ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου.

Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη, κάθε χρονιά συνδέεται με την προετοιμασία για την έλευση των Χριστουγέννων, αλλά και την έναρξη της ταξιδιωτικής χειμωνιάτικης περιόδου με όνειρα και σχέδια για τις γιορτές. Μια περίοδος για να σκεφτούμε μακροπρόθεσμα τους στόχους μας ξεκινά για όλα τα ζώδια σήμερα, αφού ο Τοξότης βλέπει πάντα τη μεγάλη εικόνα και δεν στέκεται στις λεπτομέρειες του παρόντος αλλά ρίχνει το τόξο στο μέλλον!

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο κάνοντας μας πιο ευαίσθητους, αλλά και λίγο κυκλοθυμικούς μες τη μέρα. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό επιφυλάσσει κάποιες αυθόρμητες και ευχάριστες εκπλήξεις στις σχέσεις μας αλλά και στις συνεργασίες μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι ευνοϊκή για να διαχειριστείτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το χώρο του σπιτιού. Από σήμερα έχετε βοήθειες καθώς ο Ήλιος περνά σε ένα πύρινο ζώδιο όπως το δικό σας στον Τοξότη. Αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους, την απόδοση σας στην δουλειά ή τις σπουδές.

ΤΑΥΡΟΣ:

Είστε από τα ζώδια για τα οποία η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη από σήμερα, δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Από την άλλη ο Ήλιος στον Τοξότη, σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο, τα οποία ενδεχομένως είναι δύσκολο να εκφράσετε όπως θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας, Η προσοχή σας και η ενέργειά σας στρέφονται στα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Ο Ήλιος βρίσκεται στον Τοξότη, ακριβώς απέναντι σας, στον τομέα των σχέσεων σας, προσωπικών και επαγγελματικών. Απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα. Θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη περισσότερο στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Δεν είναι απίθανο επίσης να μάθετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά από το προηγούμενο διάστημα σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Καιρός να τα δώσετε όλα σε κάτι που θα σας παθιάσει αγαπητοί μου Λέοντες! Είστε από τα ζώδια που από σήμερα και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σήμερα ο Ήλιος περνά στον Τοξότη σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή, αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο. Σχηματίζει μια θετική όψη εξαγώνου με τον Ουρανό μπορεί να σας φέρει εύνοια σε σχέση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή ένα συνεργάτη.

ΖΥΓΟΣ:

Η Σελήνη θα βρίσκεται όλη μέρα στον Καρκίνο, κι εσείς είστε από τα ζώδια που σήμερα θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας σε θέματα της καριέρας κυρίως. Ο Ήλιος στον Τοξότη, σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας. Ενισχύει το επικοινωνιακό σας ταλέντο κι αυξάνει περαιτέρω τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας μέχρι τις 21/12.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ο Ήλιος αφήνει πίσω του το ζώδιο σας και τα ξημερώματα της Δευτέρας περνά στον Τοξότη. Προτεραιότητα από τώρα μέχρι τις 21/12 τα οικονομικά και τα πρακτικά επαγγελματικά σας ζητήματα. Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο σας σημαίνει και μια τελευταία έκλειψη στο ζώδιο σας που περιπλέκει κάπως την καθημερινότητα σας. Ακόμα κι αυτό μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη ώθηση για να κάνετε αλλαγές! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Με το εξάγωνο της προς τον Ουρανό μπορεί να δεχτείτε μια ευχάριστη έκπληξη από κάποιο άτομο πιθανώς κι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Από σήμερα, προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας. Για να τα προλαβαίνετε όλα και για να βρίσκετε χρόνο να τον αφιερώνετε στην υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Θα ψάχνετε τον τρόπο ίσως να μοιραστείτε με κάποιο δικό σας άτομο κάποιες σκέψεις σας ή κάτι που σας προβληματίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ανήκετε στα ζώδια για τα οποία από σήμερα η θέση του Ήλιου στον Τοξότη, είναι πιο αποδοτική αν συμπράξετε μαζί με άλλους θέτοντας κοινούς στόχους. Ευνοείται ακόμη η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για τους Υδροχόους πάντα η περίοδος του Ήλιου στον Τοξότη, είναι μια πιο χαρούμενη περίοδος και πιο τυχερή ασχέτως των συνθηκών που μπορεί να επικρατούν αυτή την στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ:

Στον τομέα της καριέρας ο Ήλιος στον Τοξότη, εστιάζει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;

Τι συμβαίνει όταν μια έκλειψη επηρεάζει τον αστρολογικό μας χάρτη; Σε ποιον τομέα θα έχουμε αλλαγές;

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Ποια τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους;