ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 2 Νοεμβρίου.

Σήμερα ολοκληρώνεται για τρίτη και τελευταία φορά μέσα στο τελευταίο δίμηνο η όψη τετραγώνου Ερμή – Πλούτωνα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Η όψη αυτή δίνει ένα χαρακτήρα έντασης στις επαφές μας με τους άλλους. Επηρεάζει τον τρόπο σκέψης μας δίνοντας έμφαση στην αρνητικότητα, την καχυποψία και τις εμμονές. Είναι όμως βοηθητική αν θέλουμε να εξερευνήσουμε κάτι σε βάθος.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Είναι από τις μέρες που η επικοινωνία πλήττεται κυρίως από ακραίες απόψεις ή από τάση επιβολής των απόψεων μας στους άλλους με τρόπο χειριστικό. Σήμερα ασχοληθείτε περισσότερο και με την προσωπική σας ζωή, αλλά χωρίς κολλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η μέρα ξεκινά με αρκετό φόρτο ως προς τις υποχρεώσεις είτε στην δουλειά είτε στις σπουδές, αλλά καλά θα κάνετε να δείτε λίγο πιο σοβαρά και τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας και να προγραμματίσετε έναν έλεγχο αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα, λειτουργεί σαν ένα «αγκάθι» στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αν νιώθετε ότι κάποιος τομέας στην ζωή σας δεν είναι τόσο τακτοποιημένος όσο θα θέλατε. Για κάποιους μπορεί να είναι μια κατάσταση που αφορά μια σχέση, μια συνεργασία ή οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Σήμερα η όψη Ερμή – Πλούτωνα μπορεί να κάνει ιδιαίτερα αιχμηρό το λόγο σας. Γίνεστε και αρκετά πιο καχύποπτοι απέναντι στους άλλους. Προσπαθήστε να μην κολλάτε σε πράγματα ή σε λόγια και δείτε αυτό που λέμε την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.

ΛΕΩΝ:

Η Σελήνη στον Ζυγό, είναι σούπερ επικοινωνιακή για το ζώδιο σας. Μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετική πρόοδο σε αυτό το επίπεδο. Αρκεί να μην σας πιάσουν φοβίες, εμμονές, υπέρμετρο άγχος και δεν ξέρετε πως να το διαχειριστείτε επηρεάζοντας έτσι την καλή σας απόδοση.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Η τάση σας θα είναι να ανησυχείτε περισσότερο από το κανονικό για ό,τι γίνεται στην καθημερινότητα σας σήμερα ή να κολλάτε και με πράγματα τα οποία έγιναν στο παρελθόν. Από την άλλη είναι μια μέρα που φαίνεται να σας απασχολούν ιδιαίτερα και τα θέματα των οικονομικών σας.

ΖΥΓΟΣ:

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, δημιουργεί ένα εσωτερικό άγχος ή αγωνία για τις εξελίξεις στην ζωή σας κι αυτό δεν σας αφήνει να νιώθετε χαλαροί ή να απολαμβάνετε και τις άλλες δραστηριότητες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα δικό σας θέμα υγείας είτε κάποιου δικού σας προσώπου, ίσως κάτι επαγγελματικό που σας πιέζει λίγο περισσότερο και σας κλείνει ψυχολογικά. Από την άλλη ίσως έχετε πολλές υποχρεώσεις στην αρχή της εβδομάδας και αυτό σας δημιουργεί άγχος ή και φόβο ότι μπορεί να μην τα προλάβετε όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η κύρια τάση της ημέρας είναι το τετράγωνο Ερμή- Πλούτωνα που επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε. Ίσως να υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία στο ξεκίνημα της εβδομάδας για την πορεία της καριέρας ή των οικονομικών σας από την άλλη μπορεί κι εσείς να ταλαιπωρείτε τον εγκέφαλο σας με τα άγχη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Η όψη τετραγώνου Ερμή – Πλούτωνα ζορίζει κάπως το νευρικό σας σύστημα ειδικά αν έχετε να κάνετε με άτομα που είναι απόλυτα, που προσπαθούν να σας επιβάλλουν τις απόψεις τους ή προσπαθούν να σας χειριστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Επειδή σήμερα ο Ερμής τετραγωνίζει τον Πλούτωνα, μπορεί να παρατηρείτε ότι κολλάτε περισσότερη ώρα σε σχέση με το σύνηθες όταν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Προσπαθήστε να κάνετε κάποια άλλη δραστηριότητα, να αποσπάται η προσοχή σας από το πρόβλημα και μετά πιο ήρεμοι και με πιο καθαρό μυαλό επανέρχεστε στο όποιο θέμα αντιμετωπίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Σελήνη στον Ζυγό, με την βοηθητική όψη προς τον Κρόνο σήμερα επιτρέπει να βρείτε πρακτικές λύσεις σε οικονομικά ζητήματα ή να κάνετε ένα καλύτερο πλάνο για το επόμενο διάστημα. Αυτό που θέλει περισσότερη προσοχή είναι οι επαφές σας με τους άλλους και κυρίως με συνεργάτες ή πελάτες,
αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια σήμερα, από την Άση Μπήλιου:

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Πώς θα είναι ο Νοέμβριος 2021 αστρολογικά;
– Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 01/11/2021 – 07/11/2021