ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 21/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 21 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στον Σκορπιό θα είναι ιδιαίτερα ενεργή σε όψεις στη διάρκεια της μέρας καθώς θα σχηματίσει τετράγωνα με την Αφροδίτη και τον Άρη, αντίθεση με τον Ουρανό και θα καταλήξει σε ένα τρίγωνο με τον Ερμή και τον Δία. Έτσι υπάρχει ένα ιδιαίτερο πλαίσιο στη σημερινή μέρα που κυριαρχούν η νευρικότητα, η βιασύνη, η παρόρμηση, οι διαφωνίες, τα απρόοπτα αλλά ταυτόχρονα η σύνοδος Ερμή – Δία φέρνει και κάποιες ευχάριστες εξελίξεις.

ΚΡΙΟΣ

Έντονα συναισθήματα και κυρίως αρνητικής χροιάς μπορεί πιο εύκολα να βγουν με τις όψεις της Σελήνης σήμερα και το άγχος και η αγωνία για τις εξελίξεις κυρίως σε οικονομικό επίπεδο να μην μπορούν να ελεγχθούν. Σε αυτές τις περιπτώσεις η καλύτερη διέξοδος είναι η υπομονή και η ψυχραιμία. Μην παίρνετε τίποτε προσωπικά. Το βράδυ θα είναι πιο θετικό καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνα με τον Ερμή και τον Δία στους Ιχθύς ενώ οι δυο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν και σύνοδο μεταξύ τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Άρη μπορεί να σας ζορίσουν λίγο με τις υποχρεώσεις σας και τις ευθύνες που μπορεί να έχετε απέναντι στους άλλους και να αντιδράσετε κάπως σπασμωδικά. Κι ενώ μπορεί η πρόθεση σας να μην είναι καθόλου αυτή, δηλαδή εσείς να θέλετε να κάνετε μια ήσυχη και μετρημένη κουβέντα, με κάποιο τρόπο μπορεί οι αντιδράσεις των άλλων να σας κάνουν τελικά να ξεφύγετε εκτός ορίων. Αυτό θα πρέπει να το προσέξετε ακόμη και με αγνώστους αλλά και στο χώρο της δουλειάς και του σπιτιού.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια αρκετά έκρυθμη ημέρα, με απρόοπτα σε όλα τα επίπεδα γι’ αυτό πρέπει να προστατέψετε όσο γίνεται περισσότερο τον εαυτό σας και ίσως να αποφύγετε να πάρετε ανοιχτά θέση σε μια κατάσταση στο χώρο δουλειάς. Από την άλλη μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις είτε αυτό λέγεται δουλειά, είτε μελέτη είτε δουλειές στο σπίτι που να σας απασχολούν ιδιαίτερα. Πολύ διαφορετική εικόνα έχουν οι απογευματινές ώρες καθώς η Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Δία στους Ιχθύς.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να έχετε μια αντιπαράθεση με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας είτε πρόκειται για την ερωτική σας σχέση, ένα συνεργάτη ή συνέταιρο ή ακόμη κι ένα φίλο ή και τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Εδώ όμως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική σας, η διπλωματία και η ευγένεια και να επιβάλλετε εσείς τον ρυθμό αλλά και το κλίμα που θέλετε. Από την άλλη η σύνοδος Ερμή – Δία δίνει στη μέρα ένα αέρα περιπέτειας και εξερεύνησης ανοίγοντας σας νέους ορίζοντες ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Οι όψεις της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Άρη δημιουργούν τεράστια νευρικότητα. Μπορεί να σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε ή να κοιμηθείτε και ίσως έχετε απροσδιόριστο άγχος μέσα στην μέρα. Πιθανώς όμως σήμερα να σας προκύψουν και αρνητικά συναισθήματα ή κάποιου είδους πίεση στο σπίτι ή τη δουλειά που θα είναι πολύ δύσκολο να την κρύψετε. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο υπομονετικοί και ψύχραιμοι γίνεται ιδιαίτερα σε σχέσεις και οικογένεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαίνεται ότι πολύ εύκολα σήμερα, κάποιος μπορεί να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά με αυτά που θα σας πει και να δημιουργηθεί ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό φυσικά καλό είναι να το προσέξετε και με τις επαφές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που οι αδιέξοδες αντιπαραθέσεις και μάλιστα με αγνώστους μόνο ψυχοφθόρες και χρονοβόρες μπορεί να είναι. Καλύτερα να υποχωρήσετε ή ακόμη καλύτερα να αποχωρήσετε από μια τέτοια φάση. Προσοχή ακόμη στο χώρο της δουλειάς καθώς μπορεί να υπάρχει τεταμένη ατμόσφαιρα αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η συμβουλή μου είναι να απέχετε συνειδητά σήμερα από συζητήσεις με αντικείμενο τα οικονομικά καθώς και άκρη δεν θα βρείτε και θα πιεστείτε περισσότερο. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα να δανείσετε χρήματα ή να πειστείτε από κάποιον να πάρετε ένα οικονομικό ρίσκο. Επίσης δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να θυμηθείτε όσα κακά στραβά κι ανάποδα έχετε εντοπίσει στην σχέση ή στα θέματα παιδιών και να τα φέρετε στο τραπέζι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απρόοπτα, αυξημένες απαιτήσεις αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις στο σπίτι, κάποια κατήφεια στις σχέσεις ή κούραση κι εσείς κάπου στην μέση προσπαθώντας να ισορροπήσετε και βέβαια να διατηρήσετε την απαραίτητη ψυχραιμία και υπομονή σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε όμως κυρίως είναι να συγκεντρωθείτε κάποιες ώρες σε ό,τι αποτελεί «πρέπει» στην καθημερινότητα σας σήμερα και να κάνετε χώρο για το βράδυ να περάσετε όμορφα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά είναι μια μέρα που πρέπει να είστε λίγο πιο μετριοπαθείς στις απόψεις σας και να μην προσπαθείτε να τις επιβάλλετε αλλά ούτε και να καταπιέσετε τον εαυτό σας να δεχθεί απόψεις άλλων με το ζόρι. Σ’ αυτή την περίπτωση η καλύτερη τακτική είναι η απομάκρυνση από την εστία έντασης. Βάλτε σε προτεραιότητα την υγεία και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στους Ιχθύς στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια και ίσως κάποια θετική εξέλιξη αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθώς θα υπάρχει ένα πιο ασταθές και νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και την αντίθεση με τον Ουρανό δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή να σας πατήσει ένα λάθος κουμπί ακόμη κι αν προέρχεται από το φιλικό σας περιβάλλον. Από την άλλη μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια απρόοπτα στην καθημερινότητα σας στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Πολύ πιο ευχάριστο το απόγευμα καθώς η σύνοδος του Ερμή με τον Δία ενεργοποιείται από τη Σελήνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολύ διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο. Αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες. Προσπαθήστε απέναντι σε όλο αυτό να αντιτάξετε την παροιμιώδη ψυχραιμία και υπομονή σας και να ενθαρρύνετε τους άλλους αντί να συμπεριφέρεστε με απαίτηση και έλλειψη ενσυναίσθησης.

ΙΧΘΥΕΣ

Το άγχος και η αγωνία για κάποιες εξελίξεις είτε σε θέματα δουλειάς, είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στις σπουδές χτυπάει κόκκινο κι αυτό σας κάνει να έχετε αυτή τη διάθεση. Δεν είναι ανάγκη να τα σκεφτείτε όμως όλα σήμερα και να χαλάσετε τη διάθεση σας. Βάλτε προτεραιότητες στην μέρα σας και μην πιέζετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους. Από το απόγευμα κι έπειτα θα νιώσετε πολύ καλύτερα ενώ η σύνοδος του Ερμή με τον Δία μπορεί να φέρει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις είτε σε σχέσεις είτε και στα επαγγελματικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

5 συμβουλές για την εαρινή ισημερία 2022 και την εποχή του Κριού

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 21/03/2022 – 27/03/2022