ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο φιλικά ζώδια: Κάνουν νέους κολλητούς με το «καλημέρα»

Pexels

Μερικοί άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να μπουν σε οποιοδήποτε δωμάτιο γεμάτο αγνώστους και να φύγουν με τρεις νέους κολλητούς. Συστήνονται πάντα στο άτομο που θα βρεθεί δίπλα τους σε μια ουρά, τα πηγαίνουν καλά με σχεδόν όλους όσους συναντούν και απλά φαίνονται τόσο σίγουροι για τον εαυτό τους. Αν έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το μυστικό τους, η απάντηση μπορεί να βρίσκεται στον γενέθλιο χάρτη τους.

Tα πιο φιλικά ζώδια είναι προσιτά και ευγενικά. Αφήνουν στην άκρη οποιαδήποτε πεποίθηση, μπορεί να σταθεί στο δρόμο τους για να κάνουν μια νέα γνωριμία, η οποία γιατί όχι μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα υπέροχη φιλία ή σχέση ζωής. Είναι στη φύση τους να λειτουργούν σαν χαμαιλέοντες, πράγμα που πρακτικά σημαίνει ότι μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν βρεθούν και να μετατρέψουν την γύρω τους ενέργεια, στην απόλυτη αρμονία. Εξαιτίας αυτού, τείνουν να χτίζουν σχέσεις γρήγορα.

Ποια είναι λοιπόν τα 3 πιο φιλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου; 

Τα 3 πιο φιλικά ζώδια: Pexels

Tα πιο φιλικά ζώδια: Λέων

Ο φλογερός Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, ο οποίος δίνει σε αυτό το ζώδιο μια πολύ ζεστή και φιλική διάθεση. Τα λιοντάρια του ζωδιακού κύκλου, είναι εκ φύσεως εξωστρεφή, γεμάτα αυτοπεποίθηση και ευγενικά. Παρά το γεγονός ότι λατρεύουν να είναι το επίκεντρο της προσοχής, είναι πολύ πιστοί και γενναιόδωροι με τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Στην αστρολογία, ο Λέων κυβερνά τον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης και της δημιουργικότητας, επομένως θέλουν όλοι γύρω τους να περνούν καλά και να αισθάνονται το ίδιο είτε είναι στενοί φίλοι, είτε είναι άγνωστοι.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν επίσης εξαιρετικές κοινωνικές ικανότητες και τα πηγαίνουν πολύ καλά με τους άλλους. Είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα πιο γοητευτικά και ερωτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Οι Ζυγοί αντιπροσωπεύονται από μία ζυγαριά, επομένως φροντίζουν για τη διατήρηση της ειρήνης και της αρμονίας. Δεν θα βρεις ποτέ έναν Ζυγό να προσπαθεί να δημιουργήσει δράμα στο περιβάλλον του. Κυβερνούν επίσης τον έβδομο οίκο των συνεργασιών, οπότε η σύνδεση με τους άλλους έρχεται με φυσικό τρόπο.

Τα πιο φιλικά ζώδια: Τοξότης

Ο Τοξότης δεν παίρνει τα πράγματα πολύ στα σοβαρά και γενικά του αρέσει να περνάει καλά. Ως ζώδια της φωτιάς που κυβερνάται από τον τυχερό και γενναιόδωρο Δία, οι Τοξότες είναι πολύ εξωστρεφείς, πάει με τη ροή των πραγμάτων και είναι εξαιρετικά αισιόδοξοι. Είναι γνωστοί για την εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ τους και τείνουν να γίνονται η ψυχή του πάρτι με όποιον κι αν είναι. Οι Τοξότες λατρεύουν να ταξιδεύουν και να εξερευνούν τον κόσμο και ένα μεγάλο μέρος αυτού, είναι να γνωρίζουν νέους ανθρώπους. Είναι επίσης πολύ ανοιχτόμυαλοι. Γεγονός που βοηθάει τους ανθρώπους να χαλαρώνουν, όταν τους γνωρίζουν για πρώτη φορά.