ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τρίτη εξακολουθεί να φέρει την επιρροή της Σελήνης από τον Καρκίνο που σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό. Αυτή είναι και η μοναδική της κύρια όψη μέσα στη μέρα. Αυτή η όψη είναι πολύ βοηθητική για να βρούμε ουρανοκατέβατες λύσεις, για να κάνουμε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού, αγορές τεχνολογίας. Πολύ καλή μέρα και σε θέματα προσωπικών σχέσεων αλλά και για επαγγελματικές συσκέψεις και διαπραγματεύσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας σήμερα, ενώ μέσα σας μπορεί να ψάχνετε ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σκέφτεστε και πιστεύετε και σε αυτό που αισθάνεστε. Σήμερα αυτά τα δυο μπορεί να μην κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που σας συμβαίνει.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ίσως η πιο παραγωγική ημέρα της εβδομάδας για σας. Η διαίσθηση σας δουλεύει ρολόι, το μυαλό σας επίσης είναι συγκεντρωμένο και μπορείτε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Σήμερα η μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία και θα νιώθετε πιο ζωηροί και ενθουσιώδεις στις επαφές σας με τους άλλους. Μάλιστα αν έχετε κάτι δύσκολο να τακτοποιήσετε ή χρειάζεται να κάνετε κάποιες συναλλαγές προτιμήστε τη σημερινή μέρα που σας ταιριάζει περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό είναι βοηθητικό για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις καθημερινές σας ρουτίνες, να οργανώσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας αλλά και να επικοινωνήσετε με πιο ξεκάθαρο τρόπο με συνεργάτες και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται μες τον τομέα των οικονομικών σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα δημιουργεί κάποιες ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο καθώς σχηματίζει μόνο θετικές όψεις. Κοιτάξτε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε πρακτικά τη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας που δημιουργεί ένα κυκλοθυμικό κλίμα. Παρόλα αυτά, μπορεί να έχετε μια παραγωγική κι ευνοϊκή μέρα τόσο στις επαφές σας με τους άλλους όσο και στη δουλειά. Ακόμη θα έχετε πιο εξωστρεφή διάθεση. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να κάνετε και γνωριμίες σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Ακόμη κι εσείς οι εξωστρεφείς Λέοντες χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ξεκούραση παραπάνω ή μπορεί να μην έχετε τα κέφια και την όρεξη που έχετε συνήθως αλλά όσο κι αν το επιθυμείτε σήμερα κάποιες υποχρεώσεις ή ανάγκες θα παρεμβληθούν και θα χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμα σας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σπουδών και τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο παραπέμπει σε επαφές με φίλους και συνεργάτες και μάλιστα μπορεί να έχετε μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και καλή συνεννόηση με τους ανθρώπους που δραστηριοποιείστε από κοινού. Η μέρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αρνητική για τις φιλικές και τις ερωτικές σχέσεις σας. Αντιθέτως οι βραδινές ώρες προσφέρονται για μια έξοδο!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού. Πιθανώς να υπάρχει μια εξέλιξη και σε οικονομικό επίπεδο. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ουρανό μπορεί να ρίξει φως στα σκοτεινά νερό μιας συνεργασίας ή σχέσης και να σας δώσει κάποια σημάδια για το πως πρέπει να τις διαχειριστείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα είστε πιο πρόθυμοι να βγείτε εκτός «του κουτιού» και να σκεφτείτε με διαφορετικό τρόπο ή να πειραματιστείτε με διαφορετικές μεθόδους σε θέματα που αφορούν στη δουλειά και στον τρόπο που εκφράζεστε ή επικοινωνείτε με τους άλλους μέσα στο πλαίσιο της εργασίας σας. Οι βραδινές ώρες προσφέρονται και για μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα ή και για να φλερτάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα με τις θετικές της όψεις μπορεί να φέρει κάποια καλά νέα για τα οικονομικά σας. Επίσης μπορείτε πιο εύκολα σήμερα να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τις ικανότητες σας. Θετική η μέρα και για θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο κάνει προτεραιότητα τις σχέσεις σας σήμερα τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Αυτό φυσικά σημαίνει αυξημένες απαιτήσεις από όλους προς το πρόσωπο σας κι εσάς ακόμη μια φορά να χρειάζεται να κουβαλήσετε ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων. Σαφώς και μπορείτε να το συζητήσετε αν νιώθετε έτσι αλλά η συμβουλή μου είναι να το αφήσετε από την άλλη εβδομάδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε ένα πιο πιεσμένο πρόγραμμα κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικό ή υποχρεώσεων. Είναι μια μέρα που ίσως βγείτε εκτός χρόνου σε κάτι προγραμματισμένο ή που μπορεί να έχετε μεγαλύτερο άγχος και να μην μπορείτε εύκολα να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας. Χωρίς να είναι δύσκολη η μέρα ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο υπομονετικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια ιδιαίτερα δημιουργική μέρα ξημερώνει για σας και θα έχετε έμπνευση αλλά και καλές ιδέες τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε με ό,τι καταπιάνεστε. Ευνοούνται ακόμη και τα ερωτικά σας. Θα διαπιστώσετε μια αύξηση στους ρυθμούς, ένα επικοινωνιακό κρεσέντο με επαφές, αλλά όλο αυτό μάλλον θα είναι αποδοτικό και σε οικονομικό επίπεδο.