ΖΩΔΙΑ

Ποια είναι τα λιγότερο και ποια τα πιο αγαπησιάρικα ζώδια

PEXELS

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αγάπη είναι δύσκολη. Το να είσαι σε μια σχέση περιλαμβάνει πολλές θυσίες, δυσκολίες, συμβιβασμούς, προσαρμογές και διαφωνίες. Παρόλα αυτά, όπως ο θυμόσοφος λαός υποστηρίζει, η αγάπη όλα τα νικά, όλα τα μπορεί και όλα τα υπομένει. Ή μήπως όχι; Ανεξάρτητα από το πόση προσπάθεια πρέπει να καταβάλει κάποιος για μια σχέση, η ανταμοιβή της συντροφικότητας και η αίσθηση του αγαπημένου, είναι ασύγκριτη.

Ωστόσο, εάν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση όπου ψάχνεις έναν κατάλληλο σύντροφο ή νιώθεις μπερδεμένη αν είσαι με κάποιον, είμαστε εδώ για να σε σώσουμε! Παρακάτω θα βρεις έναν πίνακα κατάταξης και με τη σειρά, ξεκινώντας από τα ζώδια που είναι πιο δύσκολο να αγαπήσουν και να αγαπηθούν και καταλήγοντας στα πιο αγαπησιάρικα.

Παρθένος – Το πιο αυτάρκες από όλα τα ζώδια

Δεν είναι οι ευκολότεροι άνθρωποι για να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Είναι τα πιο αυτάρκη από τα όλα ζώδια του αστρολογικού χάρτη. Επίσης, προσεγγίζουν τις περισσότερες σχέσεις με πολύ αναλυτικό τρόπο. Ακόμα κι αν δεν είναι σκόπιμο, οι Παρθένοι κρατούν αυτόματα τους περισσότερους ανθρώπους στο χέρι, μέχρι να είναι σίγουροι ότι μπορούν να τους εμπιστευτούν.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός μπορεί να είναι ένας απίστευτα εξαντλητικός σύντροφος, που είναι και ο βασικός  λόγος που συχνά βρίσκονται μέσα και έξω από σχέσεις. Είναι γνωστοί για το ότι δεν ξέρουν τι θέλουν.

Τοξότης

Κατά κάποιο τρόπο, οι Τοξότες είναι πολύ συναρπαστικοί σύντροφοι και με όποιον κι αν είναι, δεν θα βαρεθούν ποτέ. Αλλά από την άλλη πλευρά, αυτό τους το χαρακτηριστικό, τους καθιστά σχεδόν ανίκανους να ρίξουν κάπου άγκυρα. Κυνηγούν συνεχώς το επόμενο πράγμα και την επόμενη περιπέτεια.

Υδροχόος – Ο πιο κλειστός από όλα τα ζώδια

Οι Υδροχόοι είναι εκ φύσεως επιφυλακτικοί άνθρωποι. Δεν ανοίγονται εύκολα, ούτε αφήνουν οποίον κι όποιον να μπει στη ζωή και την καρδιά τους. Μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολο να διαβάσεις έναν Υδροχόο, ο οποίος συνηθίζει να κρατά τις αποστάσεις ασφαλείας με τους περισσότερους ανθρώπους γύρω του.

Αυτά είναι τα πιο δύσκολα ζώδια για να αγαπηθούν  PEXELS

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αντιπροσωπεύουν την πρακτικότητα, την αποτελεσματικότητα και τη σκληρή δουλειά. Από τη μία πλευρά, αυτό τους καθιστά απίστευτα αξιόπιστους, αλλά από την άλλη, μπορεί επίσης να σημαίνει ότι προσεγγίζουν κάθε σχέση σαν μια επιχειρηματική συναλλαγή.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι έχουν τη φήμη ότι είναι αναποφάσιστοι και συναισθηματικοί. Σε κάποιο βαθμό, αυτό μπορεί να κάνει την επικοινωνία μαζί τους κουραστική. Ωστόσο, σημαίνει επίσης ότι αγαπούν με όλη τους την καρδιά και πιστεύουν σε αυτό που αισθάνονται.

Λέων

Οι Λέοντες είναι απίστευτα ανεξάρτητοι, και σίγουροι για τον εαυτό τους. Είναι λοιπόν σημαντικό για όποιον είναι με έναν Λέοντα να αναγνωρίσει ότι δεν πρόκειται ποτέ να σας χρειαστεί. Αλλά είναι ένα τόσο συναρπαστικό ζώδιο, που είναι αδύνατο να μην έλκεσαι από ένα Λιοντάρι.

Κριός

Ο Κριός κάνει τον σύντροφό του, το κέντρο του κόσμου του. Δίνει απόλυτη προτεραιότητα στη σύντροφό του και κάνει ό, τι μπορεί για νιώθει βασίλισσα.

Ταύρος – Ο πιο πιστός από όλα τα ζώδια

Δεν υπάρχει πιο πιστό ζώδιο από έναν Ταύρο. Όταν ένας Ταύρος αγαπά κάποιον, μπαίνει με τα μπούνια μέσα στη σχέση. Είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο άτομο που αγαπούν. Δεν αφήνουν τίποτα στη φαντασία και όλα είναι ανοιχτά προς συζήτηση.

Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν όλοι, ειδικά οι άνθρωποι με τους οποίους είναι ερωτευμένοι, να νιώθουν ικανοποιημένοι και ευτυχισμένοι. Θα έκαναν τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι ο/η σύντροφός τους βρίσκεται σε ένα καλό και ευτυχισμένος μέρος τη ζωής του.

Ιχθύες

ΟΙ Ιχθύες αγαπούν και αγαπιούνται βαθιά και δεν έχουν πρόβλημα να εκφράσουν αυτό που θέλουν και χρειάζονται από τους ανθρώπους που αγαπούν. Δεν αφήνουν τίποτα στον αέρα και θα πουν τα πράγματα ακριβώς όπως τα νιώθουν. Θα περπατούσαν και στη φωτιά για το άτομο που αγαπούν.

Καρκίνος – Το πιο αγαπησιάρικο από όλα τα ζώδια

Οι Καρκίνοι είναι οι μεγαλύτεροι αγαπησιάρηδες του ζωδιακού κύκλου και οι πιο πιθανό να αγαπήσουν άνευ όρων. Είναι από ένα από τα πιο τρυφερά και στοργικά ζώδια, που δεν φοβούνται να δείξουν την αγάπη τους στο έτερον τους ήμισυ. Εν ολίγοις, ένας Καρκίνος είναι το τέλειο παράδειγμα για το πώς υποτίθεται ότι πρέπει να μοιάζει η αγάπη.