ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 13 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας δημιουργώντας πιο κυκλοθυμική διάθεση και χρωματίζοντας με πιο συναισθηματικό τρόπο την έκφραση μας. Οι θετικές της όψεις προς τον Ουρανό και την Αφροδίτη μπορεί να δώσουν μια πιο δημιουργική διάσταση στη μέρα μας και κάνουν σαφώς πιο ευχάριστες και τις επαφές μας με τους άλλους.

Ο Ερμής συναντά τον Δία σε θετική όψη εξαγώνου σήμερα, μια ιδιαίτερα βοηθητική όψη σε θέματα επικοινωνίας και επαφών δίνοντας μας την απαραίτητη δόση αισιοδοξίας αλλά και μια πιο ανοιχτόμυαλη προσέγγιση σε ό,τι σκεφτόμαστε.

ΚΡΙΟΣ

Η Δευτέρα είναι μια πολύ δυνατή μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κυνηγήσετε ίσως κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις με συνεργάτες ή μελλοντικούς συνεργάτες. Είναι ακόμη μια καλή μέρα για να δείτε τους λογαριασμούς που έχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αν ανταποκρίνονται σε αυτό που θέλετε ή αν τους χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς λόγους αν εκφράζουν ή αντανακλούν σωστά τη δουλειά και το προφίλ σας σαν επαγγελματία.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Eίναι μέρα που μπορεί να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή να κάνετε κουβέντα για οικονομικά και να προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία. Μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια ευκαιρία σε αυτό το τομέα που καλά θα κάνετε να τη σκεφτείτε με γρήγορα αντανακλαστικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε ρίσκο ή να είστε παρορμητικοί απλώς να έχετε πιο γρήγορες αντιδράσεις απ’ ό,τι συνήθως. Ούτως ή άλλως δεν γίνεται να μην δείτε τις λεπτομέρειες όσων συζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια μέρα που θα είστε υπερευαίσθητοι σε σχόλια και αντιδράσεις ατόμων στο περιβάλλον σας με τη Σελήνη στους Ιχθύς και μπορεί να ξεσπαθώσετε επειδή κάποιος σας είπε κάτι που μπορεί να πάρετε προσωπικά είτε δια ζώσης είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είστε ενεργοί. Χρειάζεται ψυχραιμία γιατί πιθανώς εσείς παίρνετε προσωπικά κάτι και μπορεί να μην ήταν αυτή η πρόθεση του άλλου που το είπε ή το έγραψε. Κοιτάξτε να είστε πρώτα καλοί ακροατές και μετά καλοί ομιλητές.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα που η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σχηματίζει θετικές όψεις με τον Ουρανό και την Αφροδίτη το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε τις σκέψεις σας γιατί μπορεί να βρεθεί κάποιο πρόσωπο να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε κάποιο σχέδιο σας. Σαφώς και δεν είναι μέρα για να απομονώνεστε από τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Αν η κοινωνική σας ζωή χρειάζεται τονωτικές ενέσεις, αν σας έχουν λείψει οι συζητήσεις με τους φίλους σας, η Δευτέρα είναι η κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί τους, να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να κάνετε πιο βαθιές συζητήσεις από αυτές που σας αγγίζουν συναισθηματικά. Από την άλλη είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διασκεδάσετε αλλά και να προωθήσετε και τους στόχους σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής από τους Διδύμους σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Δία στον Κριό και είναι μια μέρα που μπορεί να συζητάτε για επαγγελματικά θέματα. Ή μπορεί να προκύψει ακόμη και μια νέα επαγγελματική πρόταση ή μια πρόταση που σας έγινε το προηγούμενο διάστημα να επανέρχεται για να συζητηθεί. Ενδεχομένως να εκτιμηθούν κάποιες προσπάθειες που κάνετε στο χώρο της δουλειάς και να λάβετε μια υπόσχεση για μια αύξηση στο εισόδημα σας ή να έχετε μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σας αποφέρει καλά και στα οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια πολύ θετική μέρα για να συζητήσετε το μέλλον μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης ή ακόμη και να προχωρήσετε σε μια συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση απολαύσετε μια μέρα χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Εξαιρετική μέρα για επικοινωνία, για να νιώθετε καλύτερα και με το σύντροφο σας ή να κάνετε πλάνα για το μέλλον μαζί του-ης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλά θα κάνετε να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά. Από την άλλη είναι πιθανόν να σας απασχολεί περισσότερο ένα θέμα που άπτεται των οικονομικών σας ή μιας οικονομικής συμφωνίας κι αυτά να χρειαστεί να συζητήσετε με κάποιο άτομο του στενού σας περιβάλλοντος. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ίσως προκύψει μια επαγγελματική πρόταση με ένα καλό οικονομικό κέρδος.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα με το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας στο σύντροφο σας, στους κολλητούς σας, στα παιδιά σας αν είστε γονείς σε κάποιους καλούς συνεργάτες. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας. Δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις. Υπάρχει πάντα και το αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ρίξετε στο σορολόπ αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τις βασικές υποχρεώσεις, ώστε να διαθέσετε το υπόλοιπο του χρόνου στο ταίρι σας ή στους φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκλέψτε λίγη ώρα από το πρόγραμμα σας για να κάνετε κάποιες ασκήσεις ή ένα περπάτημα. Μαγειρέψτε ένα πιο υγιεινό δείπνο. Κάνετε μια μέρα αποχή από το αλκοόλ. Κοιμηθείτε περισσότερο, αφού αυτό και μόνο θα βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να δείχνετε πιο όμορφοι και ήρεμοι. Τη Δευτέρα μπορεί να σας απασχολούν πιο πολύ και τα θέματα της δουλειάς. Ίσως έχετε να κάνετε μια επαγγελματική συζήτηση ή να εξετάζετε προσεκτικά μια πρόταση που πιθανώς σας έχει γίνει.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με ό,τι σας χαροποιεί και σας διασκεδάζει. Μια επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, ένα χαλαρό καφεδάκι με φίλους, ένα ερωτικό ραντεβού είναι ό,τι ευνοείται περισσότερο σε μια πιο ευχάριστη και επικοινωνιακή μέρα για σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε υπερβολές με το φαγητό και το αλκοόλ και φυσικά να είστε συγκρατημένοι και με τα έξοδα. Αν έχετε να κάνετε μια συζήτηση για επαγγελματικά θέματα επίσης η μέρα προσφέρεται για να έχετε θετική απόκριση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ίσως έχετε αποφασίσει να περάσετε κάποιες ώρες με τους δικούς σας ανθρώπους. Από την άλλη μπορεί να αποφασίζετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού για να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα και να περνάτε πιο ευχάριστα. Πιθανώς να σας απασχολούν και κάποια ζητήματα στενών συγγενών σας ή και κάποια θέματα που αφορούν στην οικονομική σας διαχείριση. Με την όψη αυτή αν είστε γεννημένοι Φεβρουάριο είναι πιθανόν να προκύψει και μια καλή πρόταση σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Οι «άκαρδες-οι» του ζωδιακού

Τα 6 πράγματα που θα μας δώσουν χαρά με το θερινό Ηλιοστάσιο και την εποχή του Καρκίνου από τις 21/06/2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 20/06/2022 – 26/06/2022