ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/7

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τρίτη είναι μια μέρα με απρόοπτα, ασταθής και αρκετά νευρική καθώς ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος και ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο μαζί του ολοκληρώνοντας την πορεία του στον Καρκίνο. Σήμερα έχουμε την πρώτη πλανητική αλλαγή του μήνα καθώς ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα και δίνει δύναμη στη φωνή και την έκφρασή μας. Η Σελήνη θα περάσει τις απογευματινές ώρες στο ζώδιο των Διδύμων σχηματίζοντας αμέσως εξάγωνο με τον Ερμή που ευνοεί τις επαφές και τις δοσοληψίες μας. Επίσης σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που το μυαλό σας τρέχει με χίλια με τη Σελήνη να περνά στον τομέα της επικοινωνίας στους Διδύμους, προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Λέοντα το απόγευμα μπορεί να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα ή μια λύση εξ ουρανού σε ένα πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη συναντά τον Ουρανό σε σύνοδο το πρωί, μια δυναμική όψη που δημιουργεί ένα πιο νευρικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε ενώ μπορεί να υπάρχουν και απρόοπτα σενάρια στη διάρκεια της μέρας. Στην πορεία θα προχωρήσει στους Διδύμους τις απογευματινές ώρες μια πιο ουδέτερη θέση για το ζώδιο σας και με έμφαση στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια αλλά και στα νέα σας ξεκινήματα. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα, αλλά και άκρως νευρική. Ίσως όμως η μέρα σας δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Σήμερα προσοχή σε σχέσεις, υγεία, δουλειά κι επίσης μην πάρετε μια βιαστική απόφαση για το μέλλον της εργασίας σας. Από σήμερα όμως θα έχετε βοήθειες κυρίως στην επικοινωνία καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Λέοντα και ευνοεί τις επαφές, τις διαπραγματεύσεις, τις συνομιλίες αλλά και τα ταξίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πιθανόν από τη μια να υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά ακόμη, ενώ είναι πιθανόν να είναι από αυτές τις μέρες που σας απευθύνονται άτομα στο χώρο εργασίας προκειμένου κάτι να σας πουν ή να σας αποκαλύψουν σε σχέση με άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα από σήμερα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας μέχρι τις 26/07. Από την άλλη με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ενδέχεται να έρχονται σε σας άτομα για να τους βρείτε λύσεις, ή για να τους δώσετε συμβουλές.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι πρωινές ώρες είναι πιο ασταθείς και μπορεί να έχετε αρκετά απρόοπτα στο πρόγραμμα σας, αλλά να αντιμετωπίζετε και μια νευρική ατμόσφαιρα στον χώρο εργασίας σας. Με τη Σελήνη στους Διδύμους από το απόγευμα κι έπειτα είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλετε σε προτεραιότητα τους δικούς σας στόχους, χωρίς να ανησυχείτε συνέχεια για κάποιον άλλον. Σήμερα όμως περνά στο ζώδιο σας και ο Ερμής που θα παραμείνει μέχρι τις 26/07 δίνοντας περισσότερη δύναμη στη φωνή σας. Θα ευνοηθείτε σε επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, μετακινήσεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άλλη μια μέρα που η πίεση στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας, μπορεί να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο. Τις πρωινές ώρες, καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας. Επίσης αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις με άτομα από το χώρο της δουλειάς σας ή της οικογένειας σας για υποκειμενικές απόψεις. Θέση αλλάζει σήμερα όμως και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής που προχωρά στον Λέοντα. Από τη νέα του θέση μπορεί να νιώθετε λίγο περισσότερο στρες στην καθημερινότητα σας, ενώ μπορεί να κάνετε και μυστικές επαφές και συζητήσεις ή ακόμη και οικονομικές συμφωνίες. 

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη σύνοδο Σελήνης – Ουρανού τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώθετε αγανάκτηση ειδικά για κάποιο πρόσωπο που μπορεί να εργάζεστε μαζί. Από το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στους Διδύμους και γίνεται πιο φιλική προς το ζώδιο σας. Σήμερα αλλάζει ζωδιακό χώρο και ο Ερμής, που προχωρά στον φιλικό σας Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σας στις ομάδες στις οποίες συμμετέχετε, τους συνεργάτες, τους φίλους αλλά και τους στόχους σας για το μέλλον. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άλλη μια «τρελή» μέρα ξημερώνει με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες. Έτσι το πλαίσιο που πρέπει να κινηθείτε είναι κάπως απρόβλεπτο και κάποιες φορές ιδιαίτερα νευρικό. Δεν είναι απίθανο δε σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά μια σχέση. Από σήμερα περνά κι ο Ερμής στον Λέοντα δηλαδή στον τομέα της καριέρας μέχρι τις 26/07. Αυτό θα είναι για σας το πιο φιλόδοξο αλλά ταυτόχρονα και νευρικό διάστημα του Ιουλίου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πολλά και διάφορα μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας σήμερα απαιτώντας την προσοχή σας είτε στο χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και στο σπίτι σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου σχηματίζοντας σύνοδο με τον Ουρανό, εισφέροντας έτσι στο νευρικό κλίμα της μέρας. Από σήμερα προχωρά στον Λέοντα και ο Ερμής δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις στην επικοινωνία και στις επαφές σας με τους άλλους. Μέχρι τις 26/07 είναι το κατάλληλο διάστημα για να εξερευνήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άλλη μια μέρα που μπορεί η δουλειά να σας φαντάζει βουνό. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό το πρωί μπορεί να δημιουργήσει και την τάση να έχετε απόσταση στις απόψεις και στις ιδέες σας με τους συνεργάτες σας. Από σήμερα έχουμε την πρώτη πλανητική αλλαγή του Ιουλίου καθώς ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα και στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά. Μέχρι τις 26/07 μπορεί να κάνετε συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό τις πρωινές ώρες δείχνει μεγαλύτερη νευρικότητα σήμερα και πρέπει να διαλέξετε με προσοχή τα λόγια σας. Πάρτε την σωστή απόσταση, παρατηρήστε περισσότερο και αφήστε να περάσουν αυτές οι περίεργες ώρες μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στους φιλικούς σας Διδύμους. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα απρόοπτο νέο που αφορά στα οικονομικά σας. Από σήμερα προχωρά στον Λέοντα και ο Ερμής αυξάνοντας τις επαφές και τις καθημερινές συζητήσεις και δοσοληψίες με τους άλλους μέχρι τις 26/07.

ΙΧΘΥΕΣ

Την έκφραση «κάθομαι» σε αναμμένα κάρβουνα μπορεί να τη νιώσετε στο πετσί σας σήμερα καθώς υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης ή και αγωνίας για μια εξέλιξη τις πρωινές ώρες.  Με τη Σελήνη στους Διδύμους από το απόγευμα, ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στο χώρο εργασίας, είτε στο χώρο του σπιτιού. Παράλληλα το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή δείχνει ότι μπορεί να βρείτε μια άκρη με κάτι επαγγελματικό ή με ένα θέμα υγείας. Σήμερα έχουμε και την πρώτη πλανητική αλλαγή του Ιουλίου καθώς ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα και μέχρι τις 26/07 αυξάνει τον όγκο των υποχρεώσεων και της δουλειάς σας.