ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 20 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ήλιος και η Σελήνη δημιουργούν όψεις με τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της δύναμης, της εξουσίας, των χειρισμών, του παρασκηνίου, της διαφθοράς, των καταστροφών. Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό μέχρι τις βραδινές ώρες και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες και η Σελήνη ενεργοποιεί με το πέρασμα της αυτή την όψη.

Η μέρα δεν είναι ανέμελη και χαλαρή καθώς η επικαιρότητα διακρίνεται από ένταση. Σε προσωπικό επίπεδο είναι μία μέρα στην οποία πρέπει να επιλέξουμε τις μάχες που θα δώσουμε προσεκτικά. Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ζυγοί θα προβληματιστούν περισσότερο.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανό είναι να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τη δουλειά ή την οικογένειά σας. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Καρκίνου και τον τομέα της οικογένειας και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω από τον τομέα της καριέρας συγκρούονται και επηρεάζουν όλη την ημέρα. Αποφύγετε τους διαξιφισμούς με πρόσωπα από τη δουλειά και βάλτε, ευγενικά, όρια σε όποιον χρειάζεται. Επιπλέον ελέγξτε τις πληροφορίες που λαμβάνετε γιατί μπορεί να κρύβονται ιδιοτελή κίνητρα πίσω από αυτές.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Μία έντονη μέρα είναι η σημερινή. Η αντίθεση Ήλιου και Ποσειδώνα αφορά περισσότερο τις επικοινωνίες σας. Ίσως γίνεστε χωρίς να το καταλαβαίνετε ιδιαίτερα αιχμηροί στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους ιδιαίτερα όταν εκφράζετε απόλυτα τις απόψεις σας. Προσέξτε πολύ τι λέτε αλλά και πως το λέτε ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Φιλτράρετε επίσης όσα ακούτε γιατί ίσως κρύβουν κίνητρα που δεν είναι ορατά με την πρώτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα συναισθήματά σας αναμοχλεύονται σήμερα και οι ανασφάλειές σας βγαίνουν προς τα έξω. Ίσως σας επιβαρύνει το άγχος για τα οικονομικά, ίσως και η σχέση με τον σύντροφό σας. Πιθανώς να έχετε μαζέψει το προηγούμενο διάστημα κάποια παράπονα και να βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να μπλεχτείτε σε αντιπαραθέσεις με άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Το βράδυ θα είναι πιο ήσυχο.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απαιτητική είναι η Τετάρτη ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Η αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα ίσως σας κάνει να νιώθετε ότι κάποιοι σας χρησιμοποίησαν για να επιτύχουν δικούς τους σκοπούς ή σας φέρθηκαν με αχαριστία. Αν το πρόβλημα είναι με έναν άνθρωπο που αγαπάτε έχετε στο μυαλό σας ότι δεν πρέπει να νικήσει ο εγωισμός σας, αλλά η σχέση. Αν πρόκειται για άλλο άτομο, τότε πιθανώς να μην μπορείτε να συγκρατήσετε κι εσείς τον δικό σας θυμό και να έχετε εκρήξεις.

ΛΕΩΝ

Η Τετάρτη είναι κουραστική για τους περισσότερους, καθώς η δουλειά ή άλλες υποχρεώσεις φαίνεται να σας βαραίνουν. Δεν είναι απίθανο να έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες τοξικές καταστάσεις στο χώρο εργασίας που θα πρέπει να διαχειριστείτε. Μπορεί να σκέφτεστε μια ανοιχτή προσέγγιση στο θέμα αλλά μπορεί να νιώθετε κι άβολα. ‘Όπως και να έχει το να κάνετε τους αδιάφορους σίγουρα δε θα λύσει κάποιο σας πρόβλημα. Ίσως όμως χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο προτού δράσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως νιώθετε πιεσμένοι να πάρετε αποφάσεις ή να διχάζεστε σε σχέση με τις προσδοκίες των άλλων στη δουλειά κι όσα θέλετε να κάνετε. Μπορεί να νιώθετε ότι αν μείνετε πιστοί στα δικά σας σχέδια να αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τους άλλους, ωστόσο σκεφτείτε ότι αυτό μπορεί να είναι δικές σας φοβίες κι όχι η πραγματικότητα. Ακόμη μπορεί να σας βγαίνουν διάφορες φοβίες σε σχέση με την υγεία σας. Από το βράδυ κι έπειτα θα είστε πιο ήρεμοι.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι στο ζώδιο σας σήμερα σχηματίζοντας δύσκολες όψεις με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει σε κόντρα την προσωπική σας ζωή και τις ανάγκες της οικογένειας. Αν και οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται αυτό σας κάνει να γεμίζετε ασφυκτικά τις ώρες της μέρας σας και να μην έχετε χρόνο να κάνετε όσα επιθυμεί η καρδιά σας. Ίσως επίσης βρεθείτε για άλλη μια φορά να κάνετε το διάμεσο ανάμεσα σε αντιτιθέμενες πλευρές στο σπίτι σας ή στη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα θέματα των σχέσεων, προσωπικών κι επαγγελματικών είναι κυρίαρχα και σας προκαλούν μεγαλύτερη ένταση. Καλώς ή κακώς πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι όσο περισσότερο προσπαθείτε να ελέγξετε μια κατάσταση, δημιουργώντας εξαρτητικές σχέσεις, τόσο στο τέλος θα μένετε απογοητευμένοι. Η σημερινή μέρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Να σας δείξει πλευρές μιας σχέσης που τα πράγματα ξέφυγαν κι έγιναν τοξικά, τόσο για σας όσο και για τους άλλους, εξαιτίας της ανάγκης σας για έλεγχο.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τετάρτη δίνει έμφαση στα οικονομικά. Ίσως κάποιος προσπαθεί να σας πείσει για μια οικονομική ευκαιρία αλλά δεν νιώθετε πολύ δεκτικοί. Μπορεί να είναι μια ενστικτώδης προσέγγιση. Ή μπορεί να νιώθετε, ότι αυτό που προσπαθούν να σας πείσουν ότι είναι προς όφελος σας, τελικά αφορά κάποιου άλλου το συμφέρον. Ίσως επίσης να νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε λίγο από τις πολλές επαφές και κοινωνικότητες. Δεν χρειάζεται να απολογηθείτε σε κανένα αν νιώθετε έτσι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ιούλιος μέχρι τώρα σας έβαλε στα βαθιά των σχέσεων και η σημερινή μέρα το κάνει ακόμη πιο έντονο. Ο Πλούτωνας αναφέρεται σε τακτικές ελέγχου, χειριστικές συμπεριφορές και σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Το θέμα βέβαια είναι ποιος προσπαθεί να ελέγξει ποιον σε αυτή την περίπτωση. Αν προσπαθείτε να «σώσετε» κάποιον ενήλικα με αυτοκαταστροφική συμπεριφορά δείτε και τα δικά σας κίνητρα. Μήπως αποφεύγετε τα δικά σας προβλήματα; Βάλτε όρια στις σχέσεις σας.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απαιτητική η Τετάρτη με τις Πλουτώνιες όψεις της που μπορεί να σας δημιουργήσουν μεγαλύτερη εσωτερική ένταση. Οι υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο, στη δουλειά, στο σπίτι από τη μια κι από την άλλη η χαλαρότητα του καλοκαιριού σας διχάζουν. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει σε κόντρα τη δουλειά και τις υποχρεώσεις με την ξεκούραση και την αυτοφροντίδα. Τελειώστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε με εκκρεμότητες και προσπαθήστε να ξεκλέψετε περισσότερο χρόνο για σας τους ίδιους.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Πλουτώνιες όψεις είναι κυρίαρχες σήμερακι έτσι εκεί που μπορεί να νιώθατε ότι τα πράγματα ησυχάζουν κάπως, έχετε πάλι μια αίσθηση ότι δεν πατάτε σε στέρεο έδαφος. Από τη μια μπορεί να νιώθετε μπουχτισμένοι από άτομα του περιβάλλοντος σας που απομυζούν την ενέργεια σας. Σήμερα πρέπει κάπως να προφυλάξετε τον εαυτό σας από χειριστικά παιχνίδια άλλων, ανταγωνισμούς και παιχνίδια εξουσίας. Μην πάρετε τα πράγματα προσωπικά αφήστε στην άκρη την ανάγκη να τους σώσετε όλους.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Χείρωνας: Τα τραύματα και η λύτρωση

Ερμής στον Λέοντα: Από 19/07/2022 έως 04/08/2022 ο λόγος μας έχει δύναμη

Άρης στον Ταύρο 05/07/2022 – 20/08/2022: Τι συμβολίζει και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια