ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/06

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 22 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Κριό σήμερα, χαρίζοντας δυναμισμό στον τρόπο που προσεγγίζουμε τα πράγματα. Μαζί αυξάνει την ανυπομονησία και τη βιασύνη μας, καθώς τις απογευματινές ώρες σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας όσο μπορείτε. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ακόμη μια μέρα που είστε στα «κόκκινα». Ευτυχώς είναι η τελευταία γι’ αυτή την εβδομάδα. Η Αφροδίτη από αύριο περνά στους Διδύμους και θα διαφοροποιήσει τα θέματα των σχέσεων και των οικονομικών.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας και δημιουργεί άγχος για θέματα που αφορούν την καριέρα και τις σχέσεις σας. Ίσως νιώθετε μία εσωτερική πίεση καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα. Με το να βιάζεστε για τις εξελίξεις σε μία σχέση ή μία συνεργασία δεν σημαίνει ότι θα συμβεί. Από αύριο θα έχετε ένα σύμμαχο για να σας δίνει αισιοδοξία, καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στους φιλικούς σας Διδύμους.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Οι τάσεις φυγής σας μεγεθύνονται και δεν είναι κακή ιδέα να προγραμματίσετε μία χαλαρή βόλτα ή να αφιερώσετε έστω κάποιες ώρες στον εαυτό σας. Ίσως υπάρχει έντονη παρασκηνιακή δράση σε θέματα εργασίας ή πολύ αυξημένες υποχρεώσεις. Σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας οπότε αν είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε προσωπικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να νιώσετε προβληματισμένοι σε σχέσεις με φίλους ή και με συνεργάτες. Ίσως κάποιος φίλος ή συνεργάτης δεν είναι στο πλευρό σας όπως πιστεύατε ή μπορεί να μην σημειώνετε την πρόοδο που θα θέλατε στις επαγγελματικές σας σχέσεις και στόχους. Καλό θα ήταν να εξασκήσετε την υπομονή σας και να είστε ψύχραιμοι. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από αύριο θα στρέψει την προσοχή σας στον έρωτα, τις σχέσεις και τα οικονομικά και θα είναι πραγματικά ένας φύλακας άγγελος για σας.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό με τις δύσκολες όψεις της δημιουργεί ευθύνες και υποχρεώσεις στο σπίτι ή την καριέρα και η μέρα δεν ευνοεί το να χαλαρώσετε. Η σύνοδος Χείρωνα και Άρη στον Κριό μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια στη δράση σας και ένταση. Η είσοδος της Αφροδίτης στους Διδύμους από αύριο, σηματοδοτεί την εκκίνηση μιας περιόδου κατά την οποία θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για θέματα δουλειάς και υγείας.

ΛΕΩΝ

Σε σχέση με άλλους κάπως καλύτερα θα περάσετε εσείς σήμερα. Ίσως νιώθετε αγωνία για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων είτε στις σπουδές είτε στη δουλειά. Η σκέψη σας θα είναι στραμμένη πιο πολύ στο μέλλον παρά στο εδώ και τώρα κι αυτό κάπως θα αποσυντονίζει την προσοχή σας. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους από αύριο θα ενισχύσει τις επιθυμίες σας και θα κάνει θέματα φιλικών σχέσεων προτεραιότητα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας δημιουργώντας εντάσεις σε θέματα που αφορούν σχέσεις, οικονομικά ή και σε θέματα υγείας. Πρόκειται όμως για μια περαστική φάση. Σίγουρα αυτές δεν είναι κατάλληλες μέρες να πιέσετε για οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από αύριο τα ξημερώματα θα στρέψει την προσοχή σας μέχρι τις 18/7 σε θέματα της καριέρας και της κοινωνικής σας καταξίωσης.

ΖΥΓΟΣ

Προσέξτε την υγεία σας σήμερα, αποφύγετε να ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας, να κουράσετε τον οργανισμό σας και να κάνετε επικίνδυνες δραστηριότητες. Μπορεί μια κατάσταση είτε στο σπίτι, σε μια σχέση, είτε στην δουλειά να σας απογοητεύσει. Φυσικά πρόκειται για κάτι περαστικό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν αναστατώνεστε. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις. Από αύριο η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους εγκαινιάζοντας μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή περίοδο μέχρι τις 18/7.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδιαίτερα απαιτητική είναι η Τετάρτη, κυρίως σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σας αλλά και γενικότερα των υποχρεώσεων σας. Μπορεί να χρειάζεται να τακτοποιήσετε τα του οίκου σας, να έχετε επαγγελματικές συσκέψεις ή δουλειά, να πιέζεστε με προθεσμίες και να πρέπει να εργαστείτε σκληρά. Να είστε προσεκτικοί και σε ό,τι σχετίζεται με την υγεία και τη φυσική σας. Από αύριο η Αφροδίτη προχωρά στους Διδύμους και αυξάνει το ενδιαφέρον σας για τα οικονομικά σας ζητήματα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όποια ενόχληση μπορεί να νιώσετε σήμερα έχει να κάνει με άλλα άτομα είτε από το φιλικό σας περίγυρο είτε τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Χρειάζεται προσοχή σε ερωτικές σχέσεις και κυρίως να μην αναμείξετε οικονομικά θέματα σε προσωπικές σχέσεις. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έλθετε σε ρήξη με κάποιο άτομο για οικονομικούς λόγους. Από αύριο η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους στον τομέα των σχέσεων και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις απαιτητικές μέρες της εβδομάδας η Τετάρτη. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο πιθανώς να αντιμετωπίσετε εντάσεις. Μπορεί να έχετε περισσότερες αντιξοότητες σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, την οικογένεια ή μπορεί να βλέπετε μια αντίσταση στα σχέδια σας. Σε κάθε περίπτωση αν βλέπετε ότι δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως θα θέλατε αφήστε το χρόνο να δουλέψει υπέρ σας. Από αύριο τα ξημερώματα η Αφροδίτη παίρνει θέση στους Διδύμους και θα βοηθήσει να επιμεληθείτε της υγείας αλλά και των επαγγελματικών σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Τετάρτη είναι αρκετά απαιτητική μέρα καθώς φαίνεται ότι έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας για να ανταποκρίνεστε στις δυσκολίες. Αποφύγετε σήμερα να φτάσετε σε οριακό σημείο συζητήσεις με συνεργάτες. Προτιμήστε να επανέλθετε τις επόμενες μέρες. Από αύριο η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Διδύμους και θα διαφοροποιήσει θετικότερα την καθημερινότητα σας, ενώ οι ερωτικές σχέσεις θα μπουν σε προτεραιότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό δημιουργώντας με τις απαιτητικές της όψεις προς τον Χείρωνα και τον Άρη στο ίδιο ζώδιο, ένα κλίμα έντασης γύρω σας. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας μπορεί να σας προβληματίσουν. Ίσως υπάρχει μια παλιότερη οικονομική ιστορία που σας κυνηγά. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε αμφισβήτηση για κάποια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Η είσοδος της Αφροδίτης από αύριο στους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικογένειας και σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Αφροδίτη στους Διδύμους: Πώς θα μας επηρεάσει η θεά του έρωτα από τις 23/06/2022 έως τις 18/07/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/06/2022 – 26/06/2022