ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/3

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 20 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Καλώς ήρθατε στην εποχή του Κριού! Σήμερα γιορτάζουμε την εαρινή ισημερία, την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, που θα συμβεί στις 05:06 π.μ. τα ξημερώματα. Η εαρινή ισημερία και η εποχή του Κριού, που για εμάς τους αστρολόγους είναι η έναρξη του νέου αστρολογικού έτους, είναι μια περίοδος ανανέωσης, δράσης, εκκίνησης, νέων ξεκινημάτων σε όποιον τομέα τα έχουμε ανάγκη.

ΚΡΙΟΣ

Τα γενέθλιά σας ξεκινούν ακόμη μια χρονιά. Αν το προηγούμενο διάστημα νιώθατε ζορισμένοι και πιο κλειστοί ψυχολογικά, μπερδεμένοι σε σχέση με τη δράση σας ή τις σχέσεις σας, τα πράγματα θα αρχίσουν κάπως να τακτοποιούνται στο μυαλό σας. Απελευθερωθείτε από βάρη που προέρχονται από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο μιλώντας γι’ αυτά. Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία αλλά θα βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα στο τέλος.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 19 Απριλίου που θα ξεκινήσουν φέτος τα δικά σας γενέθλια είναι μια περίοδος που προτεραιότητα πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση και θα κερδίσετε πολλά οφέλη αν αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σας και να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας, τη διατροφή σας και γενικότερα την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ξημερώματα ο Ήλιος πέρασε στον Κριό και η έμφαση πλέον φεύγει από τον τομέα της καριέρας και προχωρά στον τομέα των στόχων, της συνεργασίας, της συλλογικής δουλειάς, των φίλων. Το «μαζί» θα σας πάει καλύτερα από δω και κάτω σε όλες τις δραστηριότητες σας. Καιρός να ανανεώσετε τους τρόπους που επικοινωνείτε και να βρείτε πράγματα που σας ενθουσιάζουν να μοιραστείτε με τους φίλους, τον σύντροφο, τα παιδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εαρινή ισημερία και η είσοδος του Ήλιου στον Κριό συμβαίνει στο πιο ψηλό και φιλόδοξο κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, που συνδέεται εκτός των άλλων και με τα θέματα της καριέρας σας. Πάρτε πρωτοβουλίες να κάνετε μια συνάντηση ή επαφή με ένα άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΛΕΩΝ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ήλιος, περνά τα ξημερώματα στον φιλικό σας και επίσης πύρινο Κριό και ετοιμάζεται να βάλει φτερά στις φιλοδοξίες και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Η ανάγκη σας για περισσότερη ελευθερία, περιπέτεια και νέους ορίζοντες στη ζωή σας, θα είναι περισσότερο τονισμένη από ποτέ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα Τετάρτη έχουμε εαρινή ισημερία, με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στο ετήσιο φαινομενικό ταξίδι του στο ζωδιακό. Για σας ο Κριός είναι το ζώδιο που κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σας, όμως όχι τα οικονομικά που προέρχονται από τη δουλειά σας, αλλά όλα τα υπόλοιπα. Διατροφές, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομιές, φορολογικά δεδομένα,κοκ.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα έχουμε εαρινή ισημερία, τη μαγική στιγμή της χρονιάς που ο Ήλιος περνά στον Κριό και για το δικό σας ωροσκόπιο σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, που συμβολίζει όλες τις σπουδαίες σχέσεις στη ζωή σας προσωπικές και επαγγελματικές. Από δω και κάτω βέβαια «οι άλλοι» στη ζωή σας είναι αυτοί που δίνουν τον ρυθμό κι εσείς απλά αντιδράτε θετικά ή αρνητικά στις κινήσεις που κάνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα Τετάρτη έχουμε εαρινή ισημερία, τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, τον Κριό. Αυτή είναι μια μαγική στιγμή ανανέωσης κάθε χρόνο και για εσάς οι τομείς που επιδέχονται βελτίωσης, προόδου και ανανέωσης είναι αυτοί της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, αλλά και της δουλειάς ή των καθημερινών σας ρουτινών. Μέχρι τις 19/4, βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στον Κριό, σημαίνοντας την εαρινή ισημερία, την πιο ανανεωτική κι ευχάριστη περίοδο της χρονιάς για το δικό σας ζώδιο. Βλέπετε ο Ήλιος περνά στον τομέα της δημιουργίας, της ψυχαγωγίας, της επιχειρηματικότητας, της φήμης, του έρωτα, των φλερτ και των παιδιών. Όλα αυτά μπορούν μέχρι τις 19/4, που θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα, να έχουν εξαιρετικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα έχουμε εαρινή ισημερία, το ουσιαστικό ξεκίνημα της άνοιξης με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό. Για σας ο Κριός συμβολίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας περισσότερο, αλλά και τα νέα ξεκινήματα που μπορείτε να κάνετε ή προετοιμάζετε. Πλέον την εποχή της τεχνολογίας ακόμη κι από τον χώρο του σπιτιού σας μπορείτε να κάνετε μια εκκίνηση, ας είναι καλά το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος περνά στον Κριό, σημαίνοντας την εαρινή ισημερία, τον ερχομό της άνοιξης και από τώρα μέχρι τις 19/4 αυτή η θέση θα σας ενεργοποιήσει ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας, των συμφωνιών, της διαφήμισης της δουλειάς σας, του μάρκετινγκ, των σπουδών και των επαφών με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Θα γίνετε πιο ενεργητικοί και διεκδικητικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα γενέθλια σας ολοκληρώνονται τα ξημερώματα καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Κριό και σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία. Για εσάς το ζώδιο του Κριού συμβολίζει όλο το αξιακό σας σύστημα, όλα αυτά που είναι σημαντικό να έχετε, τα οικονομικά και υλικά σας αποκτήματα και με κάποιο τρόπο θα βοηθήσει να ενισχυθούν τα έσοδα σας. Από την άλλη, πιθανώς να κάνετε κι εσείς από την πλευρά σας διάφορες κινήσεις, προκειμένου να διώξετε από πάνω σας το άγχος κάποιου χρέους.