ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/2

istock

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σήμερα Τετάρτη και σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τις πρωινές ώρες προσδίδοντας ένα αίσθημα αοριστίας και σύγχυσης το πρωί. Στις 08:38 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 15:40 που θα περάσει στον Λέοντα. Μόλις περάσει στον Λέοντα η κύρια όψη της θα είναι η αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο που δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας. Τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος και κυρίως οι γεννημένοι -ες στο πρώτο δεκαήμερο θα έχουν μεγαλύτερη πίεση στη διάρκεια της μέρας και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί σε όλους τους τομείς, υγεία, σχέσεις, δουλειά.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη ακόμη στον Καρκίνο και μολονότι είναι μια σούπερ παραγωγική μέρα για σας θα θέλατε να την περάσετε κάπως πιο χαλαρά και να νιώσετε τη φροντίδα των άλλων απέναντι σας όπως ακριβώς τους φροντίζετε κι εσείς. Και δεν είναι κακό μάλιστα να το διεκδικήσετε κιόλας από τους δικούς σας ανθρώπους. Απλά να έχετε και ρεαλιστικές προσδοκίες.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τετάρτη στο μεγαλύτερο μέρος της μπορεί να σας ζορίσει λίγο καθώς η Σελήνη συναντιέται με τον Πλούτωνα σε απαιτητική όψη αντίθεσης. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σας δημιουργεί αγωνία και πιθανώς να μη βρίσκεται και η ιδανική λύση. Ενδεχομένως ένα άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον να σας βοηθήσει αρκετά να ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθετε κάπως αποσυντονισμένοι ειδικά αν έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας. Με την επιρροή της Σελήνης από τον Λέοντα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα πολύ έντονη, ο τομέας της επικοινωνίας και των επαφών ενεργοποιείται, αλλά μπορεί ειδικά προς το απόγευμα να συναντήσετε συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν καθόλου. Πείτε αυτό που νιώθετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι αλλά σε φάση κενής πορείας δημιουργώντας κάποιες εκκρεμότητες. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα και μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για κάποια έξοδα τα οποία αν δεν είναι απαραίτητα, καλό είναι να τα αποφύγετε. Παρόλα αυτά θα νιώσετε πιο άνετα και πιο ευδιάθετοι.

ΛΕΩΝ

Παρατείνεται και σήμερα η πίεση για κάποια ζητήματα που μπορεί να προέκυψαν με τη Σελήνη στον Καρκίνο, τις προηγούμενες ημέρες. Η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στα μετόπισθεν του ζωδίου σας αλλά σε φάση κενής πορείας και σας αποσυντονίζει. Μόλις περάσει στο δικό σας ζώδιο συναντά σε αντίθεση τον Πλούτωνα και μπορεί τα συναισθήματα σας για έναν άνθρωπο να περνούν μέσα από δύσκολες ψυχικές διεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στον Καρκίνο σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι κι έτσι δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολο να σημειώσετε πρόοδο. Το απόγευμα προχωρά στον Λέοντα σχηματίζοντας αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ίσως ακόμη προσπαθείτε να καταλάβετε τι γίνεται σε μια κατάσταση επαγγελματική ή προσωπική ή να σας απασχολούν θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης δημιουργώντας ακόμη κραδασμούς σε θέματα δουλειάς. Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα προχωρήσει στον Λέοντα σχηματίζοντας αμέσως αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ίσως να υπάρχει κάποια ένταση σε μια σχέση είτε ερωτική είτε με τα παιδιά σας είτε ακόμη και με ένα συνεργάτη ή φίλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα των επαγγελματικών ή των καθημερινών υποχρεώσεων που έχετε στη ζωή σας, είναι αυτά που σας απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και να πρέπει να τις συμμαζέψετε πριν απολαύσετε κάποιες ώρες χαλάρωσης. Δεν είναι μια πολύ εύκολη μέρα με την έννοια ότι δεν κυλάνε όλα «ρολόι».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη νοητική κόπωση. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάπου αδικηθήκατε ή παρεξήγησαν άλλοι τις προθέσεις σας. Άλλοι μπορεί να έχετε ένα οικογενειακό θέμα που χρειάζεται να προσπαθήσετε για να λυθεί ή μπορεί να σας απασχολεί και η υγεία ενός δικού σας προσώπου. Η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα σας κάνει ισχυρογνώμονες. Προσοχή στις «κόντρες».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε γενικές γραμμές όταν γεμίζετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για σας τους Αιγόκερους αλλά αν τώρα το πρωί της Τετάρτης ξυπνήσετε με διάθεση να μη κάνετε τίποτε και να ξεκουραστείτε μην πιέσετε τον εαυτό σας. Μπορεί να σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά ζητήματα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες και μάλιστα σε φάση κενής πορείας μέχρι αργά το μεσημέρι κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα που δεν μπορείτε να ελέγξετε, ειδικά σε θέματα εργασίας. Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει αντίθεση με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας. Μια προσωπική σας σχέση είτε μια επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες θα έχετε ένα πιο ήπιο πρωινό και χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Το μεσημέρι η Σελήνη θα προχωρήσει στον Λέοντα και θα έρθει αμέσως σε αντίθεση με τον Πλούτωνα κι αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ιδιαίτερα κουρασμένοι ή στρεσαρισμένοι. Με καλή διάθεση και χωρίς να παίρνετε κάποια πράγματα προσωπικά όλα θα βγουν καλύτερα.