ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου.

Το Σαββατοκύριακο που απλώνεται μπροστά μας είναι από τα πιο απρόβλεπτα του Απριλίου καθώς σχηματίζεται η σπάνια όψη Δία – Ουρανού. Η όψη θα είναι ακριβείας τα ξημερώματα της Κυριακής αλλά θα είναι εμφανής στη διάρκεια και των δυο ημερών ενώ η επιρροή της, καθώς πρόκειται για μια αρκετά σπάνια όψη ανάμεσα στους δυο γίγαντες, εκτείνεται σχεδόν μέχρι τις 10/05.

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στην Παρθένο μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής και καθώς σχηματίζει αντιθέσεις με τον Κρόνο, τον Άρη και τον Ποσειδώνα δημιουργεί μεγαλύτερο στρες. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου αυτό που χρειάζεται είναι να ρίξετε λίγο ρυθμούς. Ασχοληθείτε κάπως και με τον εαυτό σας και όχι μόνο με τις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη στην Παρθένο και μολονότι είναι μια σούπερ παραγωγική μέρα για σας θα θέλατε να την περάσετε κάπως πιο χαλαρά και να νιώσετε τη φροντίδα των άλλων απέναντι σας όπως ακριβώς τους φροντίζετε κι εσείς. Και δεν είναι κακό μάλιστα να το διεκδικήσετε κιόλας από τους δικούς σας ανθρώπους. Απλά να έχετε και ρεαλιστικές προσδοκίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην Παρθένο σας ζητά να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, την οικογένεια αλλά και το σπίτι. Μολονότι είστε οι ανήσυχοι του ζωδιακού αυτό το Σαββατοκύριακο προτιμήστε να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, τον εαυτό σας, τον χώρο του σπιτιού και μη διασκορπίζετε την ενέργεια σας από δω κι από κει. Προσέξτε επίσης λίγο περισσότερο τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να κάνατε όνειρα για εξόδους, εκδρομές κτλ. αλλά πιθανώς να μη βρίσκετε τόσο καλή ιδέα να τρέχετε από δω κι από κει άσχετα με τις προσκλήσεις που δέχεστε αυτές τις μέρες. Παρόλα αυτά το Σάββατο με τόση έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας πιθανώς να έχετε κάποιες συναντήσεις ή επαφές.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο δημιουργώντας κάποιες αγωνίες σε πρακτικά ζητήματα είτε της δουλειάς είτε των οικονομικών. Από την άλλη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για κάποια έξοδα τα οποία αν δεν είναι απαραίτητα, καλό είναι να τα αποφύγετε. Φυσικά και δεν πειράζει να νταντέψετε τον εαυτό σας και να του κάνετε κάποια δώρα αλλά χρειάζεται να παραμείνετε πειθαρχημένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πίεση για κάποια ζητήματα προσωπικά σας παρατείνεται και το Σαββατοκύριακο καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη διάρκεια του γουηκέντ στο ζώδιο σας. Το Σάββατο παρόλα αυτά είναι πολύ πιο άνετο και σας δίνει ευκαιρίες να χαρείτε λίγο με τους φίλους σας κάνοντας μια έξοδο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να παραμένει στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου. Το Σάββατο είναι σαφώς πιο άνετο παρόλα αυτά μπορεί να έχετε αρκετές υποχρεώσεις ή να σας πιάσει μανία με τις λεπτομέρειες σε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ και να κολλήσετε στο δέντρο χάνοντας το δάσος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου δίνοντας έμφαση στις σχέσεις με συνεργάτες, φίλους, ομάδες στις οποίες συμμετέχετε. Το Σάββατο είναι σαφώς πιο άνετο καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Δία και τον Ουρανό και οι επαφές με τους άλλους θα είναι πιο ευχάριστες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα θέματα των επαγγελματικών ή των καθημερινών υποχρεώσεων που έχετε στη ζωή σας ο καθένας από σας, είναι αυτά που σας απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και να πρέπει να τις συμμαζέψετε πριν απολαύσετε κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς ασχολούμενοι με αυτά που σας αρέσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη παραμένει στη φιλική σας Παρθένο και ιδιαίτερα το Σάββατο είναι μια αρκετά συμπαθητική μέρα για να δείτε αγαπημένα πρόσωπα, να κάνετε κάποια έξοδο με φίλους ή να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ενδιαφέρουν ή ακόμη και τα πρότζεκτ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε γενικές γραμμές όταν γεμίζετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες οι μέρες αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σας τους αεικίνητους Υδροχόους. Αυτό το Σαββατοκύριακο ωστόσο, ίσως ξυπνήσετε με διάθεση να μη κάνετε τίποτα και απλά να ξεκουραστείτε. Φτιάξετε τη λίστα με όσα πρέπει να γίνουν και είναι απολύτως απαραίτητα και ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς. Πιθανώς να μην έχετε και κέφια να σας τραβάνε οι άλλοι από δω κι από κει.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου. Το Σάββατο όμως είναι αρκετά πιο διασκεδαστικό και σας δίνει ευκαιρίες να βρεθείτε με φίλους και να το ρίξετε λίγο έξω σε μια περίοδο που είναι αρκετά αγχωτική για το ζώδιο σας και γεμάτη υποχρεώσεις.