ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη σχηματίζει χιαστί όψη με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες λίγο πριν βγει από τον Λέοντα δημιουργώντας ένταση στις επαφές μας.Τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Από τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο η μέρα θα έχει μια πιο πρακτική κατεύθυνση και η ένταση θα εξασθενήσει.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε όψη με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες δημιουργεί περισσότερο άγχος ή ένταση όχι απαραίτητα γιατί θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος αλλά γιατί μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση και θυμός που έχετε συσσωρεύσει εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι δεν σας αρέσει δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας, όχι με το συνήθη επιθετικό τρόπο αλλά με λίγη διπλωματία και ευελιξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες σάς βρίσκει ίσως πιο αγχωμένους πιθανώς και με μια πιο «παρασκηνιακή» κατάσταση.Το να κάνετε ότι δεν το βλέπετε είναι σαν να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τη δυσκολία ανάμεσά σας. Χωρίς επιθετική διάθεση αλλά με πρόθεση να ειπωθούν αλήθειες, πλησιάστε το άτομο με το οποίο μπορεί να έχετε πρόβλημα ώστε να ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας να βελτιωθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Λέοντα μέχρι το απόγευμα δίνει επικοινωνιακή διάθεση στη μέρα. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά αυτή τη στιγμή να λείπουν οι κατάλληλοι πόροι προκειμένου να τα κάνετε πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν αλλάζει στην πορεία. Τώρα όμως μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο φτάνει το πόδι σας και σαφώς μη στηρίζεστε σε βοήθειες άλλων. Σήμερα προσοχή και στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή φίλους κι αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που ολοκληρώνεται σήμερα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κάπως εκρηκτική κυρίως όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο στη δική σας δουλειά. Αν το δείτε με την απαραίτητη ψυχραιμία και δεν το θεωρήσετε επίθεση ή κακή κριτική τότε μπορεί όντως να επωφεληθείτε από κάτι που θα ακούσετε. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι. Το ίδιο ισχύει και με τις οικογενειακές σας σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Με τάσεις φυγής η σημερινή μέρα κι αυτό γιατί μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς σας ή να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας και να σας καταπιέζει αυτή τη στιγμή και δεν μπορείτε να το επιλύσετε. Φανείτε προσεκτικοί και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να κάνετε κάποια παρατήρηση σε κάποιον και να το πάρει πολύ προσωπικά δημιουργώντας ένα επεισόδιο που δεν θα επιθυμούσατε να αντιμετωπίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σύγχυση μπορεί να σας δημιουργεί η σημερινή μέρα καθώς κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο ίσως έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά αλλά είστε κάπως πιο καχύποπτοι απέναντι του, χωρίς να ξέρετε αν πρέπει να το εμπιστευθείτε. Μπορεί επίσης να υπάρχει ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η Αφροδίτη από το ζώδιό σας έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και άρα είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας είτε στη δουλειά είτε σπίτι ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Ορθώστε το ανάστημά σας αλλά με τρόπο, ηρεμία και χωρίς να μπλέκετε στα δράματα των άλλων. Διατηρήστε τα όρια σας με κάθε τρόπο. Όσο κι αν «βράζετε» από θυμό βρείτε άλλη διέξοδο για να τον εκφράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα και κυρίως στη δουλειά, τις σχέσεις, αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι θετικό για τον εαυτό σας; Μήπως μπροστά στις φιλοδοξίες και την ανάγκη σας για αναγνώριση θυσιάζετε κάθε μέρα λίγη από την πνευματική ή ψυχική σας ισορροπία. Όλα αυτά είναι καλό να τα σκεφτείτε σήμερα και αύριο και ενδεχομένως να προσπαθήσετε κάπως να αλλάξετε κάποιες συμπεριφορές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια ερωτική ή φιλική σχέση ειδικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιείτε. Ίσως λοιπόν πρέπει αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή τη σχέση ή να νιώθετε θυμό, να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. Η όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να αφορά και τη σχέση με ένα σας παιδί αν είστε γονείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο και τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστα αν δεν υπήρχε στην γωνία ένας Πλούτωνας που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και θυμό. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά τον σύντροφό σας ή έναν στενό συγγενή. Αντί να το κρύψετε κάτω από το χαλάκι το πρόβλημα προσπαθήστε να το επιλύσετε επιτόπου. Για κάποιους από σας δρομολογούνται εξελίξεις στα επαγγελματικά αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας, χρειάζεται να προσέξετε ιδιαιτέρως σε αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους, την «κοινωνική κριτική» στην οποία θα συμμετέχετε ενδεχομένως και μυστικά. Εννοείται ότι είναι από τις μέρες που δεν πρέπει να αποκαλύψετε μυστικά δικά σας ή άλλων ενώ μπορεί να υπάρξει μια ρωγμή στην εμπιστοσύνη που μπορείτε να έχετε σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας.Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μάχες άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να σας ζορίσει λίγο περισσότερο σε οικονομικά θέματα ή σε σχέση με τα θέματα του πολύτιμου χρόνου σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε ας πούμε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει στη δουλειά ή ως χάρη σε κάποιον κι όλο αυτό μολονότι μπορεί να το δεχτείτε αρχικά στην πορεία να το μετανιώσετε γιατί καταπιέζεστε. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα για να μην χαλάσετε πολύ χρόνο σε κάτι που είναι παρελθόν και δεν αλλάζει πλέον.