ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο χαοτικά ζώδια: Μέσα στο χάος, μεγαλουργούν

Pexels

“Οne must still have chaos in oneself to be able to give birth to a dancing star. I say unto you: you still have chaos in yourselves” γράφει ο Φρίντριχ Νίτσε στο Τάδε έφη Ζαρατούστρας. Σε ελεύθερη μετάφραση, ο Γερμανός φιλόσοφος, υμνεί το χάος το οποίο φαινομενικά φαντάζει καταστροφικό, ωστόσο μπορεί να γεννήσει «αστέρια που χορεύουν». Πράγματι, ενώ μερικοί έχουν προγραμματίσει ολόκληρη τη ζωή τους στην παραμικρή της λεπτομέρεια, κάποιοι άλλοι απλώς αγκαλιάζουν το χάος του τυχαίου. Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται οργανωτικοί από τη φύση τους, ενώ άλλοι, απλώς πάνε με το κύμα.

Κι όπως συμβαίνει με πολλά άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, η αστρολογία μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσδιορίσεις αν ανήκεις στα πιο χαοτικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να μάθεις αν το χάος που αισθάνεσαι να κυριαρχεί στη ζωή σου, στο σπίτι και στην καθημερινότητα σου, κρύβει τις ρίζες του στον αστρολογικό σου χάρτη.

Ζυγός

Αυτό μπορεί να αποτελεί έκπληξη, αλλά το ζώδιο της ισορροπίας δεν πιστεύει καθόλου στην οργάνωση. Οι Ζυγοί εκτιμούν το δημιουργικό χάος γιατί πιστεύουν πως ακόμα και μέσα από αυτό που με μια πρώτη ματιά δεν βγάζει κανένα νόημα, για τους ίδιους μπορεί να λειτουργήσει. Η πραγματική ισορροπία άλλωστε, βρίσκεται ανάμεσα στην απόλυτη αρμονία και το απόλυτο χάος.

Λέων

Οι Λέοντες αγαπούν τη λάμψη, επομένως είναι πιο πιθανό να αναδιαρθρώσουν τα πάντα γύρω τους, με τον τρόπο τους. Στην πορεία, ωστόσο, τείνουν να μετατρέπουν πραγματικά τα πάντα στο απόλυτο χάος. Ωστόσο αυτό δεν είναι κάτι που τους ενοχλεί πολύ, καθώς ασχολούνται περισσότερο με πιο δημιουργικά πράγματα. Το χάος άλλωστε σημαίνει και έξτρα δράμα. Κι όλοι γνωρίζουμε πόσο drama queens είναι τα Λιοντάρια.

Τοξότης

Οι Τοξότες κερδίζουν επίσης μια θέση ανάμεσα στα πιο χαοτικά ζώδια του αστρολογικού κύκλου. Δεδομένου ότι τους αρέσει να παραμένουν πάντα δραστήριοι και να ταξιδεύουν συχνά, οι Τοξότες μπορεί να μην ασχολούνται ιδιαίτερα με την εμφάνιση ή το σπίτι τους. Βασικός σκοπός στη ζωή τους είναι να ταξιδεύουν και να ανακαλύπτουν νέα μέρη. Δεν είναι ότι στερούνται ακριβώς οργανωτικότητας. Απλά μπορούν να τα καταφέρουν και χωρίς ίχνος προγράμματος.

Κριό

Οι Κριοί δεν προτιμούν να ζουν σε ένα ακατάστατο μέρος, αλλά δεν μπορούν παρά να χώσουν όλα τα ρούχα κάτω από το κρεβάτι ή το ντουλάπι τους. Απλώς μισούν την ιδέα να είναι οργανωμένοι. Οι Κριοί είναι γεννημένοι ηγέτες και θα τολμήσουν να πάνε εκεί που κανένας άλλος δεν έχει πάει. Το χάος όχι μόνο δεν τους τρομάζει, αλλά μπορεί να το προκαλέσουν απλά και μόνο για να αποδείξουν ότι μπορούν να θριαμβεύσουν μέσα σ΄ αυτό.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός ένας από τους πιο «σκοτεινούς» τύπους του αστρολογικού κύκλου, φυσικά και είναι ένα από τα πιο χαοτικά ζώδια. Κυβερνούμενοι από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης, του θανάτου και της αναγέννησης, οι Σκορπιοί αγκαλιάζουν το σκοτάδι μιας χαοτικής κατάστασης ή περιβάλλοντος, γιατί απλώς ξέρουν πως ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό.