ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 22 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι ώστε να καταφέρετε έτσι να κοιμηθείτε γαλήνια. Αν και η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο σταθερό περιβάλλον του Σκορπιού, εξαιτίας της πολύ δυναμικής όψης τετραγώνου του Άρη με τον Ουρανό, η μέρα είναι εκρηκτική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

ΚΡΙΟΣ

Το πλαίσιο που πρέπει να κινηθείτε είναι κάπως απρόβλεπτο και κάποιες φορές ιδιαίτερα νευρικό. Δεν είναι απίθανο δε σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Πιθανώς να νιώθετε κι εσείς ότι κάπου έχετε φταίξει ή ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολογίζατε και κάτι σας ξέφυγε στην πορεία. Οι επόμενες μέρες που θα είναι πιο φιλικές προς το ζώδιο σας θα είναι πιο βοηθητικές για να επιλύσετε κάποια ζητήματα γι’ αυτό σήμερα μην πιέζετε τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι απίθανο να προκύπτει μια αλλαγή στο πρόγραμμα σας ή ακόμη πιο σοβαρή στην κατεύθυνση της δουλειάς σας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος και πανικό και στο τέλος θα καταφέρετε να βρείτε τα πατήματα σας. Προσέξτε ακόμη την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν δεν εργάζεστε η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε όσες δουλειές είναι σε εκκρεμότητα στο σπίτι σας αφού θα έχετε άπειρη ενέργεια.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια μέρα που καλά θα κάνετε να βρείτε μια διέξοδο σε λίγη άσκηση έστω λίγο περπάτημα κάτι που να διώξει με φυσικό τρόπο την νευρικότητα και την ένταση από το σώμα σας.
Ίσως είναι μια από τις πιο κουραστικές ημέρες της εβδομάδας για εσάς. Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει απρόοπτα στη μέρα σας, προβλήματα στην επικοινωνία ή μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με εγωιστικές συμπεριφορές στο χώρο της δουλειάς.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε γενικές γραμμές η καλύτερη τακτική αυτές τις μέρες είναι η αποστασιοποίηση. Πάρτε την σωστή απόσταση, παρατηρήστε περισσότερο και αφήστε να περάσουν αυτές οι περίεργες ημέρες αν θέλετε να κάνετε μια πολύ σοβαρή συζήτηση. Ακόμη προσέξτε οικονομικά ζητήματα και μην συμπεριφέρεστε παρορμητικά με τα έξοδα σας. Αν έχετε να κάνετε μια συζήτηση που αφορά οικονομικά ή πιο προσωπικά ζητήματα με το σύντροφό σας προσπαθήστε να την αναβάλλετε για αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στο χώρο εργασίας είτε στο χώρο του σπιτιού. Ειδικά όμως το βράδυ που ο Άρης συναντά σε τετράγωνο τον Ουρανό είναι πιθανόν να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα και ανυπομονησία. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό και μην την μεταδίδετε και στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό μπορεί να αφορά κάποιες αλλαγές στο χώρο της δουλειάς ή ακόμη και κάποιες συμπεριφορές που σας ξενίζουν από συνεργάτες σας. Βλέπετε αυτή η όψη μας κάνει λίγο πιο ισχυρογνώμονες και με τη Σελήνη στον Σκορπιό τείνουμε να παίρνουμε τα πράγματα βαθιά προσωπικά ακόμη κι αν δεν μας αφορούν εντελώς. Εννοείται και σήμερα προσοχή στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας. Μην βιάζεστε σε τίποτε!

ΖΥΓΟΣ

Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε σήμερα και πόση ενέργεια μπορεί να έχετε. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το με πειθαρχία και όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα, τις συζητήσεις και το ρίσκο στα οικονομικά και την καχυποψία στις σχέσεις κάνοντας σενάρια που δεν στηρίζονται στη λογική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε ίσως κάποια πράγματα; Φυσικά αυτά τα ερωτηματικά δεν θα απαντηθούν σήμερα. Ίσως όμως η μέρα σας δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Σήμερα προσοχή σε σχέσεις, υγεία, δουλειά και μην παίρνετε προσωπικά ό,τι συμβαίνει γύρω σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και σίγουρα μην κάνετε κι εσείς αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Από την άλλη ενδέχεται να έρχονται σε σας άτομα είτε για να τους βρείτε λύσεις, είτε για να τους δώσετε συμβουλές. Προσέξτε να μην εξαντληθείτε όμως. Ακόμη προσεκτικοί πρέπει να είστε στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας. Διαλέξτε με προσοχή τα λόγια σας καθώς η μέρα δεν ευνοεί τους ήρεμους διαλόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που γελάσατε με την καρδιά σας, που συζητήσατε κάτι χωρίς να πέφτετε ψυχολογικά; Να νιώσετε έστω για μια ώρα ξένοιαστοι; Αυτός πρέπει να είναι ένας στόχος για σήμερα. Μιλήστε με φίλους (όχι πάλι για δουλειά και προβλήματα) σταματήστε έστω για λίγο να ανησυχείτε για το αύριο (γιατί και που ανησυχείτε δεν κερδίζετε κάτι) και κοιτάξτε πως θα περάσετε λίγο πιο ήρεμα μια μέρα που είναι πιο νευρική και που όλοι κάτι απαιτούν από σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μια μέρα που κανείς δεν θα υποχωρεί εύκολα στις θέσεις του και σε αυτά που πιστεύει και οι εγωιστικές συμπεριφορές θα αφθονούν. Σημαντικό να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας. Αποφύγετε να οδηγείτε θυμωμένοι και να είστε συγκεντρωμένοι αν χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Τις βραδινές ώρες επειδή τα απρόοπτα καραδοκούν καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει όμως να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα τους καθώς μετά νιώθουν «κενοί». Αν έχετε πέσει σε αυτή την περίπτωση δεν νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε πολλά ίσως μόνο ένα :να διασώσετε τη δική σας ενέργεια και να αποστασιοποιηθείτε. Τα απρόοπτα στην καθημερινότητα δεν θα λείψουν όπως και κάποιες ειδήσεις ή νέα που μπορεί να σας δημιουργήσουν στρες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/03/2022 – 20/03/2022