυτό μην απογοητεύεστε και να έχετε υπομονή. Η σημερινή μέρα είναι πιο αποτελεσματική με τη Σελήνη στον Τοξότη. Βέβαια αυτό που θα σας απασχολήσει περισσότερο θα είναι τα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά σας θέματα.

 

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη από το απόγευμα φλερτάρει με την αντίθεση με τον Ερμή στους Ιχθύες κι επηρεάζει θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης και οικογενειακά ζητήματα για εσάς. Ίσως υπάρχει μία τάση άγχους σε σχέση με τους επαγγελματικούς στόχους σας ή μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις με ένα συνεργάτη σας αλλά τα πράγματα δεν θα παραμείνουν έτσι για πολύ. Ίσως προκύψουν ευτράπελα στην επικοινωνία σας, ειδικά τις απογευματινές ώρες. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσέξτε σήμερα τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιους το λέτε. Ετοιμαστείτε ακόμη να χρειάζεται να επεξηγείτε και τα ευκόλως εννοούμενα ή να επαναλαμβάνετε ξανά και ξανά κάτι προκειμένου να το αντιληφθούν όλοι. Εννοείται θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και με τα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς. Αν έχετε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, παρουσιάσεις, προτιμήστε μια άλλη μέρα καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν θα ήταν κακή ιδέα να αναθεωρήσετε λίγο και την διαχείριση σας και να κάνετε τροποποιήσεις στα θέματα των εξόδων. Πολλά από τα τωρινά προβλήματα θα επιλυθούν στο επόμενο διάστημα αρχής γενομένης από την Κυριακή 27/3. Η μέρα σήμερα βοηθά στη συλλογική εργασία, αλλά και για να έχετε ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις με συνεργάτες και φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο σήμερα που υπάρχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας σε όλα τα παραπάνω. Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο. Η Σελήνη στον Τοξότη ωθεί την προσοχή σας σε θέματα της καριέρας και πιθανώς να υπάρχουν κάποιες εξελίξεις σε αυτό τον τομέα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/03/2022 – 20/03/2022