ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν την άνοιξη

Unsplash

Η άνοιξη είναι για πολλούς η αγαπημένη εποχή του χρόνου. Οι μέρες μεγαλώνουν, ο καιρός γίνεται καλύτερος και ο κόσμος γίνεται ξανά πολύχρωμος μετά από έναν μακρύ, γκρίζο χειμώνα. Ενώ ορισμένα ζώδια γεμίζουν από ανοιξιάτικη ενέργεια, υπάρχουν μερικά που επωφελούνται από αυτή την εποχή με άλλους τρόπους. Ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα.

Τα 3 ζώδια που θα υποδεχτούν την άνοιξη με έρωτα

Η άνοιξη του 2022 θα είναι η πιο ρομαντική εποχή για τρία ζώδια, γεμίζοντας τις σχέσεις τους με έναν νέο ενθουσιασμό και ζωντάνια. Είτε ξεκινούν μια συναρπαστική νέα σχέση, είτε απλώς ενισχύουν έναν μακροχρόνιο δεσμό, ο ρομαντισμός θα είναι στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων τους.

Ανοιξιάτικοι έρωτες: Τα 3 ζώδια που θα υποδεχτούν την άνοιξη με έρωτα Unsplash

Κριός

Καθώς ο ήλιος μετατοπίστηκε στον πρώτο οίκο του ζωδίου τους στις 20 Μαρτίου, οι Κριοί θα νιώθουν γεμάτοι ενέργεια και έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιουσδήποτε προσωπικούς στόχους για αυτήν την εποχή. Παράλληλα θα σκεφτούν πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας στη ζωή τους. Ως βασικό ζώδιο της φωτιάς, οι Κριοί είναι αρκετά ανεξάρτητοι από τη φύση τους και η άνοιξη έρχεται να ενισχύσει αυτή την ανεξαρτησία. Δίνοντας προτεραιότητα στον εαυτό τους, οι σχέσεις τους θα εξακολουθούν να ζητούν την προσοχή τους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η άνοιξη υπογραμμίζει την ανάγκη για ισορροπία μεταξύ ανεξαρτησίας και αλληλεξάρτησης. Το ότι μπορούν να τα κάνουν όλα μόνοι τους, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να το κάνουν. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να έχεις δίπλα σου κάποιον που νοιάζεται για εσένα ούτως ή άλλως.

Τα 3 ζώδια που θα υποδεχτούν την άνοιξη με έρωτα – Ζυγός

Ως αδελφάκι του Κριού, αυτή η σεζόν τείνει να κάνει τους Ζυγούς, να αισθάνονται λίγο παράξενα. Οι σχέσεις κατά τη διάρκεια μιας σεζόν που έχει να κάνει με την ανεξαρτησία μπορούν να τους κάνουν να αισθάνονται λίγο άβολα. Με τον ήλιο να μετατοπίζεται στον έβδομο οίκο των σχέσεών τους στις 20 Μαρτίου, θα είναι πρόθυμοι να διατηρήσουν τις ερωτικές τους σχέσεις, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις. Είναι η εποχή που θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στις προσωπικές τους ανάγκες, χωρίς να τις θυσιάσουν για άλλους. Οι σχέσεις θα πρέπει να αφορούν και τα δύο μέρη. Αν όχι, είναι μια καλή στιγμή για να μπουν κάποια απαραίτητα όρια.

O Τοξότης, στα ζώδια που θα ερωτευτούν

Στις 20 Μαρτίου, ο Ήλιος μετατοπίστηκε στον πέμπτο οίκο του ζωδίου. Είναι ο οίκος της ευχαρίστησης, της δημιουργικής έκφρασης και του ρομαντισμού. Ρίχνει φως στο πώς οι Τοξότες δίνουν προτεραιότητα στην απόλαυσή τους. Ως το αυθόρμητο, περιπετειώδες ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, η εποχή του Κριού, ενθαρρύνει τους Τοξότες να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο. Είναι η τέλεια στιγμή για διασκεδαστικά ραντεβού. Για μια απροσδόκητη περιπέτεια και για να επιτρέψουν στον εαυτό τους να απολαύσουν την παρέα κάποιου, χωρίς καμία ανησυχία για το μέλλον. Η άνοιξη ξεκινάει κάτι νέο και συναρπαστικό, γι’ αυτό πρέπει να φροντίσουν να το απολαύσουν στο έπακρο.