ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 20 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη τόσο της χθεσινής, όσο και της σημερινής μέρας. Υπάρχει ακόμη η τάση καχυποψίας, ζήλιας, εκδικητικότητας στις σχέσεις ενώ μπορεί να «χτυπάμε» στις ευαισθησίες των άλλων είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική μας ζωή. Ας είμαστε λοιπόν όλοι λίγο περισσότερο προσεκτικοί. Ας μην κάνουμε την τρίχα τριχιά και ας αναβάλλουμε τα πολύ δύσκολα καλύτερα για την άλλη εβδομάδα. Τα μεταβλητά ζώδια Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης και Ιχθύες είναι αυτά που επηρεάζονται περισσότερο και κυρίως όσοι είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο του Ζυγού και τις δυο μέρες δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και τις επαφές μας με τους άλλους. Η όψη τετραγώνου Άρη- Ποσειδώνα σχετίζεται με το υγρό στοιχείο, τη θάλασσα, τις ασταθείς μετεωρολογικές συνθήκες και μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα.

ΚΡΙΟΣ

Η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει και αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Ακόμη είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στην ζωή σας. Πιθανώς να υπάρχει ένα θέμα υγείας δικό σας ή ενός δικού σας ατόμου ή ένα τραύμα από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο που αναμοχλεύεται αυτές τις μέρες. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής ή να θέλετε να απομονωθείτε λίγο από τον κόσμο. Βέβαια με τη Σελήνη στον Ζυγό και τις δυο μέρες το πιθανότερο είναι ότι θα έχετε αρκετές επαφές με κόσμο και συζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές. Προσέξτε ιδιαίτερα όλα αυτά που παρουσιάζονται ως χρυσές ευκαιρίες. Βλέπετε ο Ποσειδώνας είναι ο μάγος της εξαπάτησης. Κάνετε μια ενδελεχή έρευνα πριν αποφασίσετε να κάνετε μια σημαντική αγορά. Αποφύγετε ακόμη να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που μπορεί να σας δεσμεύσουν στο μέλλον. Τα θέματα της δουλειάς και οι υποχρεώσεις σας απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια δεν θα σας δώσουν την πολυτέλεια να χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η έντονη όψη τετραγώνου με τον Άρη στο ζώδιο σας και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς επηρεάζει και σήμερα θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας ή ακόμη και σχέσεων. Ετοιμαστείτε από Δευτέρα να κάνετε επανεκκίνηση στους στόχους που έχετε και όλα θα πάνε καλά. Η Σελήνη στον Ζυγό τουλάχιστον δημιουργεί πιο ευνοϊκές συνθήκες για να χαρείτε μια έξοδο ή κάποιες διασκεδαστικές στιγμές κυρίως την Κυριακή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη Άρη – Ποσειδώνα που ολοκληρώθηκε το Σάββατο, επηρεάζει και τη σημερινή μέρα. Μπορεί να υπάρχει ένα πέπλο ασάφειας και σύγχυσης εξαιτίας της όψης αυτής και να δυσκολεύεστε να βγάλετε άκρη με ένα μελλοντικό επαγγελματικό πρότζεκτ ή θέματα που αφορούν σε σπουδές και εκπαίδευση. Σε αυτή την περίπτωση, περιμένετε μερικές μέρες για να φύγει η επιρροή. Φυσικά, οι τάσεις φυγής θα είναι πιο έντονες τώρα αλλά και η επιρρέπεια σε εξαπατήσεις ή αυταπάτες.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσέξτε περισσότερο θέματα υγείας, καθώς μπορεί να νιώθετε πολύ κουρασμένοι ή άτονοι. Από την άλλη εβδομάδα σταδιακά θα ανακάμψετε. Η Σελήνη από τον Ζυγό είναι ευνοϊκή προς το ζώδιο σας και θα δίνει έμφαση στις επαφές, τις εξόδους, τις δοσοληψίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε ιδιαίτερα στις σχέσεις με προϊσταμένους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Η Σελήνη στον Ζυγό είναι ουδέτερη προς το ζώδιο σας αλλά σας κάνει λίγο παρορμητικούς με τα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί και σήμερα διάφορες μικροπαγίδες. Σημαντικό είναι να προσέχετε και θέματα υγείας. Αν προέκυψε κάποιο πρόβλημα μην το αφήνετε να χρονίζει χωρίς να το ελέγξετε. Οι επόμενες ημέρες θα είναι σίγουρα πιο ξεκάθαρες. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας κάνοντας σας λίγο πιο κυκλοθυμικούς αλλά και πιο πρόθυμους να μοιραστείτε ιδέες, σκέψεις και συναισθήματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη που είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης με τον Ποσειδώνα προσδίδει μια αοριστία στις μέρες αυτές. Προσοχή στην τάση που υπάρχει να εξαπατηθείτε. Είστε πιο επιρρεπείς ίσως να πιστέψετε σε κάτι ειδικά στην προσωπική σας ζωή το οποίο απλά το έχει γεννήσει η φαντασία ή η επιθυμία σας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μια μπερδεμένη κατάσταση σε οικονομικά ζητήματα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ- ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι σχετικώς πιο ήπια και δίνει έμφαση στις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν καλύτερες μέρες οπότε οπλιστείτε με υπομονή, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις και αποφύγετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και πιέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα είναι σχετικά πιο ήπια δεν προσφέρει όμως πολλές ευκαιρίες ξεκούρασης. Πιθανώς να προκύψουν κάποιες επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ασάφεια και η ρευστότητα των προηγούμενων ημερών είχαν αμφίβολα αποτελέσματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας και κυρίως στα ερωτικά και τα οικονομικά. Η σημερινή μέρα, ωστόσο, είναι σχετικώς πιο ήπια και μπορείτε να τη διαχειριστείτε με μεγαλύτερη άνεση.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Προσέξτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας και το σπίτι σαν ακίνητο. Μπορεί να σας πιάνει νοσταλγία και να θέλετε να μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν ή από το συγγενικό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι μια επιρροή που θα μείνει για πολύ γι’ αυτό μην πέφτετε ψυχολογικά αλλά μην πιέζετε και τον εαυτό σας.