ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 2 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η όψη Αφροδίτης – Δία μας δίνει διάθεση κοινωνικότητας, επαφών, διασκέδασης και θεωρείται από τις πολύ τυχερές όψεις στην παραδοσιακή αστρολογία. Δυναμική μέρα η Πέμπτη για τους περισσότερους λοιπόν, βρίσκει τη Σελήνη να συνεχίζει την πορεία της στον Καρκίνο.

Η όψη Ερμή – Κρόνου σήμερα επίσης, στον αντίποδα ευνοεί τις σοβαρές συζητήσεις περί των επαγγελματικών, τις αποφάσεις, αλλά μπορεί να σκεφτόμαστε πιο αρνητικά ή να βλέπουμε τα εμπόδια σε ό,τι θέλουμε να κάνουμε απαισιοδοξώντας.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι τα μέσα Μαρτίου Αφροδίτη και Δίας θα συμπορεύονται στο ζώδιο σας και αυτό είναι το διάστημα που πρέπει να πάρετε πρωτοβουλίες προκειμένου να σημειώσετε πρόοδο. Με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία στο ζώδιο σας μπορεί να νιώσετε τυχεροί με μια ευχάριστη είδηση που μπορεί να μάθετε ή με τη θερμή συμπεριφορά σημαντικών ανθρώπων στο περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο στον Υδροχόο σήμερα στον τομέα της καριέρας μπορεί να ξυπνήσει πάλι μέσα σας ανασφάλειες. Όμως σε λίγες μέρες ο Κρόνος στον Υδροχόο θα αποτελεί παρελθόν κι από τη νέα του θέση στους Ιχθύς θα σας ευνοήσει περισσότερο. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό μπορεί να βοηθήσει με μια εξέλιξη σε ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό που δίνει έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις, τις σχέσεις με τους ανθρώπους που μιλάτε ή ακολουθείτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις επαφές σας με αγαπημένα πρόσωπα ή και συνεργάτες που στέκονται στο πλευρό σας και σας στηρίζουν. Βρείτε χρόνο και κανονίστε μαζί τους έστω μια έξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό, μπορεί να φέρει στο τραπέζι μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή μπορεί να λάβετε μια πολύ θετική κριτική από τους ανωτέρους σας και να συζητήσετε για μια προαγωγή. Άλλωστε ο Μάρτιος θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής.

ΛΕΩΝ

Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Δία στην πορεία της μέρας θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική απέναντι σας κι έτσι θα ξεκαθαρίσετε και μια κατάσταση. Με τη σύνοδο Ερμή – Κρόνου που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου σας, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι σας χωρίζει «άβυσσος» με κάποιο πρόσωπο που συνδέεστε στενά σε σχέση με τον τρόπο που βλέπετε εσείς τα πράγματα ή με τις αξίες, τις πεποιθήσεις ακόμη και τα γούστα που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία δείχνει ένα νέο δρόμο για κάποιους από σας με διαφορετικά και πιο ευχάριστα δεδομένα σε προσωπικά ή οικονομικά ζητήματα. Φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει και μια συναισθηματική αναμόχλευση ή κάποια θέματα των ερωτικών σας που είναι σε εκκρεμότητα να έρχονται στην επιφάνεια προκειμένου να επιλυθούν.

ΖΥΓΟΣ

Αν υπήρχαν προβλήματα σε μια σχέση μπορείτε να τα επιλύσετε πιο εύκολα ενώ μπορεί να προκύψουν και νέες και ενθουσιώδεις γνωριμίες για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαημέρου. Ακόμη μπορεί να ωφεληθείτε με μια πρόταση για μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η σύνοδος Ερμή – Κρόνου επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου δημιουργώντας μεγαλύτερο προβληματισμό. Σήμερα όμως γίνεται ακριβείας και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Κριό που μπορεί να φέρει πιο ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο πιθανώς με μια νέα επαγγελματική πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με αυτά που λέτε γιατί χωρίς να το καταλάβετε να πληγώσετε κάποιον χωρίς μάλιστα να έχετε μια τέτοια πρόθεση. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι κάποιος δεν ξεκαθαρίζει τη θέση του και σας δίνει διττά μηνύματα κι αυτό να σας εκνευρίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στα εντελώς προσωπικά σας θέματα, στην οικογένεια, τα μέλη της αλλά και στο χώρο του σπιτιού. Και μολονότι δεν ξεκινά ακριβώς με τους καλύτερους οιωνούς γιατί πιθανώς μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην πορεία το πράγμα θα φτιάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η έμφαση είναι στην επικοινωνία, τις σπουδές, το διαδίκτυο και τις συναλλαγές σας με τους άλλους. Σήμερα για τελευταία φορά ο Ερμής συναντά τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Και οι δυο πλανήτες θα αλλάξουν ζωδιακή θέση άμεσα, ο Ερμής αύριο και ο Κρόνος στις 07/03 κι έτσι η μέρα ξεκινά με λίγη πίεση στα θέματα της επικοινωνίας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε με κάποιο φίλο ή στενό συγγενή και να το «βγάλετε από μέσα σας»!

ΙΧΘΥΕΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να προβληματίσει κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου σας με θέματα που ίσως οι ρίζες τους εδράζουν στο παρελθόν. Η δεύτερη σύνοδος αφορά την Αφροδίτη και τον Δία που συναντώνται σήμερα μέσα στον τομέα των οικονομικών. Μπορεί να συζητάτε περισσότερο για θέματα που αφορούν σε οικονομικά στοιχεία, τα έσοδα και τα έξοδα σας ή μπορεί να έχετε μια ιδέα την οποία υλοποιώντας την μέσα στο επόμενο διάστημα να σας φέρει αξιόλογα έσοδα.