ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 22 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ταύρο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στις δουλειές, τα «πρέπει» και τις κάθε λογής υποχρεώσεις μας.

Από την άλλη είναι μια μέρα που μπορεί να αντιμετωπίσουμε καθυστερήσεις, εμπόδια ίσως και σκληρή κριτική από τους άλλους. Η τελευταία όψη της Σελήνης θα είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που βαθαίνει τα συναισθήματα μας και ενισχύει τη διαίσθηση μας.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα θα αναπτερώσει το ηθικό σας καθώς περνά σε ένα πύρινο ζώδιο όπως το δικό σας και θα σας κάνει λίγο πιο αισιόδοξους. Θα βοηθήσει να γίνετε πιο εξωστρεφείς, να αναζητάτε τους φίλους και τις παρέες σας περισσότερο ενώ μπορεί να είναι και εξαιρετικά βοηθητική η θέση του και στην προσωπική σας ζωή, στα θέματα της διασκέδασης, των παιδιών αλλά και των διακοπών!

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως οι προσδοκίες των άλλων από σας ή και οι προσδοκίες που έχετε εσείς οι ίδιοι από τον εαυτό σας να είναι η παγίδα που σας εγκλωβίζει μέσα σε μια πιεστική κατάσταση για το μυαλό και την ψυχή σας. Προσπαθήστε να διώξετε την ένταση επιτρέποντας στον εαυτό σας να χαλαρώσει λίγο κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Επίσης μην μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε μακροπρόθεσμα πλάνα για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν σήμερα και κάπως μπορεί να σας αγχώσουν μέχρι να βρείτε λύσεις. Ένας φίλος ή μέντορας ή κάποιο πρόσωπο γενικώς που εκτιμάτε τη γνώμη και τις απόψεις του προσπαθώντας ίσως να σας οδηγήσει σε μια σωστή κατεύθυνση να σας κάνει να απαισιοδοξήσετε. Όμως μη ξεχνάτε ότι μια γνώμη δεν σας εγκλωβίζει απλώς σας επισημαίνονται πράγματα που ίσως τα έχει παραβλέψει.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ένα θετικό διάστημα για να βάλετε μια τάξη σε έσοδα – έξοδα, να βρείτε νέους πόρους, να ψαχτείτε επαγγελματικά τι θα κάνετε και γενικώς να σκεφτείτε όλα αυτά τα πρακτικά ζητήματα που είναι αναγκαία ώστε να μην τρέχετε από Σεπτέμβρη. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στη διάρκεια της ημέρας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε περίεργα σε σχέση με κάποια φιλικά πρόσωπα ή με κάποιο συνεργάτη σας.

ΛΕΩΝ

Από σήμερα μέχρι τις 22/8 η σκηνή είναι δική σας και δεν μένει παρά να σκηνοθετήσετε το έργο σας με τον πιο δημιουργικό και ευφάνταστο τρόπο. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Ταύρο σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Κρόνο και μπορεί να υπάρχει κάποια απογοήτευση από ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος ή μπορεί να σας δημιουργεί και αίσθημα ανασφάλειας. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό και θα το επιλύσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος προχωρά στον Λέοντα και σημαίνει την ώρα της αποτοξίνωσης για σας. Διώξτε από τη ζωή σας ό,τι είναι περιττό, βλαπτικό ή απλώς πιάνει ωφέλιμο χώρο χωρίς να σας προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Από την άλλη είναι μια περίοδος για να χαλαρώσετε, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, να κάνετε διακοπές, να ελαφρύνετε λίγο από τις συνεχόμενες απαιτήσεις της καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ

Η πιο σημαντική αλλαγή της μέρας είναι η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα στον 11ο ηλιακό σας οίκο των φίλων, των συνεργατών, των στόχων. Από τώρα μέχρι τις 22/8 είναι μια καλή περίοδος για να ξαναδείτε φίλους που έχετε καιρό να τους απαντήσετε, να κάνετε νέες φιλίες, να ανακαλύψετε ομοϊδεάτες, άτομα που έχετε κοινό τρόπο σκέψης και δράσης και πιθανώς να αποφασίσετε από κοινού να κάνετε κάτι είτε για τα κοινά σας ενδιαφέροντα, χόμπι είτε ακόμη και δράσεις για το συλλογικό καλό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα όμως έχουμε αλλαγή ζωδίου και για τον Ήλιο που προχωρά στον Λέοντα στον τομέα της καριέρας. Σας έχω προϊδεάσει για το καλοκαίρι ότι ακόμη και στις διακοπές με κάποιο τρόπο τα επαγγελματικά δεν σταματούν να σας απασχολούν. Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα θα βοηθήσει να βρείτε αυτό που θέλετε και πιθανώς κάποιοι να έχετε και άνοδο ή μια προαγωγή το επόμενο διάστημα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιο του Λέοντα είναι φιλικό προς το δικό σας και η επιρροή του μόνο θετική μπορεί να είναι για την ψυχολογία σας, την αυτοπεποίθηση σας, τις μελλοντικές σας βλέψεις είτε στις σπουδές είτε στη δουλειά αλλά και για τα ταξίδια, τις διακοπές, την επικοινωνία, την ενασχόληση σας με το διαδίκτυο. Σήμερα με τη Σελήνη στον Ταύρο σε τετράγωνο προς τον Κρόνο ωστόσο μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε θέματα επαγγελματικά ή με κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον της εργασίας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας Κρόνο και μπορεί να νιώσετε κάποια πίεση σε οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να θέλετε να κάνετε ας πούμε μια αγορά αλλά ο προϋπολογισμός σας να μην το επιτρέπει κι αυτό να σας ρίχνει λίγο. Σήμερα φεύγει κι ο Ήλιος από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών κι αν μέσα στον Ιούλιο ζοριστήκατε ιδιαίτερα σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική τώρα θα μπορέσετε να βάλετε τον επίλογο μέσα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμη κι αν οι άλλοι έχουν την καλύτερη εικόνα για σας, εσείς μπορεί να μη νιώθετε την αυτοπεποίθηση που πρέπει. Σαφώς και το να κάνουμε τους απολογισμούς και να βλέπουμε τα λάθη και τα σωστά μας είναι θεμιτό και απαραίτητο αλλά όχι και να αυτομαστιγωνόμαστε. Ευτυχώς η επιρροή είναι παροδική και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα φτιάξουν τα κέφια σας. Ο Ήλιος παίρνοντας θέση στον Λέοντα από σήμερα κάνει τις σχέσεις και τις συνεργασίες τον τομέα με τη μεγαλύτερη έμφαση μέχρι τις 22/8.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου αλλά το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει ανήσυχους ή ακόμη μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις αν πρέπει να πείτε πραγματικά τι σκέφτεστε ή τη γνώμη σας για κάποιο πρόσωπο. Όμως καλό είναι να εκφράσετε τις απόψεις σας χωρίς να αυτολογοκρίνεστε. Θα το κάνετε με ευγένεια και ενσυναίσθηση και στο τέλος της ημέρας είναι απλώς μια γνώμη δεν επιβάλλετε κάτι σε κάποιον.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ο συμβολισμός του Ήλιου στον Λέοντα