ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 22 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Δία, τη μοναδική της όψη μέσα στη μέρα υπενθυμίζοντας μας ότι η θετική μας διάθεση και η αισιοδοξία μπορεί να βοηθήσει να πορευόμαστε καλύτερα.

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο καθώς μπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε σε βάθος ό,τι μας ενδιαφέρει.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να είστε φιλόδοξοι σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή για να αναλάβετε δράση και να επιλύσετε θέματα υγείας που μπορεί να σας αγχώνουν. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να χάσετε πολύτιμο χρόνο απλά ανησυχώντας και αφήνοντας τους φόβους σας να ελέγχουν τη διάθεση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε την πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα ή να βρείτε λύσεις σε καταστάσεις που σας προβλημάτισαν στο παρελθόν. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε. Πολλές φορές οι όψεις του Πλούτωνα ακόμη και οι θετικές παραπέμπουν σε εμμονές, φοβίες, ανησυχία. Μην ενδώσετε σε μια τέτοια τάση. Αντιθέτως εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά, τις ιδέες σας και το έργο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όλη αυτή η εσωτερική ένταση ή ο αναβρασμός που μπορεί να νιώθετε μπορεί να σας κάνει κάποια στιγμή να μη βλέπετε τα πράγματα με τη συνήθη τετράγωνη λογική σας αλλά επηρεασμένοι από τη διάθεση σας. Από την άλλη μπορεί να προκύπτουν και ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια ή κάποιο μέλος της με το οποίο πρέπει να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση. Η μέρα θα κλείσει πιο ευχάριστα σίγουρα σε σχέση με το πως ξεκινά και δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους τις βραδινές ώρες που θα σας φτιάξει και τα κέφια.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές, έντονη επικοινωνία και συζητήσεις είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να φτάνει σε ένα καθοριστικό σημείο και να πρέπει να λεχθούν κάποια πράγματα τα οποία συσσωρεύατε μέσα σας καιρό. Αν είστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα τότε καιρός να την κάνετε τη συζήτηση γιατί πιθανώς με αυτό τον τρόπο να καταφέρετε να αλλάξετε πράγματα που σας ενοχλούν.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Πλούτωνα συνδέει τον τομέα της δουλειάς με αυτόν των οικονομικών κι έτσι τη σημερινή μέρα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση που θα έχει ένα θετικό οικονομικό όφελος για σας. Κι αν σας λείπει η διασκέδαση ή να το ρίξετε λίγο έξω, το βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο για να χαλαρώσετε μετά από μια πολυάσχολη μέρα ή απλώς να απολαύσετε κάποιες ήσυχες στιγμές στο σπίτι σας με καλή παρέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες στιγμές ο Πλούτωνας όταν εμπλέκεται σε όψεις ακόμη κι αρμονικές μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ανήσυχοι όχι απαραίτητα για κάτι συγκεκριμένο. Σήμερα μπορείτε να πείσετε πιο εύκολα τους άλλους γι’ αυτά που θέλετε γι’ αυτό αν θέλετε να προτείνετε κάτι, έχετε μια νέα ιδέα που χρειάζεστε υποστηρικτές για να υλοποιηθεί μη χάνετε χρόνο. Προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και μην αφήνετε κανένα να σας αμφισβητήσει.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Σε μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των φίλων, των συνεργατών και των στόχων και δίνει έμφαση στις συνέργειες δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους. Αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθήστε κιόλας. Μπορεί να έχετε συνηθίσει τους άλλους σε μια πιο εξωστρεφή και χαρούμενη διάθεση αλλά μπορεί να έχετε κι εσείς τα δικά σας χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια ιδανική μέρα σε επίπεδο επικοινωνίας για σας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται στον τομέα των φίλων και των συνεργατών και ο Πλούτωνας με τον οποίο σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου μέσα στον τομέα της επικοινωνίας. Έτσι σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη, να συντάξετε τις δυνάμεις σας με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν ή να δεχτείτε μια πρόταση από μια ομάδα για να συνεργαστείτε μαζί τους πάνω σε ένα κοινό στόχο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν στα οικονομικά έχετε κάνει ατασθαλίες τώρα το καλοκαίρι και δεν είστε προσεκτικοί ίσως πρέπει να δείτε καλύτερα πως θα εξοικονομήσετε χρήματα και να φέρετε μια ισορροπία στο πορτοφόλι σας. Από την άλλη δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ αυτές τις μέρες. Σήμερα μπορείτε ακόμη να εντυπωσιάσετε τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας με τη δουλειά ή τις ιδέες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά θα είστε πιο ανοιχτοί απέναντι σε ανθρώπους που μπορεί να σας στήριξαν έστω και λίγο στο παρελθόν και να νιώθετε μαζί τους να συνδέεστε πιο έντονα. Είναι μια περίοδος που είστε πιο δεκτικοί και στο να κάνετε νέες γνωριμίες και νέους φίλους και να επεκτείνετε τον κύκλο σας. Από την άλλη το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρνει νέες και πολύ δημιουργικές ιδέες τις οποίες μπορείτε να προτείνετε στους συνεργάτες σας και να ενθουσιαστούν. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον Καρκίνο κάνοντας τα θέματα της των σχέσεων προτεραιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα ή να συμπεριφέρονται με περίεργο τρόπο, κάτι που δεν σας δίνει σιγουριά για να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν και να σας προτείνουν. Ακόμη σήμερα μπορεί να προκύπτει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και πιθανώς να αναφέρεται και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Μπορεί να έχετε αγωνία ή άγχος για το πως μπορεί να επιλυθεί ένα οικονομικό πρόβλημα ή πως θα βρείτε τα χρήματα για να αποπληρώσετε μια οφειλή.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω της βοήθειας κάποιου συνεργάτη ή φίλου. Μάλιστα σήμερα μπορεί να δεχτείτε και μια πρόταση συνεργασίας από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος ή από ένα παλιό συνεργάτη. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει κάτι και σε ερωτικό επίπεδο που μπορεί να σας ενδιαφέρει. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ευνοϊκή μέρα που θα νιώσετε την υποστήριξη των άλλων είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια ζώδια κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη και με ποιο χαρακτηριστικό

Πώς να κάνετε έναν Λέοντα να σας ερωτευθεί

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από τις 04/08/2022 έως τις 25/08/2022 από την Παρθένο