ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 21 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια όψη της Σελήνης από τον Ζυγό που βρίσκεται και σήμερα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αμέσως μετά ένα εξάγωνο με τον Ήλιο τις βραδινές ώρες.

Είναι μια Σελήνη που αγαπά τη συλλογική δουλειά και προσπαθεί να διατηρεί ισορροπίες με διπλωματία και ευελιξία. Αυτή άλλωστε είναι και η καλύτερη μέθοδος για να έχει θετικά αποτελέσματα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σήμερα σας καλεί να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση «προτεραιότητες». Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα ώστε να το ολοκληρώσετε σήμερα και τι πρέπει να περιμένει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει κάπως πιεστικούς απέναντι στους συνεργάτες σας και να κατηγορηθείτε από εκείνους ότι γίνεστε δογματικοί ή ότι ξεπερνάτε κάποια όρια. Από την άλλη μπορεί κάποιος συνεργάτης σας να σας εκνευρίσει γιατί δεν ανταποκρίνεται όπως θα θέλατε και δεν νιώθετε ότι σας βοηθά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η χιαστί όψη του Ήλιου και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρουν εντάσεις ενδεχομένως και σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά. Ή μπορεί η έλλειψη πόρων προκειμένου να πραγματοποιήσετε κάτι που θέλετε να δημιουργεί κατήφεια, ειδικά όταν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε όπως θα θέλατε στις ανάγκες των αγαπημένων σας ή των παιδιών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη προς τον Πλούτωνα μέσα στην ημέρα μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ευαίσθητοι στις σχέσεις σας, τόσο προσωπικές όσο κι επαγγελματικές. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει ως νεύρα ή γκρίνια.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια θετική μέρα προς το ζώδιο σας για να εκφραστείτε ελεύθερα, να κάνετε πιο κατανοητές τις θέσεις σας, να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα σπουδών και δουλειάς. Από το απόγευμα και μετά όμως καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε καθώς οι δύσκολες όψεις που κάνει η Σελήνη και ο Ήλιος με τον Πλούτωνα μπορεί να εκτροχιάσουν τα πράγματα σε μια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθώς οι όψεις της Σελήνης και του Ήλιου με τον Πλούτωνα παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ

Ο μόνος κίνδυνος της ημέρας για τους αδέσμευτους να νιώθουν πιο έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας και να μελαγχολούν ή να σκέφτονται μια παλιότερη σχέση που δεν ευδοκίμησε. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση στα επαγγελματικά ή σε θέματα οικογενειακά που σας αγχώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη σε τετράγωνο και ο Ήλιος σε χιαστί όψη με τον Πλούτωνα μπορεί να κάνουν τις συνθήκες γύρω σας πολύ έντονες ή να υπάρχει ένα κλίμα στη δουλειά κάπως ταραγμένο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να συμμετέχετε σε αυτό. Αν δεν είναι κάτι που σας αφορά άμεσα καλύτερα κρατήστε χαμηλούς τόνους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε σήμερα να μην ξοδέψετε αδίκως πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν, αντιθέτως περιορίζουν τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο. Ακόμη βάλτε τα όρια σας σε φίλους και γνωστούς αν νιώθετε ότι σας απασχολούν από το έργο που έχετε. Σήμερα ακόμη μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις πάνω σε μια οικονομική πρόταση που μπορεί να σας έχει γίνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι απαιτητικές όψεις της Σελήνης και του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό, ίσως όμως και από το οικογενειακό σας περιβάλλον τις απογευματινές ώρες. Προσπαθήστε να μην βιάζεστε, μην προχωράτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεσή σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επειδή η Σελήνη και ο Ήλιος σχηματίζουν απαιτητικές όψεις ιδιαίτερα από το απόγευμα και έπειτα, φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά πράγματα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πιθανό κάποια σχέση στη δουλειά να σας πιέζει περισσότερο σήμερα και να νιώθετε ότι κάποιος σας αδικεί ή μπορεί να λειτουργεί παρασκηνιακά εναντίον σας. Πριν όμως ξεσπάσετε ή δείξετε κάποιον κατηγορώντας τον για κάτι που ίσως δεν έχετε αρκετά στοιχεία, καλύτερα να το διαχειριστείτε το θέμα πιο διπλωματικά.