ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 21 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η νέα Σελήνη στον Κριό, το βράδυ της Τρίτης, ρίχνει το σπόρο της δημιουργίας και των νέων ξεκινημάτων. Ίσως είναι η στιγμή για να παθιαστούμε με κάτι καινούριο. Και μολονότι δεν θα είναι ανεμπόδιστος ο δρόμος μας το δυνατό αυτό φεγγάρι μας οπλίζει με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Τα παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, επηρεάζονται περισσότερο από τη νέα Σελήνη και εσείς πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αυτές τις μέρες σε όλα υγεία, σχέσεις, μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Είναι η προσωπική σας Πρωτοχρονιά και το σύμπαν δουλεύει…για σας! Είναι η καταλληλότερη στιγμή της χρονιάς να θέσετε τους προσωπικούς σας νέους στόχους. Δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Πως μπορείτε να εκπαιδευτείτε σε νέα γνωστικά αντικείμενα και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Επικοινωνήστε τις ιδέες σας και ξεκινήστε να τις υλοποιείτε. Βρείτε μια νέα δουλειά ή ασχολία. Ασχοληθείτε με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Κάντε το επόμενο βήμα στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γίνετε ειλικρινείς με τους εαυτούς σας και φέρτε ό,τι σας αγχώνει, σας φοβίζει και σας ακινητοποιεί στην επιφάνεια και πολεμήστε το. Είναι μια εξαιρετική νέα Σελήνη για να γιατρέψετε τραύματα του παρελθόντος, να κάνετε ψυχοθεραπεία, να κάνετε διαλογισμό, να ασχοληθείτε ενεργητικά με τα επίπεδα της υγείας σας. Ακόμη αυτό το φεγγάρι ενισχύει τις τάσεις φυγής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η συλλογική δουλειά ευνοείται ιδιαίτερα. Πάρτε ένα πιο ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα ή γκρουπ με κοινά ενδιαφέροντα και συμφέροντα. Η νέα Σελήνη το βράδυ της Τρίτης, ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων, των συνεργατών, των οικονομικών που προέρχονται από τη δουλειά σας και σας καλεί να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σ’ αυτούς τους τομείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η στιγμή να «ανέβετε» επαγγελματικά, να γίνει η δουλειά σας πιο ορατή στους άλλους, να ακολουθήσετε τα φιλόδοξα σχέδια σας, να αναγνωριστούν τα ταλέντα και οι ικανότητες σας, να θέσετε τους νέους και σπουδαίους επαγγελματικούς σας στόχους. Μπορεί να προκύψουν τώρα νέες και ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα έχουν επιρροή μακροπρόθεσμα στην καριέρα σας. Για κάποιους αυτή η νέα Σελήνη μπορεί να αλλάξει το στάτους τους. Να μπουν στη διαδικασία γάμου ή διαζυγίου.

ΛΕΩΝ

Πρόκειται για μια νέα Σελήνη που μπορεί να αλλάξει την κοσμοθεωρία σας, τις αντιλήψεις σας. Καιρός να σκεφτείτε την επόμενη περιπέτεια σας στην ζωή! Και δεν εννοώ να γίνετε ξαφνικά Indiana Jones αλλά να ψάξετε τη γνώση, να εστιάσετε σε καινούρια πράγματα που θα ανοίξουν τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι η στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα επένδυση, να ασχοληθείτε με χρέη, οφειλές, δάνεια, χρηματοδοτήσεις, πιστώσεις, κάρτες, κληρονομιές, φορολογικά, διατροφές. Από την άλλη είναι μια νέα σελήνη που δημιουργεί την ανάγκη να ξεκαθαρίσει και η ερωτική σας ζωή ειδικά για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ

Είναι η στιγμή να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ένα ακόμη άτομο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να κάνετε μαζί θαύματα. Τα σενάρια είναι πολλά και ποικίλα: από μια πρόταση γάμου μέχρι μια πρόταση για ένα νέο συνεταιρισμό. Φυσικά και δεν θα λείψουν αυτοί που θέλουν να βάλουν φρένο στην πρόοδο σας. Αλλά είστε σίγουρα πιο δυνατοί από αυτούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε πιο σοβαρά κάποιες μικρές αλλαγές στις καθημερινές σας ρουτίνες για να είστε πιο υγιείς. H νέα Σελήνη βοηθά να κόψετε κακές συνήθειες (κάπνισμα, αλκοόλ, γλυκά κτλ) να φροντίσετε με τις κατάλληλες θεραπείες τον οργανισμό σας αλλά και την εμφάνιση σας για να έχετε αποθέματα ενέργειας αργότερα που θα τα χρειαστείτε. Ακόμη είναι εξαιρετικά βοηθητική για να οργανώσετε τη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας, σας κάνει καθημερινά «ενέσεις» αδρεναλίνης και σας κινητοποιεί… έτσι από «καύσιμα» είστε φουλ! Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή τη θετική νέα Σελήνη προς το ζώδιο σας και να δείξετε εξωστρέφεια στις σχέσεις σας. Να κάνετε μια νέα γνωριμία, να ερωτευθείτε, να αποφασίσετε να αποκτήσετε έναν απόγονο, να ξεκινήσετε εκείνο το σπορ που πάντα αναβάλλατε, ή να προωθήσετε τη δουλειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το φεγγάρι αυτό δίνει έμφαση σε οτιδήποτε αφορά στο χώρο του σπιτιού, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας τόσο την πατρική όσο και αυτή που μπορεί να έχετε δημιουργήσει εσείς, τις ρίζες σας, το παρελθόν. Σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή με απώτερο σκοπό την φροντίδα του εαυτού σας και των αγαπημένων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είστε σε τέλεια επικοινωνιακή φάση και θα θέλετε να πείτε ιστορίες, να μάθετε νέα ή και κουτσομπολιά και γενικώς να κινηθείτε πολύ και να έχετε επαφές με κόσμο. Σε κάποιους η νέα Σελήνη μπορεί να δώσει και την ευκαιρία για να σχεδιάσουν μια μικρή απόδραση έστω και για μια μονοήμερη εκδρομή στο τέλος της εβδομάδας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι η ιδανική στιγμή να στείλετε βιογραφικά αν ψάχνετε δουλειά ή μια δεύτερη δουλειά για να ενισχύσετε το εισόδημα σας, να διαπραγματευτείτε καλύτερη αμοιβή, να περικόψετε πάγια έξοδα και να έχετε μια πιο συνετή οικονομική διαχείριση. Ακόμη να σκεφτείτε μια ιδέα και να την υλοποιήσετε που μπορεί να επηρεάσει πολύ θετικά το πορτοφόλι σας.