ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρωί η Αφροδίτη συναντά σε τρίγωνο τον Ουρανό, δίνοντας διάθεση για πειραματισμούς και μας καλεί να σκεφτούμε αντισυμβατικά προκειμένου να βρούμε λύσεις ή ικανοποίηση στα θέματα μας. Η όψη αυτή πολλές φορές συνδέεται και με απρόβλεπτες και ευχάριστες καταστάσεις, γνωριμίες ή ξαφνικά δώρα.

Η Σελήνη εξακολουθεί το σύντομο ταξίδι της στον Καρκίνο μέχρι πολύ αργά το βράδυ στις 23:38 που θα περάσει στον Λέοντα. Από τις 18:57 θα είναι σε φάση κενής πορείας οπότε εκμεταλλευτείτε τις ώρες μέχρι το απόγευμα που θα είναι πιο παραγωγικές και μη φορτώνετε με υποχρεώσεις τις βραδινές ώρες που προσφέρονται για χαλάρωση.

ΚΡΙΟΣ

Καλώς ή κακώς θα χρειαστεί να θυσιάσετε κάποιες ώρες ξεκούρασης για να ασχοληθείτε με τα «πρέπει» της δουλειάς ή του σπιτιού και της οικογένειας. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να εκβιάσετε μια κατάσταση σε μια σχέση. Με το υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη που ίσως αφορά στα οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Eίναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας κι ακόμη κι αν έχετε κάποιες υποχρεώσεις θα βγουν πιο εύκολα. Ακόμη είναι μια καλή μέρα αν θέλετε να ανανεώσετε το στυλ σας κάνοντας μια αγορά για τη γκαρνταρόμπα σας ή ένα νέο κούρεμα. Σε γενικές γραμμές θα έχετε θετική ανταπόκριση από τους άλλους στην επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Mε τη λιτή Αφροδίτη στην Παρθένο μπορείτε να απαλλαχθείτε από ό,τι περιττό πιάνει απλά χώρο ή από ενθύμια, παλιά αντικείμενα που δεν έχουν καμία χρηστικότητα ούτε καν ως θέαμα. Δεν λέω να πετάξετε τις αναμνήσεις σας, απλά να μην ζείτε σε ένα πολύ «φορτωμένο» χώρο που δεν σας επιτρέπει ούτε να κινηθείτε ελεύθερα ούτε να αναπνεύσετε καθαρά ούτε επίσης να εμπνέεστε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να νιώθετε ότι ο σύντροφος σας δεν σας δίνει αρκετή από την προσοχή ή δεν εκδηλώνει όπως θα θέλατε τα συναισθήματα του. Ή μπορεί να νιώθετε παραγκωνισμένοι σε μια συνεργασία. Γνώμη μου είναι να μην πιέσετε πολύ τα πράγματα γιατί μπορεί να κατηγορηθείτε πάλι για γκρίνιες ή ότι κάνετε την τρίχα τριχιά.

ΛΕΩΝ

Ένα υπέροχο τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό όμως μπορεί να σας δώσει μια ξαφνική έμπνευση για ένα δημιουργικό σχέδιο, ή μια επιχειρηματική δράση ή ακόμη μπορεί να δεχτείτε ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένατε μια πρόταση για δουλειά που πιθανώς θα σας αρέσει. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο εξερευνήστε λίγο περισσότερο τις προοπτικές των οικονομικών και των επαγγελματικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα υπέροχο τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ουρανό στον Ταύρο, δίνει ξεχωριστή λάμψη στη μέρα αγαπητοί μου Παρθένοι. Υπόσχεται από φλερτ και εκδηλώσεις έρωτα και αγάπης για κάποιους μέχρι απίθανες εξόδους ή ωραίες δημιουργικές στιγμές με φίλους. Καλά θα κάνετε λοιπόν να χαρείτε μια τέτοια συνθήκη, γιατί γενικά σπανίζει μέσα στο μήνα, ειδικά από τις επόμενες ημέρες που θα φιλοξενείτε σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία τον κυβερνήτης σας, Ερμή.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Το μυαλό σας θα γυρίζει συνέχεια γύρω από τα επαγγελματικά ή γύρω από τα οικογενειακά σας θέματα που σας πιέζουν ή εκεί που πάτε να ηρεμήσετε ένα τηλεφώνημα, ένα μέιλ θα σας αποσυντονίζει. Όμως ένα πολλά υποσχόμενο τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη, τον κυβερνήτη του ζωδίου σας και τον Ουρανό, μπορεί να φέρει και κάποιες ευχάριστες στιγμές μέσα στη μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό δίνει στη μέρα μια ξεχωριστή αύρα ιδιαίτερα στον τομέα των σχέσεων για σας τους Σκορπιούς. Είναι ευκαιρία λοιπόν να ανανεώσετε λίγο την σχέση σας, αν είστε μόνοι-ες να βγείτε, να φλερτάρετε μιας και αυτή η όψη ευνοεί τους κεραυνοβόλους έρωτες. Ευνοεί βέβαια και τις σχέσεις από απόσταση ή τις μοντέρνες σχέσεις των κοινωνικών δικτύων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης από την Παρθένο προς τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να σας δώσει εξαιρετικές ιδέες ανανέωσης στον τομέα της καριέρας και για κάποιους θα μπορούσε να είναι και μια ξαφνική πρόταση για δουλειά που θα τους ενδιαφέρει ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ή ακόμη μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας θετικής κριτικής από κάποιον προϊστάμενο, έναν πελάτη σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τρίτη με τη Σελήνη στον Καρκίνο απέναντι από τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας δείχνει αρκετά κουραστική εκ πρώτης όψεως ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο από την άλλη φαίνεται ότι μπορεί να σας δώσει και κάποια ικανοποίηση σε προσωπικό επίπεδο. Έτσι είτε σε μια ερωτική σχέση, είτε ακόμη και σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, μπορεί να υπάρχει μια ευχάριστη τροπή που να σας ενθουσιάσει και παρά την κούραση και την αγωνία σας να περάσετε όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας δώσει έμπνευση σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά ή αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας μπορεί να χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση για την κοινή σας διαχείριση. Μπορεί να δεχτείτε ξαφνικά βοήθεια από ένα συγγενικό σας πρόσωπο ή να βρείτε μια καλή ευκαιρία που αφορά ένα ακίνητο ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Πέρα από την ερωτική σας ζωή που θα της αφιερώσετε χρόνο, θα σας θυμηθούν φίλοι, συγγενείς, γνωστοί και θα έχουν να σας προτείνουν κάτι. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να πείτε «ναι» σε όλους και όλα και θα πρέπει να κάνετε αυτό που λέει η Αφροδίτη στην Παρθένο δηλαδή να είστε επιλεκτικοί.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/09/2022 – 25/09/2022

Γεννημένοι ανάμεσα στην Παρθένο και στον Ζυγό: Το μεταίχμιο της ομορφιάς