ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 21 Νοεμβρίου.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το πρωί της Κυριακής δημιουργεί πιο ράθυμη διάθεση κι ίσως δεν έχουμε πολλά κέφια για δραστηριότητες αλλά το απόγευμα η αρμονική όψη τριγώνου με τον Δία βοηθά να φτιάξει κάπως η διάθεση μας.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Η τάση μας θα είναι να υπερβάλλουμε σε όλα και να κάνουμε την τρίχα τριχιά ιδιαίτερα στις σχέσεις μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η Κυριακή είναι μια πιο θετική ημέρα και καθώς η τελευταία όψη της Σελήνης πριν εξέλθει από τους Διδύμους θα είναι το τρίγωνο με τον Δία, το απόγευμα θα είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Ιδιαίτερα αν έχετε κανονίσει να το περάσετε με κάποιους φίλους ή έχετε ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να αυτοσχεδιάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η Κυριακή ξεκινά με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που πάλι δημιουργεί ένα αίσθημα σύγχυσης τις πρωινές ώρες και μπορεί να θέλετε να κλέψετε λίγες ώρες ύπνου παραπάνω. Η μέρα όμως κλείνει με τη θετική όψη Σελήνης – Δία και μπορεί να έχετε και μια καλή είδηση σε ό,τι σχετίζεται με ένα οικονομικό ή επαγγελματικό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η μέρα προσφέρεται για μια έξοδο με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία αλλά και για να ψάξετε τις λεπτομέρειες ενός ταξιδιού που θέλετε να κάνετε, να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για θέματα που αφορούν σπουδές ή σεμινάρια ή τρόπους για να εκσυγχρονίσετε τη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Το πρωί της Κυριακής ξεκινά με λίγη σύγχυση καθώς η Σελήνη έρχεται σε κόντρα με τον Ποσειδώνα και νιώθετε κάπως σαν χαμένοι μη ξέροντας κι εσείς οι ίδιοι τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Και δεν εννοώ μέσα στη μέρα σας. Γενικότερα στο μέλλον, στα επαγγελματικά ή άλλα πλάνα σας. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιέσετε τον εαυτό σας. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα σας με πιο χαλαρές δραστηριότητες και μέχρι το βράδυ που έχουμε μια γενναιόδωρη όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία μπορεί να έχετε αποφασίσει τι ακριβώς θέλετε.

 

 

 

ΛΕΩΝ:

Την Κυριακή μπορεί να νιώθετε κάποια σύγχυση σε σχέση με ένα επαγγελματικό σας στόχο ή κάποιο άτομο με το οποίο συνεργάζεστε ή διατηρείτε φιλική σχέση που δεν ξέρετε κατά πόσο πρέπει να εμπιστεύεστε. Από το μεσημέρι κι έπειτα αυτά που το πρωί σας φαίνονταν βουνό μπορεί να επιλυθούν και μάλιστα προς το συμφέρον σας. Εξαιρετικό απόγευμα για μια έξοδο και για να κανονίσετε κάτι διασκεδαστικό με φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αποφύγετε το πρωί της Κυριακής αντιπαραθέσεις. Οι πρωινές ώρες δεν προσφέρονται για να πιέσετε τον εαυτό σας αλλά ούτε και τους άλλους. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο και μέχρι το απόγευμα που έχουμε μια ιδιαίτερα θετική όψη Σελήνης – Δία μπορεί να έχετε βρει λύσεις ή να έχετε και μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα που μπορεί να αφορούν στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ:

Το πρωί της Κυριακής είναι κάπως πιο άτονο ή μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι. Μετά το μεσημέρι που η αρμονική όψη Σελήνης – Δία προς το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας θα είναι πολύ πιο βοηθητική θα έχετε περισσότερα κέφια και καλύτερη διάθεση. Το απόγευμα της Κυριακής είναι από τα πιο όμορφα και διασκεδαστικά για το ζώδιο σας και μπορεί να έχει κι ερωτικό ενδιαφέρον.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Την Κυριακή το πρωί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα επιτείνει το άγχος και την ασάφεια. Ένα άτομο από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να σας βοηθήσει μέχρι το τέλος της ημέρας να βρείτε λύσεις σε ένα πιεστικό πρόβλημα ειδικά αν αυτό αφορά κάτι οικονομικό με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία. Προσπαθήστε να μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα, ειδικά αν κάτι δεν το κατανοείτε όπως πρέπει.

 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η Κυριακή ξεκινά αρκετά πιο ράθυμα με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα και ενδεχομένως δεν έχετε πολλά κέφια. Eίστε κάπως αφηρημένοι και δεν μπορείτε να εκπονήσετε ένα πρόγραμμα όπως το θέλετε. Προς το απόγευμα όμως με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Δία μπορεί να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν τη δουλειά σας ή και τις σπουδές και να είστε πιο χαρούμενοι. Αυτό είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια σας από Δευτέρα κι ο Ήλιος επιστρέψει στο ζώδιο σας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Το πρωί της Κυριακής το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας προβληματίσει σε σχέση με τα θέματα της δουλειάς. Θα είναι όμως παροδικό. Μια ευχάριστη έκπληξη είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο έχει στην πορεία της η μέρα για σας ενώ μπορεί να δεχτείτε στήριξη από κάποιο άτομο που δεν το περιμένατε ενδεχομένως ένα συνεργάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Προσέξτε αρκετά σε οικονομικά ζητήματα τις πρωινές ώρες. Να είστε βέβαιοι για τα διαθέσιμα οικονομικά σας πριν σας πιάσουν γενναιοδωρίες ή επιθυμία να κάνετε αγορές. Από το μεσημέρι κι έπειτα καθώς η Σελήνη προσεγγίζει την όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία η διάθεση σας φτιάχνει και το βράδυ προβλέπεται ιδιαίτερα διασκεδαστικό. Για κάποιους από σας μπορεί να έχει κι ερωτικό ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΕΣ:

Πάρτε το χρόνο σας να ξεκουραστείτε καθώς από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν πιο απαιτητικές μέρες με την είσοδο του Ήλιου στον Τοξότη. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα νιώσετε καλύτερα και το βράδυ θα είστε πολύ πιο ευδιάθετοι και χαλαροί να απολαύσετε την παρέα σας και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;

Τι συμβαίνει όταν μια έκλειψη επηρεάζει τον αστρολογικό μας χάρτη; Σε ποιον τομέα θα έχουμε αλλαγές;

Τα 4 ζώδια που δεν ακολουθούν τους κανόνες

Ποια τοξικά μοτίβα συμπεριφοράς έχουν την τάση να επαναλαμβάνουν τα ζώδια μέσα στις σχέσεις τους;