ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 21 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σημερινή μέρα είναι η μεγαλύτερη του χρόνου. Κρύβει έντονες συγκινήσεις και δυνατά συναισθήματα καθώς η κύρια όψη της είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που αφορά κυρίως τις ερωτικές αλλά και τις οικονομικές μας επιθυμίες.

Μολονότι η όψη είναι ήπια οι πλανήτες Αφροδίτη και Πλούτωνας όταν συνδέονται με οποιοδήποτε τρόπο, παραπέμπουν σε ένταση σε σχέση με τις οικονομικές μας συναλλαγές αλλά και στην προσωπική μας ζωή.

ΚΡΙΟΣ

Γενικώς η προσοχή σας για τον επόμενο μήνα εστιάζεται στην ασφάλεια του σπιτιού, στις οικογενειακές σας σχέσεις, αλλά και στην προετοιμασία ενός νέου ξεκινήματος, το οποίο μπορεί να συνοδεύεται κι από μια χωροταξική αλλαγή. Η κασέτα μέσα στο κεφάλι σας, που επαναλαμβάνει το δίπτυχο επαγγελματικά – οικονομικά παίζει ακατάπαυστα τον τελευταίο καιρό αλλά σήμερα προσπαθήστε να δείτε και άλλες διαστάσεις της δουλειάς σας που την κάνουν σημαντική για σας πέρα από τον βιοπορισμό, να δείτε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας αλλά από την πιο ανθρώπινη διάσταση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Φέτος από τις 5/7 και μέχρι τις 22/7 που μένει ο Ήλιος στον Καρκίνο ενδεχομένως να έχετε και απαιτητικές εξελίξεις είτε στη δουλειά είτε στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας λόγω της έλευσης του Άρη στο ζώδιο σας στις 5/7. Η όψη της Αφροδίτης και του Πλούτωνα σήμερα σαφώς σας αφορά κυρίως αν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, αφού η Αφροδίτη βρίσκεται ακριβώς στις μοίρες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέχρι τις 22 Ιουλίου θα είναι μια πολυέξοδη περίοδος, με έξοδα είτε για τις προσωπικές σας ανάγκες, για διακοπές, είτε για το σπίτι. Από την άλλη όμως, θα έχετε και κίνητρο για να έχετε και περισσότερα έσοδα. Μην αφήνετε κανένα και τίποτε να σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο σας στα επαγγελματικά. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα στη σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι είναι ότι η προσοχή σας θα είναι κάπως διασπασμένη σε πολλά και διαφορετικά πράγματα κι έτσι δεν θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κυνηγήσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τρίτη είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς μπορεί να δεχτείτε τη στήριξη ενός ατόμου που φαίνεται ότι σας συμπαθεί και έχει τη δύναμη ή την εξουσία να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας, να οργανώσετε κάτι ιδιαίτερο για το βράδυ είτε και μια έξοδο.

ΛΕΩΝ

Μέχρι τις 22/7 που θα ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια, είναι μια περίοδος με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, που πρέπει να εστιάσετε στις προσωπικές σας ανάγκες και να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, κάνοντας ίσως περισσότερη δουλειά με τον εαυτό σας. Είναι ακόμη μια πιο παρασκηνιακή περίοδος που δεν πρέπει να αποκαλύπτετε τα μυστικά σας ή αυτά που προετοιμάζετε. Πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας είναι ένα πιο ευαίσθητο διάστημα και για τον οργανισμό μας που πρέπει να τον φροντίζουμε περισσότερο. Σήμερα μπορεί να προκύψει κάτι έκτακτο προς αντιμετώπιση είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη σε σχέση με τον Πλούτωνα αναζητά το πάθος και τον έρωτα. Βέβαια δεν είναι απαραίτητο όλο αυτό να αφορά έναν άνθρωπο. Μπορεί να παθιαστείτε με κάποιο χόμπι, με τη δουλειά, με ένα δημιουργικό ή μελλοντικό σας πλάνο, με την τέχνη, με κάτι που μιλά στη καρδιά σας εκτός από το πορτοφόλι σας. Από την άλλη προσέξτε την αρνητική έκφραση αυτής της όψης που μπορεί να δραματοποιήσει κάποια πράγματα στο μυαλό σας ή να σας κάνει καχύποπτους. Καλύτερα να αποφύγετε τέτοιες διαδικασίες.

ΖΥΓΟΣ

Η κύρια όψη της ημέρας το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα απαιτεί όχι μόνο να μην επαναπαυθείτε πάνω στις δάφνες σας αλλά να κυνηγήσετε με μεγαλύτερο σθένος και φιλοδοξία τους στόχους σας. Με την ενέργεια αυτής της όψης θα μπορούσατε να επιτύχετε οποιοδήποτε στόχο κι αν έχετε είτε αφορά στη δουλειά είτε στα οικονομικά. Από τη άλλη είναι μια ωραία όψη για να γοητεύσετε ένα πρόσωπο που μπορεί να σας ενδιαφέρει ερωτικά ή να στήσετε ένα ωραίο ερωτικό σκηνικό απόψε με το σύντροφο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι από τις θετικότερες της εβδομάδας για σας καθώς σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να εκφράσετε με μεγαλύτερη σαφήνεια τις σκέψεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ είναι εξαιρετική επιρροή και για την ερωτική σας ζωή. Μήπως να κανονίσετε κάτι το βράδυ για να χαρείτε με το ταίρι σας μια ιδιαίτερη βραδιά; Ή μήπως να αποκαλύψετε κάποια κρυμμένα συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει; Η απάντηση και στα δύο είναι «ναι»!

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κύρια όψη της ημέρας το τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη με τον Πλούτωνα είναι εξαιρετικά βοηθητική για να σηκώσετε τα μανίκια και να αφιερώσετε χρόνο ώστε να ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες είτε αφορούν στις δουλειές του σπιτιού είτε με κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε για τη δουλειά σας είτε για την φυσική σας κατάσταση και υγεία. Ναι δεν είναι χαλαρή και χαριτωμένη η μέρα, αλλά μπορεί να είναι εξαιρετικά παραγωγική και να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς ή υποχρεώσεων. Από την άλλη είναι μια μέρα που μπορεί να λάβετε αναγνώριση με κάποιο τρόπο για τη δουλειά σας ή να έχετε ένα οικονομικό όφελος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μολονότι θεωρητικά είναι μια κοινωνική περίοδος για σας, υπάρχουν άλλοι παράγοντες -ιδιαίτερα μέχρι τις 5/7- που μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν λίγο. Με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σήμερα πρέπει απλώς να κλείσετε τα μάτια και να ακολουθήσετε την καρδιά σας και τις επιθυμίες σας είτε αυτές αναφέρονται στα όνειρα και τους στόχους σας είτε σε οτιδήποτε σας δίνει χαρά είτε ακόμη και στην ερωτική σας ζωή.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι εξαιρετικά αποδοτική για σας αν αφήσετε τον «έλεγχο» στην άκρη και δώσετε περισσότερο χώρο στη φαντασία, την ονειροπόληση. Όχι δεν είναι χαμένος χρόνος το να επιτρέπετε στον εαυτό σας να χαλαρώνει λίγο αντιθέτως βοηθά να μπορείτε να επανέλθετε στις υποχρεώσεις σας με περισσότερη ορμή και πιθανώς και με καλύτερες ιδέες. Προτιμήστε να «κλέψετε» λίγο χρόνο από τη δουλειά ή τις υποχρεώσεις σας για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν χαλαρά στο σπίτι και χωρίς να επιβαρύνετε το πρόγραμμα σας με πολλά και απαιτητικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Καρκίνο σημαίνει για σας μια ιδιαίτερα δημιουργική, διασκεδαστική, ευχάριστη και πιο ανέμελη περίοδο. Βέβαια θα υπάρχουν κάποιες ημέρες πιο πιεστικές λόγω άλλων αντίξοων επιρροών. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι δε θα περνάτε καλά, αλλά η αλήθεια είναι ότι δε θα έχετε τόση ελευθερία κινήσεων και βασικά πολύ ελεύθερο χρόνο όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να το αφιερώσετε στη διασκέδαση και την καλοπέραση σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Τα 6 πράγματα που θα μας δώσουν χαρά με το θερινό Ηλιοστάσιο και την εποχή του Καρκίνου από τις 21/06/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/06/2022 – 26/06/2022