ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 20 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η εαρινή ισημερία και η εποχή του Κριού, που για μας τους αστρολόγους είναι η έναρξη του νέου αστρολογικού έτους, είναι μια περίοδος ανανέωσης, δράσης, εκκίνησης, νέων ξεκινημάτων όπου τα έχουμε ανάγκη. Μάλιστα φέτος αμέσως μετά την εαρινή ισημερία θα έρθει και η νέα Σελήνη στον Κριό αύριο.

Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς προσδίδοντας ένα λίγο πιο εσωστρεφή και συναισθηματικό τόνο στη μέρα. Από την άλλη σήμερα έχουμε τη σύνοδο της Αφροδίτης με το Βόρειο δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο που βοηθά στις σχέσεις και τις επαφές μας ενώ ο Ήλιος πριν προχωρήσει στον Κριό θα σχηματίσει μια τελευταία όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

ΚΡΙΟΣ

Αν το προηγούμενο διάστημα νιώθατε ζορισμένοι και πιο κλειστοί ψυχολογικά, μπερδεμένοι σε σχέση με τη δράση σας ή τις σχέσεις σας, τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν στο μυαλό σας. Θα σιγουρευτείτε για όσα θέλετε να κυνηγήσετε σε αυτή τη γενέθλια χρονιά και για τα πράγματα που θα αφήσετε πίσω σας. Οι πρωτοβουλίες από τώρα μέχρι τις 20/4 μπορεί να πιάσουν τόπο και να σας εξελίξουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 20 Απριλίου είναι μια περίοδος που προτεραιότητα πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση και θα κερδίσετε πολλά οφέλη αν αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σας και να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας, τη διατροφή σας και γενικότερα την υγεία σας. Είναι ακόμη μια περίοδος για να κάνετε συζητήσεις, ίσως σε ένα πιο μυστικό επίπεδο, για το μέλλον της δουλειάς ή να προετοιμάσετε κάποιο νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε το επόμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στους Ιχθύς φέρνοντας τα θέματα της καριέρας σε πρώτο πλάνο με το σχετικό άγχος αλλά από αύριο τα πράγματα θα βελτιωθούν αρκετά. Καιρός να ανανεώσετε τους τρόπους που επικοινωνείτε, να γίνετε πιο ενεργητικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κατεβάσετε εφαρμογές τεχνολογίας που θα σας διευκολύνουν ή να διαγράψετε ό,τι δεν χρειάζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα με τη σύνοδο Αφροδίτης – Βόρειου Δεσμού της Σελήνης θα έχετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μέρα για τις σχέσεις και τις επαφές σας με φίλους και συνεργάτες. Πάρτε πρωτοβουλίες να κάνετε μια συνάντηση ή επαφή με ένα άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, δείτε θετικά μια πρόταση που μπορεί να προκύψει τώρα, συζητήστε την περίπτωση μιας προαγωγής ή και μιας μεταγραφής.

ΛΕΩΝ

Σήμερα η Σελήνη στους Ιχθύς ωθεί την προσοχή σας στα οικονομικά. Από την άλλη αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό θέμα. Η ανάγκη σας για περισσότερη ελευθερία, περιπέτεια και νέους ορίζοντες στη ζωή σας, θα είναι περισσότερο τονισμένη από ποτέ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Φαίνεται ότι μέχρι τις 20/4 θα σας απασχολήσουν περισσότερο όλα τα παραπάνω και μάλιστα θα μπορούσατε να έχετε και οικονομικό όφελος αν τα ψάξετε λίγο περισσότερο. Σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να προχωρήσει μια νέα σχέση ή μπορεί να φτάσετε σε ένα σημείο που πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της. Σήμερα οι σχέσεις σας με τους άλλους με τη Σελήνη στους Ιχθύς θα τραβήξουν περισσότερο την προσοχή σας όχι όμως για αρνητικούς λόγους.

ΖΥΓΟΣ

Αν είστε στο ψάξιμο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να κάνετε μια νέα γνωριμία που μπορεί να σας ενθουσιάσει. Ακόμη μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας. Σήμερα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα ή στην ερωτική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήστε περισσότερο, αν ψάχνετε εργασία κάνετε γνωστές τις προθέσεις και τις φιλοδοξίες σας σε γνωστούς, φίλους ή πρώην συνεργάτες που μπορεί να σας βοηθήσουν. Στείλτε βιογραφικά, περάστε από συνεντεύξεις. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Ταύρο μπορεί να φέρει μια εξαιρετική εξέλιξη σε μια προσωπική σχέση ή συνεργασία. Πιθανώς και μια νέα πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δευτέρα θα είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας με τη Σελήνη στους Ιχθύς αλλά από αύριο σταδιακά θα νιώθετε σε πολύ καλύτερη φόρμα και διάθεση. O Ήλιος περνά στον τομέα της δημιουργίας, της ψυχαγωγίας, της επιχειρηματικότητας, της φήμης, του έρωτα, των φλερτ και των παιδιών. Όλα αυτά μπορούν μέχρι τις 20/4, που θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα, να έχουν εξαιρετικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι μια κουραστική μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο με πολλές υποχρεώσεις και επαφές. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να προκύψει μια θετική εξέλιξη σε μια ερωτική σχέση. Για σας ο Κριός συμβολίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας περισσότερο, αλλά και τα νέα ξεκινήματα που μπορείτε να κάνετε ή προετοιμάζετε. Πλέον την εποχή της τεχνολογίας ακόμη κι από τον χώρο του σπιτιού σας μπορείτε να κάνετε μια εκκίνηση, ας είναι καλά το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είστε πιο ανοιχτοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας, αλλά και πιο δεκτικοί σε πειραματισμούς. Σήμερα με τη Σελήνη στους Ιχθύς θα σας απασχολήσουν θέματα οικονομικών. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα θέμα που αφορά στην οικογένεια ή κάποιο ακίνητο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας δημιουργώντας περισσότερο άγχος μέσα στη μέρα για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε κάποια ευχάριστη έκπληξη ή ένα τηλεφώνημα που θα σας χαροποιήσει. Μπορεί να σας «πιάνει» η Άνοιξη και να θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, να κάνετε δώρα στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.