ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 21 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι ώστε να καταφέρετε έτσι να κοιμηθείτε γαλήνια.

Αν και η Σελήνη σήμερα βρίσκεται όλη μέρα στο σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, εξαιτίας της πολύ δυναμικής της όψης συνόδου με τον Άρη κάνει τη μέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

ΚΡΙΟΣ

Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε σήμερα. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το με πειθαρχία και όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα. Αν έχετε μια οικονομική διεκδίκηση τολμήστε την σήμερα αλλά σε ήπιους τόνους και με οργανωμένα επιχειρήματα στο μυαλό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε ίσως κάποια πράγματα; Φυσικά αυτά τα ερωτηματικά δεν θα απαντηθούν σήμερα. Ίσως όμως η μέρα σας δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Σήμερα προσοχή σε σχέσεις, υγεία, δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι, μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και σίγουρα μην κάνετε στους άλλους κι εσείς αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη σήμερα και μπορεί να έχετε κάποιες παρορμήσεις πχ να τηλεφωνήσετε σε κάποιο άτομο που έχετε καιρό να μιλήσετε. Μπορεί να έχετε αυξημένο στρες σε όλη τη διάρκεια της μέρας ή και νευρικότητα που να μη σας επιτρέπει να χαλαρώσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα φαίνεται ότι θα βιώσετε όλη τη γκάμα των συναισθημάτων και θα συζητήσετε για πολλά και διαφορετικά πράγματα επίσης. Η συμφωνία μπορεί να διαδέχεται την ασυμφωνία, το γέλιο το δάκρυ και γενικώς τα συναισθήματα σας θα είναι λίγο στα άκρα. Μιλήστε με φίλους, σταματήστε έστω για λίγο να ανησυχείτε για το αύριο και κοιτάξτε πώς θα περάσετε κάπως διασκεδαστικά με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να το κάνετε τις βραδινές ώρες που θα είστε λίγο πιο χαλαροί.

ΛΕΩΝ

Δεν είναι κακό να έχετε εικόνα της απήχησης που έχει η δουλειά σας ώστε να βελτιώσετε ό,τι μπορεί να μην πηγαίνει όπως το θέλετε. Δεν είναι απίθανο να πρέπει σήμερα να συνεργαστείτε με «δύσκολους» χαρακτήρες ή μπορεί να έχετε ένα τεράστιο όγκο δουλειάς ή μια απαιτητική προθεσμία που σας ζορίζει. Επίσης αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως πρέπει να εκφράσετε τα παράπονα σας με τρόπο ή ακόμη ίσως πρέπει με τον τρόπο σας να τον κάνετε να δει τη δική σας οπτική αν θέλετε να βοηθήσετε. Οι συζητήσεις σας θα είναι έντονες γενικότερα αλλά θα πρέπει να είστε ευέλικτοι κι όχι ισχυρογνώμονες αν θέλετε να έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι απίθανο σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά μια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία. Πιθανώς να νιώθετε κι εσείς ότι κάπου έχετε φταίξει ή ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολογίζατε και κάτι σας ξέφυγε στην πορεία. Οι επόμενες μέρες που θα είναι πιο φιλικές προς το ζώδιο σας θα είναι πιο βοηθητικές για να επιλύσετε κάποια ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος και πανικό και στο τέλος θα καταφέρετε να βρείτε και λίγο χρόνο για να τον μοιραστείτε με το σύντροφο ή την οικογένεια σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι στις επαφές σας με τους άλλους.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως είναι μια από τις πιο κουραστικές ημέρες της εβδομάδας για εσάς που σας εξαντλούν τόσο σωματικά όσο και νοητικά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Ταύρο σας κάνει πιο διεκδικητικούς σε θέματα εργασίας αλλά θα πρέπει να προσέξετε αυτά που λέτε για να μην ακουστούν επιθετικά προς τους άλλους. Χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση για να μην ανέβουν οι τόνοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε γενικές γραμμές η καλύτερη τακτική αυτές τις μέρες είναι η αποστασιοποίηση και η ψυχραιμία. Όταν ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας εκμεταλλευτείτε τις βραδινές ώρες για να διασκεδάσετε λίγο γιατί το έχετε ανάγκη. Μια συναυλία, ένα θερινό σινεμά, ένα δείπνο με το σύντροφό σας σε ένα όμορφο παραθαλάσσιο μέρος θα κλείσουν υπέροχα τη μέρα σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη στον Ταύρο ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στο χώρο εργασίας είτε στο χώρο του σπιτιού. Έτσι είναι πιθανόν να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα και ανυπομονησία. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό και μην την μεταδίδετε και στους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη από την άλλη μπορεί να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα ή μια λύση εξ ουρανού σε ένα πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί. Εννοείται και σήμερα προσοχή στην επικοινωνία, αλλά και στις μετακινήσεις σας. Μην βιάζεστε σε τίποτε! Αν έχετε να κάνετε κάποια σημαντική συζήτηση και να διεκδικήσετε κάτι, είτε αφορά στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά, προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 Τα 5 ζώδια που έχουν την τάση να μένουν σε τοξικές σχέσεις και οι λόγοι που το κάνουν

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Τα 4 ζώδια που μπορούν να σας βάλουν σε μπελάδες