ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 2 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου κι από τη μια μας δίνει έμπνευση, διάθεση επικοινωνίας και όρεξη για βόλτες. Οι σκέψεις μας θα τρέχουν και η ενέργεια μας θα είναι διάσπαρτη. Σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, υπενθυμίζοντας μας ότι οι ουσιαστικές αλλαγές δεν συμβαίνουν σε μια στιγμή ούτε από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι μια αργή και επίπονη διαδικασία να καταφέρουμε να μεταμορφωθούμε σε αυτό που ονειρευόμαστε να είμαστε.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε συνδυασμό με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα που ξεκινά από σήμερα στο ίδιο ζώδιο στρέφουν την προσοχή σας στους φίλους, τον κοινωνικό και επαγγελματικό σας κύκλο αλλά και στους στόχους σας. Από την άλλη ίσως ένας επαγγελματικός στόχος σας να θέλει τροποποιήσεις προκειμένου να επιτευχθεί ή να προχωρήσετε σε κάτι άλλο χωρίς να χάνετε περαιτέρω χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα που γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία σε αυτό το ζώδιο σας βάζουν σε σκέψεις αναφορικά με τα θέματα των επαγγελματικών και της καριέρας σας. Καθώς εκπροσωπείτε το πιο σταθερό από τα ζώδια πολλές φορές μπερδεύετε την σταθερότητα με την ευτυχία. Από την άλλη ίσως συνειδητοποιείτε τώρα ότι το να επιτύχετε σε ένα επαγγελματικό στόχο, είναι αρκετά πιο σύνθετο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της μέρας παραπέμπει σε ταξίδια, επαφές και επικοινωνία. Σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου ενώ η ανάδρομη πορεία του στη συνέχεια θα συνεχιστεί στον Αιγόκερω. Μέχρι τον Σεπτέμβριο καλείστε να αναθεωρήσετε τις ίδιες σας τις ιδέες. Ακόμη θα δείτε με ένα διαφορετικό τρόπο πράγματα που ξεκινήσατε είτε αφορούν σπουδές, επαγγελματικά πρότζεκτ και τι αλλαγές χρειάζεται να υιοθετήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στον Υδροχόο και η ταυτόχρονη ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο, που ξεκινά από σήμερα σας βάζουν σε σκέψεις αναφορικά με τις στενές σας σχέσεις, πόσο καλύπτονται οι ανάγκες και τις επιθυμίες σας αλλά και τα θέματα των οικονομικών σας. Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου καλείστε να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητες σας. Για τους δεσμευμένους Καρκίνους, αυτή η περίοδος θα σας επιτρέψει να συζητήσετε θέματα τα οποία αποφεύγατε καιρό.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη εξακολουθεί το σύντομο ταξίδι της στον Υδροχόο στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα των σχέσεων και των στενών συνεργασιών σας. Σήμερα γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Πλούτωνας, που βρίσκεται στον Υδροχόο. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που θα παραμείνει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο καλείστε να δείτε σε βάθος μια σημαντική σας σχέση χωρίς να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα υπερτονίζονται οι οργανωτικές σας ικανότητες στην καθημερινότητα σας. Ακόμη μπορείτε να μοιραστείτε κάποιες ευχάριστες δραστηριότητες με φίλους και τον σύντροφό σας. Σήμερα όμως γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και ο Πλούτωνας στον Υδροχόο στους τομείς εργασίας – υγείας. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα κάνετε αναθεωρήσεις ή αλλαγές, για να αναβαθμιστείτε επαγγελματικά ή να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον φιλικό σας Υδροχόο σήμερα θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της μέρας ευνοώντας τις κινήσεις, τις δραστηριότητες αλλά και τις μετακινήσεις σας. Σήμερα όμως γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία ο Πλούτωνας στον Υδροχόο και θα πρέπει να είστε κάπως προσεκτικοί και με τα έξοδά σας. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου μπορεί να υπάρχουν ανάγκες να καλύψετε των παιδιών σας, αν είστε γονείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας στον Υδροχόο, θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και με την οικογένειά σας. Από σήμερα, ο μοντέρνος κυβερνήτης του ζωδίου σας Πλούτωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα οπισθοχωρήσει για τελευταία φορά ανάδρομος στον Αιγόκερω. Σε αυτό το διάστημα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη για περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας ή με πολλή προσοχή επιλεγμένη παρέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Πέμπτης στον φιλικό σας Υδροχόο, δίνοντας έμφαση στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις. Από σήμερα, ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Υδροχόο στον τομέα της επικοινωνίας και σας βάζει σε διαδικασία να κάνετε τις αξιολογήσεις σας, αναφορικά με φίλους και συνεργάτες. Καλά θα κάνετε μέχρι τη 1η Σεπτεμβρίου που θα παραμείνει ανάδρομος στον Υδροχόο να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που γνωρίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Πέμπτης, υπόσχεται μια αρκετά θετική και απολαυστική μέρα. Προσέξτε όμως υπερβολές στα οικονομικά και στις ερωτικές σχέσεις. Από σήμερα ξεκινά και η ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα στον Υδροχόο που θα διαρκέσει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου σε αυτό το ζώδιο. Καλείστε να δείτε και να επαναξιολογήσετε τα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από σήμερα ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιο σας μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου και σας καλεί να πατήσετε φρένο ώστε να αξιολογήσετε σε βάθος ό,τι έχετε ήδη ξεκινήσει και να ριχτείτε με τα μούτρα στα πιο σημαντικά χωρίς να αφήνετε εκκρεμότητες. Σήμερα επίσης, η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις δικές σας προτεραιότητες και ανάγκες που πρέπει να καλύψετε. 

ΙΧΘΥΕΣ

Σε όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Πέμπτης η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο δημιουργώντας απαιτητικές όψεις με τον Ουρανό και τον Δία. Αυτό σημαίνει αφενός ότι μπορεί να προκύψουν κάποια απρόοπτα σε μετακινήσεις και αφετέρου στην επικοινωνία. Από σήμερα ο Πλούτωνας θα γυρίσει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου. Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα είναι πολύ δύσκολο να τα ελέγχετε όλα, γι’ αυτό και δεν πρέπει να αγχώνεστε.