ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/08

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 20 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει σε όλη την διάρκεια του σαββατοκύριακου στο ζώδιο των Διδύμων, στρώνοντας κόκκινο χαλί στον Άρη που αποχωρεί από τον Ταύρο το Σάββατο για να περάσει στους Διδύμους. Αυτή δεν είναι μια συνήθης αλλαγή ζωδιακής θέσης για τον πλανήτη της δράσης, της ενέργειας και της έντασης. Συνήθως η παραμονή του σε κάθε ζώδιο δεν ξεπερνά τον ενάμιση με δύο μήνες. Στους Διδύμους όμως θα παραμείνει κατά παρέκκλιση 7 μήνες μέχρι τις 25/3/2023 εξαιτίας και της ανάδρομης πορείας του. Για την επιρροή του Άρη από τους Διδύμους σε σχέση με το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας, σας έχω ιδιαίτερο άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Η Σελήνη το Σάββατο σχηματίζει υπέροχες όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη που μας κάνουν πιο θετικούς στην επικοινωνία μας με τους άλλους, πιο πρόθυμους να ανακαλύψουμε νέες εμπειρίες, να ταξιδέψουμε, να φλερτάρουμε, να διασκεδάσουμε. Το μότο της ημέρας είναι «ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί» κι αυτό μας απελευθερώνει κάπως, καθώς αντί να ανησυχούμε συνέχεια για όλα, εστιάζουμε στο να βρούμε λύσεις και είναι πιο εύκολο να τις βρούμε φυσικά.

ΚΡΙΟΣ

Μια θετική μέρα στο σύνολο της είναι το Σάββατο αγαπητοί Κριοί, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους σας ταιριάζει ιδιαίτερα ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας και δημιουργώντας πιο ευχάριστα συναισθήματα. Προσπαθήστε να κανονίσετε κάτι με φίλους για να χαλαρώσετε τις βραδινές ώρες, να κάνετε μια βόλτα, να αλλάξετε παραστάσεις και γενικώς να ασχοληθείτε περισσότερο με ό,τι σας ευχαριστεί. Η Σελήνη σχηματίζει μόνο αρμονικές όψεις με την Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Δία στο ζώδιο σας ευνοώντας επαφές, φλερτ, νέες γνωριμίες, την εκδήλωση των συναισθημάτων σας. Το Σάββατο είναι όμως και μια ιδιαίτερα σημαντική μέρα για σας καθώς ο κυβερνήτης σας, Άρης, προχωρά στους Διδύμους σε ένα ζώδιο που θα μείνει για 7 ολόκληρους μήνες δίνοντας δύναμη στη φωνή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πρακτικά θέματα της καθημερινότητας αλλά και τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν το Σαββατοκύριακο αγαπητοί Ταύροι. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα ίσως πρέπει να δείτε λίγο λεπτομερώς το ισοζύγιο εσόδων και εξόδων σας για να κανονίσετε το πρόγραμμα σας. Παρόλα αυτά το Σάββατο η Σελήνη σχηματίζει μόνο θετικές όψεις και μπορεί να σχεδιάσετε ένα όμορφο πρόγραμμα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να σας βγει χωρίς απρόοπτα. Το Σάββατο είναι και η πρώτη μέρα μετά την 4η Ιουλίου που θα σας βρει χωρίς την ενοχλητική πίεση του Άρη στο ζώδιο σας. Πράγματι ο Άρης μετακομίζει στους Διδύμους κι αυτή τη φορά θα κάνει στάση σε αυτό το ζώδιο για 7 ολόκληρους μήνες επηρεάζοντας κυρίως επαγγελματικά και οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σε όλη την διάρκεια του σαββατοκύριακου κάνει τα δικά σας προσωπικά θέματα προτεραιότητα προσθέτοντας όμως λίγο περισσότερο άγχος ή ανησυχία. Από την άλλη μπορεί να δυσκολεύεστε με τη ρουτίνα και θα προτιμούσατε να κάνετε κάτι διαφορετικό για να σας φτιάξει τη διάθεση. Το Σάββατο με τις θετικές όψεις του Ερμή προς τον Δία και την Αφροδίτη προσφέρεται για εξόδους, βόλτες, εκδρομές, για να δείτε φίλους και να κάνετε ίσως και νέες γνωριμίες. Το Σάββατο αυτό όμως είναι ίσως το πιο σημαντικό όλου του καλοκαιριού για το ζώδιο σας καθώς υποδέχεστε τον Άρη που θα μείνει ούτε λίγο ούτε πολύ για 7 ολόκληρους μήνες στο ζώδιο σας. Αυτό σίγουρα θα αλλάξει πολλά από τα δεδομένα σας, θα ενισχύσει τις φιλοδοξίες και την αυτοπεποίθησή σας αλλά μπορεί κάποιες στιγμές να σας προβληματίσει κιόλας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου στους Διδύμους, δίνοντας μια πιο κλειστή διάθεση στις μέρες αυτές αλλά και μια τάση φυγής από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είναι αλήθεια πως και το φετινό καλοκαίρι είναι κουραστικό από κάθε άποψη από την άλλη δεν πρέπει να ξεχνάτε και πόσα έχετε καταφέρει. Ασχοληθείτε με την υγεία σας, την φυσική σας κατάσταση. Βρείτε τον κατάλληλο γιατρό ή θεραπευτή για να βάλετε σε νέες βάσεις την φροντίδα του εαυτού σας. Κοιμηθείτε λίγο περισσότερο. Δείτε το πρόγραμμα σας και πως μπορείτε να το κάνετε λίγο πιο χαλαρό ώστε να έχετε χρόνο για σας τους ίδιους. Απλά προσπαθήστε να μην είστε ιδιαίτερα αυστηροί τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους άλλους. Κι αυτή δεν είναι μια συμβουλή μόνο για το γουηκέντ αγαπητοί μου Καρκίνοι αλλά και για τους επόμενους επτά μήνες καθώς στον τομέα που σχετίζεται με τη φυσική σας κατάσταση εισέρχεται σήμερα ο Άρης. Ο Άρης προχωρά στους Διδύμους και κατά παρέκκλιση θα παραμείνει 7 μήνες σε αυτό το ζώδιο.

ΛΕΩΝ

Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων  και θα βοηθά αρκετά στη διάθεση σας ενώ θα είστε και πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς. Ιδιαίτερα το Σάββατο που σχηματίζει υπέροχες όψεις με τον Δία στον Κριό και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα σας προσελκύουν άτομα με διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σας πιθανώς κι άτομα μιας άλλης κουλτούρας ή και εθνικότητας. Εξαιρετική μέρα για εκδρομές, ταξίδια, εξόδους με φίλους, για να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε. Το Σάββατο είναι όμως σημαντικό και για ένα ακόμη λόγο. Ο Άρης σταματά την πολιορκία του προς το ζώδιο σας από τον Ταύρο και εισέρχεται στους φιλικούς σας Διδύμους θέση που θα κρατήσει για τους επόμενους 7 μήνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη, στο σύντομο ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων αυτό το Σαββατοκύριακο δημιουργεί μεγαλύτερη ανησυχία κυρίως σε θέματα που αφορούν στην πορεία της καριέρας σας. Ενδεχομένως να έχετε ένα πιο φορτωμένο πρόγραμμα αν έχετε επιστρέψει από τις διακοπές σας ή ακόμη κι αν είστε διακοπές το μυαλό σας να τρέχει σε επαγγελματικές εκκρεμότητες.  Τα θέματα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών θα είναι προτεραιότητα όχι όμως μόνο ένα γουηκέντ αλλά για τους επόμενους επτά μήνες. Βλέπετε στον τομέα αυτό που κυβερνάται από τους Διδύμους προχωρά σήμερα ο Άρης. Ο λόγος της παρατεταμένης παραμονής του είναι η ανάδρομη πορεία του που θα ξεκινήσει από το τέλος Οκτωβρίου.

ΖΥΓΟΣ

Από τις πιο θετικές μέρες της εβδομάδας το Σάββατο καθώς σας επιτρέπει ευελιξία κινήσεων και βοηθά και τη διάθεση σας να κινείται σε πιο φωτεινά χρώματα. Η ανάλαφρη και επικοινωνιακή  ενέργεια της Σελήνης στους Διδύμους σας ταιριάζει και δεν θέλετε να χάσετε λεπτό από τη μέρα σας χωρίς να το εκμεταλλευτείτε. Χωρίς να ανακαλύψετε ας πούμε κάτι καινούριο, χωρίς να δείτε ένα νέο μέρος ή να κάνετε μια τολμηρή επιλογή. Εξαιρετική μέρα το Σάββατο και για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας και να απολαύσετε την παρέα των φίλων σας. Μολονότι και το φετινό καλοκαίρι δεν είναι το πιο άνετο της ζωής σας, κάπου βαθιά μέσα σας σιγοκαίει η ελπίδα ότι τα πράγματα στο μέλλον θα φτιάξουν. Η αλήθεια είναι ότι η είσοδος του Άρη στους Διδύμους σε μια θέση υποστηρικτική προς το δικό σας ζώδιο θα βοηθήσει αρκετά στους επόμενους 7 μήνες.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς η αέρινη και ευμετάβλητη ενέργεια της Σελήνης στους Διδύμους είναι κάπως πιο ασταθής και δημιουργεί μέσα σας μεγαλύτερη νοητική ανησυχία καθώς ίσως νιώθετε ότι δεν έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Παρόλα αυτά το Σάββατο καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον 8ο ηλιακό σας οίκο και σχηματίζει μόνο θετικές όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη είστε σε διάθεση να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια και να εξερευνήσετε και πιο σκοτεινά μονοπάτια που τόσο σας αρέσουν. Το Σάββατο είναι εξαιρετική μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες ή με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον όχι απαραίτητα για δουλειά αλλά για να τα πείτε ίσως μετά διακοπές και να περάσετε ευχάριστα. Από την άλλη είναι μια έντονη μέρα και σε ερωτικό επίπεδο. Το Σάββατο προχωρά στους Διδύμους και ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης μια θέση που θα κρατήσει για τους επόμενους 7 μήνες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη κινείται όλο το Σαββατοκύριακο απέναντι σας στους Διδύμους, δίνοντας ιδιαίτερα το Σάββατο που σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη ένα πιο κοινωνικό τόνο και σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες για επαφές με άλλους. Συνήθως η ενέργεια της Σελήνης στους Διδύμους σας αρέσει και σας ταιριάζει αφού ενεργοποιεί και την ερωτική σας ζωή κάτι που μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερα όσοι είστε σε αναζήτηση σχέσης και θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες και να φλερτάρετε. Από σήμερα απέναντι σας περνά ο Άρης στους Διδύμους στο ζώδιο που θα ξεχειμωνιάσει αφού θα μείνει για τους επόμενους 7 μήνες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο είναι μια μέρα που φαίνεται ότι θα ξοδέψετε πολλή από την ενέργεια σας για να ασχοληθείτε είτε με τα του «οίκου» σας είτε με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις σας. Συνήθως η Σελήνη στους Διδύμους  δημιουργεί  κάποια ρευστότητα ή απρόοπτα γι’ αυτό να είστε έτοιμοι να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας, να είστε πιο αυθόρμητοι στις αντιδράσεις και να προσπαθείτε να προσαρμοστείτε σε ό,τι συμβαίνει χωρίς να το κάνετε θέμα. Από σήμερα όμως στους Διδύμους παίρνει θέση και ο Άρης όπου και θα μείνει για τους επόμενους 7 μήνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετικό και ιδιαίτερα ευχάριστο το Σάββατο αγαπητοί Υδροχόοι, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Δία και την Αφροδίτη. Η αστρολογική αυτή συνθήκη σας ταιριάζει πολύ,  σας χαλαρώνει και σας ευνοεί να ασχοληθείτε κυρίως με αυτά που αγαπάτε και σας ευχαριστούν είτε είναι η παρέα σας, είτε τα παιδιά σας, ένα χόμπι, ένα δημιουργικό σας σχέδιο, ο σύντροφός σας. Εξαιρετική μέρα για εξόδους, εκδρομές, φλερτ και γνωριμίες. Το Σάββατο είναι και για ακόμη ένα σημαντικό λόγο μια ευχάριστη μέρα. Ο Άρης αποχωρεί από τον Ταύρο και σταματά να σας πιέζει. Προχωρά στους φιλικούς σας Διδύμους και υπόσχεται να αναζωογονήσει την προσωπική σας ζωή και να σας στηρίζει για τους επόμενους 7 μήνες που θα μείνει σε αυτή τη θέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη σε μια σχετικά άβολη θέση προς το δικό σας ζώδιο από τους Διδύμους, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα πιο προσωπικά σας το Σαββατοκύριακο και αυτό αφορά  επίσης και τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Αν έχετε επιστρέψει από διακοπές ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το σπίτι σας. Αν βαρεθήκατε να βλέπετε τα ίδια και τα ίδια τα τελευταία χρόνια που όλοι έχουμε περάσει απείρως περισσότερο χρόνο κλεισμένοι μέσα, μήπως κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στα χρώματα ή τα υφάσματα για να ανανεώσετε το χώρο που μένετε; Δεν είναι ανάγκη να τινάξετε το πορτοφόλι σας στον αέρα κάνοντας ακριβές αγορές αλλά να είστε πιο δημιουργικοί και να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει. Το Σάββατο είναι όμως μια σημαντική μέρα για σας γιατί έχουμε την είσοδο του Άρη στους Διδύμους. Ο Άρης θα μείνει σε αυτό το ζώδιο πολιορκώντας το δικό σας για τους επόμενους 7 μήνες μέχρι το τέλος Μαρτίου του 2023.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 11/08/2022 έως τις 05/09/2022: Φλογερά συναισθήματα και πάθη

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12/08/2022: Ποια ζώδια θα πρωταγωνιστήσουν με το Αυγουστιάτικο φεγγάρι

Τα 10 κορυφαία λάθη που κάνουν οι Λέοντες στις σχέσεις τους