ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 22 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τα ξημερώματα του Σαββάτου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του Ιουνίου, στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, που στρέφει την προσοχή μας στους στόχους μας για το μέλλον κυρίως τους επαγγελματικούς αλλά φυσικά και τους προσωπικούς. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μας ζητά να κάνουμε ίσως κάποια θυσία στην ανεμελιά και στη διασκέδαση καθώς πραγματοποιείται εν μέσω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος προκειμένου να επιτύχουμε τους σημαντικούς μας στόχους.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα καριέρας – οικογένειας, είναι ιδιαίτερα δυνατή, αλλά αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα δυσκολευτείτε. Μπορεί να προκύψει και κάτι θετικό κυρίως σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα σας. Παρόλα αυτά μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες για το πόσο επιτυχημένοι είστε ή μπορεί να γίνετε ή για το μέλλον της καριέρας σας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μη βιαστείτε. Προσπαθήστε επίσης να προφυλάξετε τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή την υγεία σας και την προσωπική σας ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

Η Πανσέληνος τα ξημερώματα του Σαββάτου ρίχνει φως στις πεποιθήσεις, τα πιστεύω, τις αντιλήψεις, την κοσμοθεωρία σας, σε θέματα που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια και επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, όμως αγαπητοί μου Ταύροι δεν είναι η στιγμή της δράσης. Είναι η στιγμή των διορθωτικών κινήσεων, των μικρών αλλαγών κι όχι του ρίσκου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος τα ξημερώματα του Σαββάτου ρίχνει άπλετο φως σε θέματα που αφορούν τόσο σε οικονομικά, ακίνητη περιουσία μέχρι στα πιο βαθιά συναισθήματα σας. Δεν είναι ένα ελαφρύ και χαλαρό φεγγάρι και αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα να κάνετε είναι προστατέψετε τα όρια σας τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και στην οικονομική σας διαχείριση. Προσέξτε ακόμη θέματα υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σχέσεις, γάμος, συνεργασίες είναι ο τομέας που η Πανσέληνος τα ξημερώματα  του Σαββάτου ρίχνει φως και τα σενάρια είναι ποικίλα. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην προσωπική τους ζωή. Επειδή αυτό το φεγγάρι κάνει τους περισσότερο βιαστικούς, έτοιμους για  εντάσεις  ή παρεξηγήσεις μπορεί να νιώσετε περίεργα ή αμήχανα. Προσοχή και σε θέματα υγείας

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος φωτίζει τον τομέα της δουλειάς, των καθημερινών ρουτινών και της υγείας αγαπητοί μου Λέοντες αλλά ακόμη και των κατοικίδιων σας. Είναι λοιπόν η στιγμή να ασχοληθείτε με όλα αυτά πιο επιστάμενα, να διορθώσετε τη συμπεριφορά και τις κακές σας συνήθειες αν μπορείτε, να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, ένα πιο χαλαρό αλλά αποτελεσματικό πλάνο άσκησης και γενικώς να κάνετε τη φυσική σας κατάσταση προτεραιότητα. Θέστε τα όρια σας και μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σε κάθε άλλη περίπτωση μια Πανσέληνος στον φιλικό σας Αιγόκερω θα σήμαινε περισσότερη χαρά, διασκέδαση, έρωτα. Όμως αυτό το φεγγάρι δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια για λίγες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές ώρες μέσα στο Σαββατοκύριακο. Άλλωστε για ποιο λόγο δουλεύετε τόσο σκληρά; Αν είναι μόνο να ταλαιπωρείστε χωρίς να ζείτε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Μια Πανσέληνος που ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας – οικογένειας σχηματίζεται τα ξημερώματα του Σαββάτου. Τα πράγματα σήμερα και αύριο ίσως να μην κυλήσουν όπως τα προγραμματίζετε κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για καθυστερήσεις και για ανατροπές και πρέπει να παραμείνετε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος τα ξημερώματα του Σαββάτου στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους, τους φίλους. Ακόμη σε ό,τι σχετίζεται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, την οδήγηση. Τόσο η σημερινή όσο και η αυριανή μέρα θέλουν ειδική μεταχείριση για να τις βγάλετε με ηρεμία και στους ρυθμούς που θέλετε εσείς όχι αυτούς που προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας αγαπητοί μου Τοξότες έρχονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όμως όχι μόνο αυτά. Μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες σε σχέση με την αξία σας, το πόσο σας εκτιμούν οι άλλοι και πόσο σας το δείχνουν. Αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται επίσης από τα δράματα των άλλων ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας. Αφήστε τις συζητήσεις και την παρηγοριά στους άλλους να την προσφέρετε σε μια πιο χαλαρή φάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας μεγεθύνει τα συναισθήματα σας, έτσι αν είστε αισιόδοξοι θα πετάτε στα σύννεφα ενώ αν είστε απογοητευμένοι θα την βιώσετε ως μια ζόρικη Πανσέληνο. Στην πραγματικότητα το φεγγάρι επηρεάζει την διάθεση μας αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η επιρροή της Πανσελήνου, είναι περισσότερο σε ψυχολογικό επίπεδο και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Από την άλλη είναι μια Πανσέληνος με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. Ακόμη είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση αναλαμβάνοντας ένα πιο ενεργό ρόλο στη διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα ξημερώματα του Σαββάτου η  Πανσέληνος ρίχνει φως στις σχέσεις σας ερωτικές, επαγγελματικές και  φιλικές αλλά και στις πληγές που μπορεί να έχετε από αποτυχημένες καταστάσεις στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Το θέμα όμως αγαπητοί μου Ιχθύες δεν είναι μόνο να «ανήκετε» αλλά να « ανήκετε» εκεί που θέλετε κι εκεί που θα σας εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν. Ακόμη αυτό το φεγγάρι ρίχνει το φως του στους στόχους σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας πάει μπροστά.