ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/10

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα παραμείνει όλη την ημέρα στην Παρθένο χωρίς να σχηματίζει κύριες όψεις παρά μόνο μια χιαστί όψη με τον Χείρωνα βάζοντας μας να αναλύουμε τις σκέψεις, τις πράξεις και τα συναισθήματα μας. Θέματα που αφορούν στην υγεία, τα θέματα της παιδείας, το περιβάλλον αλλά και το εργασιακό, μας απασχολούν εντονότερα.

Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε εντατικά, να οργανώσουμε το μυαλό μας, τη δουλειά, το σώμα μας. Θετική μέρα για να ξεκινήσουμε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στις υποχρεώσεις στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και σας καλεί να είστε παραγωγικοί και πειθαρχημένοι. Φτιάξτε από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε αυτά που είναι προτεραιότητα πάνω πάνω και φανείτε επιλεκτικοί. Προσπαθήστε όμως να μην είστε πολύ επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να φροντίσετε τον εαυτό σας σε θέματα διατροφής, άσκησης κτλ.

ΤΑΥΡΟΣ

Με έμφαση στην επικοινωνία, αρκετές υποχρεώσεις αλλά νοητική ανησυχία ξεκινά η Παρασκευή καθώς το μυαλό σας απασχολούν έντονα θέματα δουλειάς και οικονομικά. Με την δευτερεύουσα όψη Σελήνης – Χείρωνα μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Δεν χρειάζεται να το παίρνετε κατάκαρδα. Εσείς μείνετε σταθεροί και με αυτοπεποίθηση σε σχέση με αυτό που κάνετε. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχει μια εσωστρέφεια η Παρασκευή ακόμη και αν καταπιέσετε τον εαυτό σας να χαμογελά. Μπορεί να έχετε μια ανησυχία για κάποια θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή να σας απασχολεί ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Μην περιμένετε σήμερα να κλείσουν υποθέσεις. Διατηρήστε την αισιοδοξία και την υπομονή σας. Προσέξτε ιδιαίτερα διαφωνίες μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο χαρίζει ενέργεια και ζωντάνια στην Παρασκευή και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς μην απογοητεύεστε. Από μεθαύριο θα δείτε ότι οι εξελίξεις θα είναι γοργές. Σήμερα ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή να προσαρμοστείτε σε αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας. Ακολουθήστε τους ρυθμούς της ημέρας επιλέγοντας τις προτεραιότητες σας.

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία σας να ευχαριστήσετε τους άλλους είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στη δουλειά θα είναι ιδιαίτερα έντονη σήμερα. Είστε γενναιόδωροι και θέλετε να στηρίζετε τους φίλους, την οικογένεια και τους συνεργάτες σας, όμως σήμερα βρείτε μια ισορροπία. Ασχοληθείτε προσεκτικά με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας θέματα, προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες, συγκεντρωθείτε σε όλα όσα πρέπει να κάνετε και μην αφήνετε κανένα να διασπά την προσοχή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μπορεί εύκολα να σας κάνει πιο επικριτικούς με τους άλλους μολονότι μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να δεχτείτε κριτική. Ίσως είναι καλύτερα σήμερα να αποφύγετε να εκφράσετε τις σκέψεις σας για το τι μπορεί να κάνουν καλύτερα οι άλλοι. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Μολονότι σήμερα η τάση σας θα είναι να μη βγείτε μπροστά φοβούμενοι ότι κάτι τέτοιο απλώς θα προσελκύσει κι άλλες ευθύνες ίσως πρέπει να το ξανασκεφτείτε ειδικά στα επαγγελματικά. Ίσως χρειαστεί να διερευνήσετε υποθέσεις από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την υγεία σας και με κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις στο χώρο εργασίας. Ίσως επίσης νιώσετε ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους συνεργάτες ή με ανθρώπους στο περιβάλλον σας για τα μελλοντικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και σας βοηθά να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας, με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Η χιαστί όψη με τον Χείρωνα μπορεί να δείξει διάφορα εκνευριστικά στην επαφή σας με τους άλλους κυρίως στο χώρο της δουλειάς. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχετε να κάνετε. Είναι σημαντικό να αποβάλλετε και τις αρνητικές σκέψεις κυρίως αυτές που αναφέρονται στο μέλλον σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Θα σας απασχολήσει περισσότερο τόσο σήμερα όσο και αύριο ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία. Επιλύστε όσες εκκρεμότητες υπάρχουν τη σημερινή μέρα και μην το αναβάλλετε. Από την άλλη ίσως νιώθετε κάπως πιο ευάλωτοι συναισθηματικά σήμερα. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι και διαλέξτε σωστά τις προτεραιότητες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από τη θέση της στην Παρθένο σάς κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα μη επικοινωνώντας ακριβώς με το περιβάλλον σας. Χρειάζεται προσοχή καθώς στη δουλειά μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Με λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το ημερήσιο πρόγραμμα σας αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο,στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να εξετάσετε όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις, να δείτε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από δάνεια κτλ. Μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για τις επόμενες μέρες. Ακόμη σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να θέλουν τη βοήθεια σας. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο την Παρασκευή και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία. Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν αγωνία. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τα πράγματα από μεθαύριο σίγουρα θα είναι πιο ξεκάθαρα.